Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ukázal mi to
Když ti je ukázal, tak nedělej z komára velblouda. S velkou pravděpodobností to nic neznamená.
Tohle jsem si jednou zažila
Našla jsem nahé fotky mé kamarádky u přítele v počítači. Okomentoval mi to s tím, že ona mu je poslala pro to, že se chtěla zeptat, jestli se jejímu přítelovi budou líbit
Asi nemusím psát, jak to dopadlo.
@Anonymní píše:
Kdybyste viděly, že má v mobilu fotky kamarádky? myslím nahé fotky a když by vám řekl, že to ona mu poslala sama od sebea ještě to komentoval, že se mu stejně nelíbí a psal jí, že to s ním nic nedělá? opravdu by mě zajímal váš názor
![]()
![]()
Označil bych to za prokázanou nevěru ve stádiu pokusu.
Na nějakou dobu to chce zatrhnout vycházky a jen studené večeře.
PS: kamarádka by měla být už bývalou kamarádkou
@kopretina90 píše:
Tohle jsem si jednou zažilaNašla jsem nahé fotky mé kamarádky u přítele v počítači. Okomentoval mi to s tím, že ona mu je poslala pro to, že se chtěla zeptat, jestli se jejímu přítelovi budou líbit
Asi nemusím psát, jak to dopadlo.
No ty vole, to je dobré ![]()
@Josef_t píše:
Označil bych to za prokázanou nevěru ve stádiu pokusu.
Na nějakou dobu to chce zatrhnout vycházky a jen studené večeře.PS: kamarádka by měla být už bývalou kamarádkou
ALe to je jeho kámoška nebo známá nebo co to je
@Anonymní píše:
Asi to bude nějaká taková (chybí tu na to smajlík)
Nejlepší asi bude si udělat vlastní sadu fotek a zeptat se manžela, kterým ze svých známých to máš poslat. Aby měl přehled ![]()
@Anonymní píše:
Hele, ono to může vypadat fakt blbě, ale tím, že ti je ukázal sám, tak bych z toho nedělala drama. Po mém manželovi (v té době partnerovi) jela jeho podřízená v práci, psala mu lechtivý smsky, zvala ho k sobě domů. Byl z toho dost vyděšený, takže mi všechno říkal a ukazoval. A kdyby se to nestalo před 15 lety, tak by asi i ty fotky byly. Já byla nad věcí, spíš mě to bavilo. Asi i kvůli tomu, že ta paní byla o hodně starší. I tvoje reakce na takovou situaci otestuje váš vztah. Tak si pořádně promysli, co uděláš/řekneš, případně jak moc mu věříš. ![]()
Tady se akorát dozvíš, že lézt do mobilu nikomu se nemá, jak si ma fotky přišla a ne, nerozešly by se s ním. 😁
Kdyby opravdu byla každá tak tolerantní jako zde, není rozvedena půlka národa. Lžou, akorát ze sebe dělají svetice, machrujou.
Určitě bych se s partnerem nerozešla, nicméně by mě hodně zajímalo, proč má fotky uložené, proč je nevymazal. To jako jo.Do mobilu bych vlezla v případě, že by změnil chování, přístup ke mně a pro cokoliv, co by mi dalo varovný signál. Silně pochybuji, že by přišel domů a přiznal milenku.