Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ja bych mud ala chleba se sadlem a s cibuli, kdyz si tak vymejsli co ma zrat. ![]()
@blorchi píše:
Ja bych mud ala chleba se sadlem a s cibuli, kdyz si tak vymejsli co ma zrat.
já bych pána poslala na ozdravný tábor do nějaké rodiny s dětmi
aby pochopil, že brzo si budou vymejšlet jiní - a to jeho vlastní potomci a on si bude muset nechat zajít chuť ![]()
Nedočítala jsem všechno, ale zakladatelko, proč partner nepřijde s nějakým nápadem - co k jídlu - on sám?
@sophinka píše:
já bych pána poslala na ozdravný tábor do nějaké rodiny s dětmiaby pochopil, že brzo si budou vymejšlet jiní - a to jeho vlastní potomci a on si bude muset nechat zajít chuť
rada mu dam na par dni azyl, prijede jako beránek
![]()
@sophinka píše:
já bych pána poslala na ozdravný tábor do nějaké rodiny s dětmiaby pochopil, že brzo si budou vymejšlet jiní - a to jeho vlastní potomci a on si bude muset nechat zajít chuť
No, my si třeba k večeři zapékáme bagety s mozzarelou a bazalkou. Někdy tam dávám i ang. slaninu nebo šunku. K tomu si dáváme různé saláty ![]()
Ne, že by si vymýšlel..to zas ne..jenže už je to prostě takové jednotvárné..teplé večeře moc nechce (láska prochází žaludkem, ale zakulacoval se zároveň s mým těhotenstvím takže už od toho upustil..) a ono pořád něco vymýšlet je pro mě náročné..taky třeba přihodí do placu, nebo i sám udělá, ať se nenamáhám, ale nápady prostě došly. Kdysi se jedlo fajn, pečené bagetky k tomu sýrovo-šunkový talíř a dlabali jsme:) jenže to leze do peněz..A k tomu prostě máme rozdělené, co na snídani, oběd i večeři. A není to jen jeho výmysl ale i můj..Prostě tichá dohoda..
Tak ono studené večeře vyjdou většinou dráž než teplé. Takže byste měli zvážit dělat teplé večeře párkrát v týdnu, nebo husté polívky.
jinak ještě mě napadla žemlovka, ale to není zdravá výživa. A pak ještě v troubě pečená červená řepa, na talíři posolená a trošku pokapaná olivovým olejem.
hod na pekac hranolky, mezi to nakrejnou sunku, zalej slehackou,,dej do trouby, obcas promichej
mnamku, co me pece dcera, kdyz mam vseho nad hlavu
bez deti jsem chlapovi tez vyvarovala, ted s detmi uz sni co je, pac kdyby ohrnoval nos, mohl by taky zustat s prazdnym pupkem
Ještě děláme langoše nebo bramborové placky… ale to je smažené teplé nezdravé, tak asi nic ![]()
@Gladys píše:
Podívej, je to dospělý svéprávný chlap. Až bude mimino na světě, tak svůj postoj možná trochu přehodnotíš, ale teď se chová jako mimino on. Za pár týdnů bude rád, že dostane vůbec něco najíst. Popravdě zřejmě budeš ráda ty, že něco sníš. Ať si řekne, co chce, jinak to neřeš, přece tu nebudeš sestavovat meníčka pro takovou mlsnou držku (sorry, ale mě tohle točí, člověk aby šetřil prachy a ještě milostpánovi podstrojoval, co mu je po chuti, on si kdyžtak zvykne…)
Co koupit toustovač a dělat zapečené tousty? Jako taky je to pečivo s něčím, ale zas trochu jinak.
Ale prosím tě, buď od té dobroty a fakt se ho zeptej, co večeřeli v době jeho mládí, mě b to fakt zajímalo. Nebo ještě líp, zeptej se tchýně, možná budeš valit oči ![]()
Rozpečený hermelín v troubě s bramborem, smetanové brambory s párkem, květákové placičky (dělám v troubě).
Chlap nemůže moc snažená jídla, takže míchaný vajíčka dělám na lžičce másla s jarní cibulkou a posypané sýrem.
těstoviny s tuňákovou konzervou a zeleninou
kuskus se zeleninou