Večeře pro dospělé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1304
5.8.12 12:54

@sophinka
Ale tak mě se zdá, že spíš si brání toho svýho :mrgreen: a to bývají zamilovaný ženský prostě lvice bojovnice vrrr vrrr ;)
ale mohla by se zkusit podívat i z jinýho úhlu proč se dočkala reakcí jaký byly, a připustit že na tom má svůj nemalej podíl, že to není jen o nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
5.8.12 13:08

Tak já jen čučim 8o :mrgreen:
nikdo nepsal o tvém příteli že je strašnej :)
Teda promiň, ale jsi nějaká přecitlivělá :lol:
Ptala jsi se na radu, buď si většinu odpískala anebo jsi na to nereagovala.
Rozpočet na jídlo máte asi nižší a pokuď chceš ušetřit, tak jsou opravdu teplé večeře levnější. To jen poslední a asi nechtěná rad :lol:
Už to tu bylo řečeno, ale když jsi si četla rady nebo jak to chodí jinde, tak jsi si z toho měla vzít to, co by asi vyhovovalo vám. A jestli jsi nic nenašla, tak se buď zeptej tchýně nebo svýho milýho :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.8.12 13:27

Zakladatelko…ať nemáš pocit, že jsem na Tebe jenom ošklivá 8)
koukni př sem… třeba se vám bude něco líbit.
 http://www.recept-recepty.cz/vecere/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 13:28

@Sisulík jestli ne zakladatelka, tak já děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
21902
5.8.12 13:32
@eshta píše:
Tak já jen čučim 8o :mrgreen:
nikdo nepsal o tvém příteli že je strašnej :)
Teda promiň, ale jsi nějaká přecitlivělá :lol:
Ptala jsi se na radu, buď si většinu odpískala anebo jsi na to nereagovala.
Rozpočet na jídlo máte asi nižší a pokuď chceš ušetřit, tak jsou opravdu teplé večeře levnější. To jen poslední a asi nechtěná rad :lol:
Už to tu bylo řečeno, ale když jsi si četla rady nebo jak to chodí jinde, tak jsi si z toho měla vzít to, co by asi vyhovovalo vám. A jestli jsi nic nenašla, tak se buď zeptej tchýně nebo svýho milýho :mavam:

Eshto, co to je za reci o teplych vecerich, co vyjdou levneji..Prizpusob se!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
5.8.12 13:32

@sophinka
Nemáš zač :kytka: - mám tyhle stránky celkem ráda, dá se tam vybrat a nebo i třeba upravit ledasjakej recept po svým. Ono na vaření je nejhorší to vymyslet ..to mě vždy štve nejvíc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
5.8.12 15:25
@Sisulík píše:
Tak sis měla přečístjak to chodí jinde, vybrat si z tohoněco co by vyhovovalo Tobě a příteli a dál nekomentovat ve stylu: Nooo ale on je takhle zvyklej a tohle nejí a tak… když teda o tom ta diskuze není… diskuzi tím směrem jsi dál poslala opravdu jen Ty sama nikdo jinej čili my jsme se ti opravdu přizpůsobily ;)

Stoprocentně souhlasím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.8.12 20:54

@Janulis Tak jsem dnes celý den na houbách uvažovala, co tedy dělat na večeře, když to nemůže být teplé a chcete se zbavit pečiva. Nevím jak dopadly v hodnocení zeleninové saláty? Asi taky neprošly co? :oops:. Takže za celý den jsem vymyslela jen toto - upéct si pitta chléb - samozřejmě nechat vychladnout (aby se neřadil mezi teplé večeře :) ) - a podávat místo klasického rohlíku, či chleba. Pak mě teda ještě vzhledem k tomu, že jsem sbírala hřiby napadl houbanec http://recepty.vareni.cz/…-jilemnicka/ (houby nyní v našich lesech zdarma, čili levná záležitost) a pak teda něco jako rýžový nákyp - když to vychladne je to studené a chlap asi k obědu nekonzumuje rýži na sladko (alespoň ten můj rozhodně ne) takže by to mohlo klapnout. Když k večeři neodmítá bublaninu (kterou já osobně bych zařadila teda spíše do toho snídaňového menu :P ) tak by mu třeba přišel vhod i studený puding s ovocem :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.8.12 21:01

U nás dnes večere - plech buchty s letními jablky (snězeno) zeleninové polévka (snězeno) kuře na kari a rýže a manžel k rýži houby (snězeno).

• Citovat
  • Upravit
1304
5.8.12 21:04

U nás sekaná nastudeno s chlebem a rajčatovej salát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
5.8.12 21:52

My měli houbovou omáčku a brambory, navíc jsem tam kydla dvě smetany takže to nesplňuje ani jeden požadavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
5.8.12 22:16

Možná kdyby zakladatelka místo rozčilování vyjmenovala potraviny, které lze předložit u nich k večeři, tak bychom nějaká jídla daly dohromady(tuším, že seznam nebude dlouhý). Mně zatím taky vyšla jen zelenina nastudeno- takže mísa zeleninového salátu, jednou se sýrem, podruhé s tuňákem, pak s kuřecím (studeným), já bych to mohla jíst často, když ne denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50147
5.8.12 22:21
@Samamama píše:
Možná kdyby zakladatelka místo rozčilování vyjmenovala potraviny, které lze předložit u nich k večeři, tak bychom nějaká jídla daly dohromady(tuším, že seznam nebude dlouhý). Mně zatím taky vyšla jen zelenina nastudeno- takže mísa zeleninového salátu, jednou se sýrem, podruhé s tuňákem, pak s kuřecím (studeným), já bych to mohla jíst často, když ne denně.

Jo, to by mě taky zajímalo, co je to za potraviny :mrgreen: No a když nám všechno pomluvila nebo odmítla, tak nejspíš skončí zase na rohlících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.8.12 23:01

Holky, mám pocit, že jsem ji nejvíc vytočila já. Tímto se ti zakladatelko omlouvám. :kytka: Jinak my dnes měly k obědu lečo s chlebem a k večeři lečo s těstovinama :-) My teda jíme co dům dá. u nás se musí šetřit na max.. Dokud je v lednici aspon něco, tak se nové nekoupí.. Taky žijem a je to v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
5.8.12 23:11

Zakladatelko,

podle mého všechny pomazánky - najdeš jich snad 1000 druhů na netu,
Zeleninové saláty, teplá zeleninová jídla / např. já dneska dělala zapeč. rajčata - vlastně cena tam je jen té zeleniny, pečiva a 1balíčku balk. sýru - tzn. 22Kč. /
Na pánev kapku oleje a na to stroužek česneku, vydlabat rajský - podle toho kolik sníte dužinu pokrájet na drobno plus co doma najdeš / můžeš přidat malou papriku, cuketku.. /, všechno hodíš na česnek do pánve, osolíš / ale pozor na slanost sýru /, pepř, bazalku… podusíš, naplníš rajský zpět touto hmotou a pokladeš sýrem. Dáš dopíct do trouby - cca 10 minut a je to mňamka.
Pak samo cokoliv na slano - od štrůdlu až po list. šátečky, pizzu,..
No a taky zbytek od oběda. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport