Večeře pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
4.8.12 16:13

Čím jsem starší tím víc razím heslo - kdo nechce co jsem v potu tváře se čtyřma děckama za zadkem spáchala tak at nežere :mrgreen: jakýpak copak… nad plným talířem nikdo hlady nezemřel a to s tou tchýní aby poradila co teda večeřívali ..to by mě samotnou zajímalo jak dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
4.8.12 16:15
@Pipet píše:
Ještě děláme langoše nebo bramborové placky… ale to je smažené teplé nezdravé, tak asi nic :P

bramborové placky by se daly péct na sucho, na tálku nebo na dobré pánvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
4.8.12 16:15
@Gladys píše:
přesně tak, ať teda udělá výčet toho, co doma jedli a pokud chce něco lehkýho, tak by taky mohl dostat pěnový pusinky, ty jsou lehké až až :jazyk:
:mrgreen: Gladys ty máš jednu perlu za druhou.. jsem si poprskala monitor ted :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
4.8.12 16:22
@Sisulík píše: Čím jsem starší tím víc razím heslo - kdo nechce co jsem v potu tváře se čtyřma děckama za zadkem spáchala tak at nežere :mrgreen: jakýpak copak… nad plným talířem nikdo hlady nezemřel a to s tou tchýní aby poradila co teda večeřívali ..to by mě samotnou zajímalo jak dopadne :lol:

moje slova :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2616
5.8.12 00:51

Trochu mi připomíná mého bývalého.. Když jsem ho poznala, jedl jen tvrdý sýr, teplý kakao a buchty a já rostla!! Jeho maminka ho v tom ještě podporovala.. No časem se naučil jíst víc jídel, ale pořád to bylo na odstřel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.8.12 09:50

Hele holky vadí mi, když píšete jak je strašný můj přítel, což vůbec není pravda. To jestli máme nebo nemáme rozdělené jídla podle denní doby je naše věc! Já jsem tady zakládala téma protože jsem chtěla vědět co jíte na večeři vy, ale místo toho se do mě 80% holek pustilo s tím, že mám vybíravého přítele. A TO NEMÁM! Dělá pro mě první poslední, vysává, vytírá podlahu, utírá nádobí, stará se o zvířata (která jsou moje) a já jsem jen chtěla trošku změny v kuchyni na večeři. Protože mě ten jídelní stereotyp už taky leze krkem. Takže pro příští příspěvky bych si vyprošovala, aby jste se do něj přestaly navážet, a dělat z něj něco co není.

Děkuji mnohokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.8.12 10:15

Zase nepřeháněj…nikdo tu přece neřekl že je tvůj přítel strašný…
A to že je přítel hodnej, fajn, pomáhá doma, přece vůbec nesouvisí s tím, že je problematickej co se jídla týká. Skoro všechno co Ti tu holky poradily, odmítlas s tím, že to přítel buď nejí, nebo to jí jen ráno a nebo to jí jen k obědu… takže se tomu obrázku nediv, tos ho tu tak prezentovala ty sama a my jen reagovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
5.8.12 10:33
@Sisulík píše:
A to že je přítel hodnej, fajn, pomáhá doma, přece vůbec nesouvisí s tím, že je problematickej co se jídla týká. Skoro všechno co Ti tu holky poradily, odmítlas s tím, že to přítel buď nejí, nebo to jí jen ráno a nebo to jí jen k obědu… takže se tomu obrázku nediv, tos ho tu tak prezentovala ty sama a my jen reagovaly.

Prostě je to tak u nás zavedené, a vy mi to nemáte vyvracet, ale přizpůsobit se. Neodmítám, ale nechce se mi jíst zbytky od oběda, ani dělat teplé večeře, natož s masem, kterého už i tak mám nad hlavu.To, že něco měli pouze na snídani a je tak zvyklý 30 let z domu ho asi odnaučovat nebudu. Nechce nechce, dostane chleba. A není problematický co se týče jídla. MY MÁME svůj jídelní systém, který vyhovuje nám oběma. Já sama mám zakořeněné, že některé věci jsou prostě jen k obědu a nechci je dělat na večeři. Nebudu se s ním hádat a vykládat mu, že podle Vás je problematický v jídle když to není pravda. Není ani vybíravý, sní mi všechno jen mi třeba řekne, že toto radši ke kávě, toto na snídani, atd. A já to jen budu příště vědět, že mu to tak vyhovuje víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
5.8.12 10:37
@Sisulík píše:

Trefně napsané :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 10:53

@Janulis hele žádala si radu, mnoho z nás se ti snažilo pomci. Tys nás odpálkovala a ještě se cítíš ublíženecky? Tak se příště neptej :kytka:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
5.8.12 10:54

@Janulis proč bychom se ti měli přizpůsobovat? 8o

• Citovat
  • Upravit
552
5.8.12 11:19

Protože jsem snad já chtěla radu..Ale nestojím o osočovaní, že dělám něco špatně nebo mám takové či makové návyky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 11:28

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
tys chtěla radu a my ti radily. Prakticky všechny naše rady jsi poslala do kytek. A teď jsi ještě tak trochu arogantní :think:

• Citovat
  • Upravit
1304
5.8.12 12:13
@Janulis píše:
Prostě je to tak u nás zavedené, a vy mi to nemáte vyvracet, ale přizpůsobit se. Neodmítám, ale nechce se mi jíst zbytky od oběda, ani dělat teplé večeře, natož s masem, kterého už i tak mám nad hlavu.To, že něco měli pouze na snídani a je tak zvyklý 30 let z domu ho asi odnaučovat nebudu. Nechce nechce, dostane chleba. A není problematický co se týče jídla. MY MÁME svůj jídelní systém, který vyhovuje nám oběma. Já sama mám zakořeněné, že některé věci jsou prostě jen k obědu a nechci je dělat na večeři. Nebudu se s ním hádat a vykládat mu, že podle Vás je problematický v jídle když to není pravda. Není ani vybíravý, sní mi všechno jen mi třeba řekne, že toto radši ke kávě, toto na snídani, atd. A já to jen budu příště vědět, že mu to tak vyhovuje víc.

Tak sis měla přečístjak to chodí jinde, vybrat si z tohoněco co by vyhovovalo Tobě a příteli a dál nekomentovat ve stylu: Nooo ale on je takhle zvyklej a tohle nejí a tak… když teda o tom ta diskuze není… diskuzi tím směrem jsi dál poslala opravdu jen Ty sama nikdo jinej čili my jsme se ti opravdu přizpůsobily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 12:43

@Sisulík takže nemám pocit jen já, že se vyjadřuje tak trochu arogantně

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat