Rozešly byste se kvůli tomu s chlapem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
28.11.21 22:01

Nerozešla, ale zbystřila bych. Rozhodně by mi začala blikat kontrolka. Na druhou stranu mě taky docela nedávno kámoš (asi před deseti lety byl i s výhodami) poslal někde po kalbě dikobraze :nevim: prostě protože to je ožralej vůl. Takže asi bych nedělala unáhlený rozhodnutí, ale byla bych jako ostříž

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
28.11.21 22:23

Vůbec bych s ním nic nerozebírala a ukončila bych to. Na takový zoufalce mám alergii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.11.21 22:35
@Anonymní píše:
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebe :roll: a ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor :nevim: :think: :nevim:

Asi bych o takového chlapa nestála :think: ale hodně záleží na situaci a vztahu jako celku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.11.21 22:37
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych ji :think: Mám to udělat nebo budu za trapku?

S nějakým vtipným dovětkem by to mohlo být dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
28.11.21 22:40

Mě by na tvém místě zajímal celkový kontext, kde se tam ty fotky vzaly a proč, a jak tak celkově spolu komunikujou.
A poslala bych jí svoje nahý fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
28.11.21 22:44

No, upřímně… nedovedu si představit, že nějaká žena, která komunikuje s mužem dejme tomu na přátelské nebo kolegiální úrovni, by mu jen tak bez vyžádání nebo nějaké předchozí lechtivé komunikace poslala nahé fotky :mrgreen: fakt ti ten kontext nezní divně? A že se mu nelíbí… pokud by mu to vadilo, tak proč by si ty fotky ukládal nebo je v tom mobilu nechával? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
28.11.21 22:48
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych ji :think: Mám to udělat nebo budu za trapku?

No aby ses pak ještě nedivila, co se dozvíš. Jen tak mu ty fotky určitě neposlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
28.11.21 23:49
@Anonymní píše:

Pošli ty jí svoje/něčí nahé fotky. Ona mu to ukáže a bude pudel.

Jinak vážně - pro mně to na rozchod je. Ale asi bych si z ních tu srandu udělala a buď něco stáhla z netu a poslala jí to, jako že takhle vypadám já, aby ona věděla, že já se fotím takhle, protože to je umělečtější, aby to příště dělala lépe. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 01:01

@Myšák24 Můj bývalý posílal moji ségře fotku svyho vsichnivime čeho. Někteří lidi jsou zoufalí a udělají pro pozornost cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
20976
29.11.21 07:13

A co když všechny vy, co tady ředitel okamžitý rozchod, tak je přesně to, čeho chce ta kamarádka dosahnout? Třeba mu ona ty fotky posílá schválně, protože ona jej chce a on s ní nechce nic mít. Ten popis situace je hodně obecný. A takto se rozboura normální vztah jen kvůli jedné jebnute a vyšinuté ženské a nikdo mě netvrdte, že když žena chce chlapa, tak mu žádná přeci nebude posílat nahé fotky :D

Jako mě nějaká kamarádka od manželky posílat nahé fotky, tak jdu za manželkou, ať si laskavě tu kamarádku srovná, že fakt nemám zájem koukat na jiné nahé cizí ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
29.11.21 07:20
@Anonymní píše:
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebe :roll: a ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor :nevim: :think: :nevim:

A proč mu je posílala a proč on je nesmazal a má je pořád?

Zřejmě nepočítal, že mu prohrábneš tel., že? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.21 08:22
@free333 píše:
A proč mu je posílala a proč on je nesmazal a má je pořád?Zřejmě nepočítal, že mu prohrábneš tel., že? 8)

Ukázal mi to :think:

• Citovat
  • Upravit
1300
29.11.21 08:29

Ano, kdyby byla pravda to, co ti tvrdi, zadne fotky by si ani neukladal… je fakt, ze nektere aplikace je ukladaji automaticky, ale to uzivatel vi moc dobre… ve vztahu by nemelo byt misto pro pochybnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
29.11.21 08:29
@Anonymní píše:
Ukázal mi to :think:

A oni se spolu jinak nějak víc baví, nebo proč mu to posílala?

Myslím, že málokdo posílá svoje er. fota plošně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
29.11.21 08:30
@Anonymní píše:

budes za trapku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria