Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nerozešla, ale zbystřila bych. Rozhodně by mi začala blikat kontrolka. Na druhou stranu mě taky docela nedávno kámoš (asi před deseti lety byl i s výhodami) poslal někde po kalbě dikobraze
prostě protože to je ožralej vůl. Takže asi bych nedělala unáhlený rozhodnutí, ale byla bych jako ostříž
Vůbec bych s ním nic nerozebírala a ukončila bych to. Na takový zoufalce mám alergii.
@Anonymní píše:
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebea ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor
![]()
![]()
Asi bych o takového chlapa nestála
ale hodně záleží na situaci a vztahu jako celku
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych jiMám to udělat nebo budu za trapku?
S nějakým vtipným dovětkem by to mohlo být dobré ![]()
Mě by na tvém místě zajímal celkový kontext, kde se tam ty fotky vzaly a proč, a jak tak celkově spolu komunikujou.
A poslala bych jí svoje nahý fotky.
No, upřímně… nedovedu si představit, že nějaká žena, která komunikuje s mužem dejme tomu na přátelské nebo kolegiální úrovni, by mu jen tak bez vyžádání nebo nějaké předchozí lechtivé komunikace poslala nahé fotky
fakt ti ten kontext nezní divně? A že se mu nelíbí… pokud by mu to vadilo, tak proč by si ty fotky ukládal nebo je v tom mobilu nechával? ![]()
@Anonymní píše:
A když nad tím tak přemýšlím mám chuť jí napsat, že mi to ukazoval. Naštvala bych jiMám to udělat nebo budu za trapku?
No aby ses pak ještě nedivila, co se dozvíš. Jen tak mu ty fotky určitě neposlala.
@Anonymní píše:
Pošli ty jí svoje/něčí nahé fotky. Ona mu to ukáže a bude pudel.
Jinak vážně - pro mně to na rozchod je. Ale asi bych si z ních tu srandu udělala a buď něco stáhla z netu a poslala jí to, jako že takhle vypadám já, aby ona věděla, že já se fotím takhle, protože to je umělečtější, aby to příště dělala lépe. ![]()
@Myšák24 Můj bývalý posílal moji ségře fotku svyho vsichnivime čeho. Někteří lidi jsou zoufalí a udělají pro pozornost cokoliv.
A co když všechny vy, co tady ředitel okamžitý rozchod, tak je přesně to, čeho chce ta kamarádka dosahnout? Třeba mu ona ty fotky posílá schválně, protože ona jej chce a on s ní nechce nic mít. Ten popis situace je hodně obecný. A takto se rozboura normální vztah jen kvůli jedné jebnute a vyšinuté ženské a nikdo mě netvrdte, že když žena chce chlapa, tak mu žádná přeci nebude posílat nahé fotky ![]()
Jako mě nějaká kamarádka od manželky posílat nahé fotky, tak jdu za manželkou, ať si laskavě tu kamarádku srovná, že fakt nemám zájem koukat na jiné nahé cizí ženy.
@Anonymní píše:
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebea ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor
![]()
![]()
A proč mu je posílala a proč on je nesmazal a má je pořád?
Zřejmě nepočítal, že mu prohrábneš tel., že? ![]()
@free333 píše:
A proč mu je posílala a proč on je nesmazal a má je pořád?Zřejmě nepočítal, že mu prohrábneš tel., že?
Ukázal mi to ![]()
Ano, kdyby byla pravda to, co ti tvrdi, zadne fotky by si ani neukladal… je fakt, ze nektere aplikace je ukladaji automaticky, ale to uzivatel vi moc dobre… ve vztahu by nemelo byt misto pro pochybnosti
@Anonymní píše:
Ukázal mi to
A oni se spolu jinak nějak víc baví, nebo proč mu to posílala?
Myslím, že málokdo posílá svoje er. fota plošně…
@Anonymní píše:
budes za trapku