Večeře pro dospělé

552
4.8.12 12:04

večeře pro dospělé

Ahoj holky,

přemýšlím co udělat příteli na večeři-mimčo je na cestě(žádné velké zásoby peněz nejsou), a na obědy umím vymyslet ledacos, ale ty večeře nás trápí. Pořád jíme jen chleba popř. rohlík či bagetu se salámem a sýrem, ale říká, že je z toho již přejedený. Nechci žádné drahé pokrmy(pizza apod.) ale také nemá rád sladké-krupice, puding, nebo mastné-i když smažím pouze na olivovém oleji nechce mi jíst ani vaječínu ani chleba ve vajíčku. Ach ta zdravá výživa:) Napadá mě bublanina(to by snad zvládnout mohl), šátečky z listového těsta, ale víc nic:( Máte nějaký nápad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
4.8.12 12:08

Těstoviny na milion způsobů, slaný,,štrůdl,,,sladký štrůdl, palačinky (sladké-slané, zapékané),tousty, saláty zeleninové-ovocné

Příspěvek upraven 04.08.12 v 12:08

• Citovat
  • Upravit
5077
4.8.12 12:08

Ahoj,
co vařit polévky?
Jinak mě jen tak v rychlosti napadá, nějaké těstovinové saláty se sýrem a masem a zeleninou, zeleninové saláty s pečivem, slaný štrůdl, tousty, nějaké pomazánky (vajíčková, česneková, hermelínová, atd.) pizza se dá dělat i domácí z vlastního těsta a nahoru si dáš co budeš chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
4.8.12 12:09

Bublanina pro chlapa k veceri? a co treba zbytek od obeda, polevky, pomazanky, salaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
4.8.12 12:10

Já právě pizzu dělám, že mi přijde levná :D (no možná ta elektřina za troubu).
Co tousty, nebo husté polívky? Těstovinový salát nějaký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
4.8.12 12:12

Tousty, šneky z listového těsta, ovocné knedlíky - nějaké méně sladké, vařenou kukuřici, špagety, těstoviny se sýrovou omáčkou,..

• Citovat
  • Upravit
25007
4.8.12 12:13

Toasty, listové slané záviny, zapečené housky, pomazánky :nevim:
pizza z domácího těsta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.8.12 12:18

@Pipet Těstovinový salát míváme právě na oběd, když už máme plné zuby masa. Polévky dělám jen když má po noční jinak si na ně nezakládá. Tousty-pořád to máš pečivo se salámem..Máme právě rádi tu tenkou pizzu, a k tomu když dáš papriku, olivy, vejce, salám, kukuřici tak jsi na stovce jen kvůli příloze a to je pro mě dražší než oběd

@marieondatra pomazánka pouze tuňáková, ale to je tak jednou za týden dva a vydrží na dva dny..Zbytky od oběda nejsou-mám už vychytané porce přesně, a často vařím na dva dny takže to už by nešlo ani vrchem ani spodem :D No jasně bublanina..je tam ovoce ta moje není nějak moc sladká takže to zvládne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.12 12:21

Pizzu dělám z listovýho těsta. Na to protlak, rajčata, třeba tuňáka, šunku, sýr, prostě dle chuti, drahý to není. Sice už to není pizza :mrgreen:, ale je to dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.8.12 12:24

@Janulis pizzu můžeš udělat jen z rajčat a se sýrem a pak ti vyjde celkem levně nebo v letní době s cuketou :)
když koupíš kuře, vykostíš si ho, tak z části uděláš na oběd rizoto, část upečeš a ze zbytku upečenýho uděláš pomazánku, kuřecí prsa do nějaké směsi a pak s rýží nebo na starší housky a dát zapéct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
4.8.12 12:25

Palačinky pouze na snídani.. :nevim:
listové jsem psala-je to na milion způsobu ale taky omrzí
pomazánky moc nee chceme se zbavit pečiva
ovocné knedlíky? to jsem mu nikdy neudělala..otázkou zda-li by to jedl.. špagety nebo jakékoliv těstoviny s omáčkou je pro nás oběd:)
zkusím dneska tu domácí pizzu suroviny jsou takže to budu mít z krku i zítřejší večeři(doufám)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
4.8.12 12:26

@Gina108 kupovaný listový vyjde dráž než domácí an pizzu ;) listový záviny miluju, ale cena listovýho taky nic moc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
4.8.12 12:28

A co plněné papriky, nebo ze sladkého je supr- piškoz na to tvaroh ovoce a přelít šťávou z toho ovoce, do kterého se dá puding, aby to ztuhlo, nebo piškot, krém z litru mléka a 3 pudingů a 2 zakysaných smetan, mezi to piškoty namočené v kávě nebo rumu a posypat kakaem, nebo cuketu jen okořeněnou a opečenou nebo grilovanou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.8.12 12:29
@eshta píše:
@Gina108 kupovaný listový vyjde dráž než domácí an pizzu ;) listový záviny miluju, ale cena listovýho taky nic moc :roll:

Kupuju to mražený za 9 Kč, to na „pizzu“ stačí, tam to nemá tak vyběhnout, ale máš pravdu, domácí vyjde i tak levněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
4.8.12 12:29

@Janulis hele tak to je těžký :mrgreen: proč palačinky jen na snídani? vždyť jsou na milion způsobů..stačí např. trocha špenátu zapéct a je večeře…
Pokud máte jídla rozdělena to jím pouze k snídani, to jen k obědu, tak je logické že pak nenajdeš skoro nic k večeři :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii