Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevím, chtěla bych vysvětlení proč si je vůbec uchovává, nesmazal je a proč ji hned neposlal do háje. Soustředila bych se na činy, ne na slova, může ti říct cokoliv, včetně bagatelizovaní.
Pro něj by bylo ok, když bys měla nahé fotky svého kamaráda a odpověděla mu stejně? Pochybuju.
No určitě bych se hned nerozešla. Chtěla bych vysvětlení. To že mu ona dobrovolně a sama od sebe posílá nahý fotky není důvod k rozchodu. Ale nas.rana bych určitě byla ![]()
@Quertizop píše:
Ne, nerozešla, proč?
Ty jsi tak tolerantní a velkorysá žena?
Ale záleží na okolnostech…kdyby on sám chtěl aby mu je posílala, tak je to důvod k zamyšlení. Ale asi bych se hned neukvapila. Zkus se zeptat třeba i ji. Jako ženská ženský. Ne žádný žárlivý scény, ale slušně se zeptat.
Jinak zase, když to čtu znova, tak nečekej že ti řekne " je je to samice a hned bych ji…". Jasně že ti řekne že se mu nelíbí. Ale třeba mu jen dělá radost, že mu baba posílá nahý fotky. Chlapi se rádi cítí jako žádání samci.
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych ji
Mám to udělat nebo budu za trapku?
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych jiMám to udělat nebo budu za trapku?
Napsala bych ji, že díky za nevyžádané fotky, ale že ani s tebou to nic nedělá. I když nevím, zda by mi hrdost něco takového dovolila
na druhou stranu, kdybych já poslala nevyžádané fotky (neposílám ani vyžádané), tak by mi bylo řádně trapně.
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych jiMám to udělat nebo budu za trapku?
Tak proč ne. Napsala bych jí, že má pěkný fotky, že ti je přítel ukazal, a to mi neříkej, že se aspoň trochu nezastydí, otázka je, jak to fakt bylo, no..
@Anonymní píše:
Tím že ji napíšeš nic nezkazíš. Nepsala bych ti krutopřísnýho.
A to mu poslala jenom tak? To musí být dobrá koza.
Už bych ji nepsala. Píšeš, že ji odpaloval, tak to se ztrapnila sama. ![]()
Mě by tedy zajímalo, jak jsi na její nahé fotky v telefonu přišla? Pokud Ti je ukázal sám od sebe, tak asi v pohodě ne? Pokud jsi mu do něj vlezla, tak je čas se rozejít bez ohledu na to, cos tam našla. Pokud jsi na ně přišla nějakým opravdu omylem, kdy Ti třeba ukazoval jiné fotky, tak bych asi chtěla vidět jejich konverzaci, nakolik jdou opravdu nevyžádané.
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebe
a ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor