Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@sophinka
Ale tak mě se zdá, že spíš si brání toho svýho
a to bývají zamilovaný ženský prostě lvice bojovnice vrrr vrrr ![]()
ale mohla by se zkusit podívat i z jinýho úhlu proč se dočkala reakcí jaký byly, a připustit že na tom má svůj nemalej podíl, že to není jen o nás.
Tak já jen čučim
![]()
nikdo nepsal o tvém příteli že je strašnej ![]()
Teda promiň, ale jsi nějaká přecitlivělá ![]()
Ptala jsi se na radu, buď si většinu odpískala anebo jsi na to nereagovala.
Rozpočet na jídlo máte asi nižší a pokuď chceš ušetřit, tak jsou opravdu teplé večeře levnější. To jen poslední a asi nechtěná rad ![]()
Už to tu bylo řečeno, ale když jsi si četla rady nebo jak to chodí jinde, tak jsi si z toho měla vzít to, co by asi vyhovovalo vám. A jestli jsi nic nenašla, tak se buď zeptej tchýně nebo svýho milýho ![]()
Zakladatelko…ať nemáš pocit, že jsem na Tebe jenom ošklivá ![]()
koukni př sem… třeba se vám bude něco líbit.
http://www.recept-recepty.cz/vecere/
@eshta píše:
Tak já jen čučim![]()
nikdo nepsal o tvém příteli že je strašnej
Teda promiň, ale jsi nějaká přecitlivělá
Ptala jsi se na radu, buď si většinu odpískala anebo jsi na to nereagovala.
Rozpočet na jídlo máte asi nižší a pokuď chceš ušetřit, tak jsou opravdu teplé večeře levnější. To jen poslední a asi nechtěná rad
Už to tu bylo řečeno, ale když jsi si četla rady nebo jak to chodí jinde, tak jsi si z toho měla vzít to, co by asi vyhovovalo vám. A jestli jsi nic nenašla, tak se buď zeptej tchýně nebo svýho milýho
Eshto, co to je za reci o teplych vecerich, co vyjdou levneji..Prizpusob se!!
![]()
@sophinka
Nemáš zač
- mám tyhle stránky celkem ráda, dá se tam vybrat a nebo i třeba upravit ledasjakej recept po svým. Ono na vaření je nejhorší to vymyslet ..to mě vždy štve nejvíc ![]()
@Sisulík píše:
Tak sis měla přečístjak to chodí jinde, vybrat si z tohoněco co by vyhovovalo Tobě a příteli a dál nekomentovat ve stylu: Nooo ale on je takhle zvyklej a tohle nejí a tak… když teda o tom ta diskuze není… diskuzi tím směrem jsi dál poslala opravdu jen Ty sama nikdo jinej čili my jsme se ti opravdu přizpůsobily
Stoprocentně souhlasím…
@Janulis Tak jsem dnes celý den na houbách uvažovala, co tedy dělat na večeře, když to nemůže být teplé a chcete se zbavit pečiva. Nevím jak dopadly v hodnocení zeleninové saláty? Asi taky neprošly co?
. Takže za celý den jsem vymyslela jen toto - upéct si pitta chléb - samozřejmě nechat vychladnout (aby se neřadil mezi teplé večeře
) - a podávat místo klasického rohlíku, či chleba. Pak mě teda ještě vzhledem k tomu, že jsem sbírala hřiby napadl houbanec http://recepty.vareni.cz/…-jilemnicka/ (houby nyní v našich lesech zdarma, čili levná záležitost) a pak teda něco jako rýžový nákyp - když to vychladne je to studené a chlap asi k obědu nekonzumuje rýži na sladko (alespoň ten můj rozhodně ne) takže by to mohlo klapnout. Když k večeři neodmítá bublaninu (kterou já osobně bych zařadila teda spíše do toho snídaňového menu
) tak by mu třeba přišel vhod i studený puding s ovocem
??
U nás dnes večere - plech buchty s letními jablky (snězeno) zeleninové polévka (snězeno) kuře na kari a rýže a manžel k rýži houby (snězeno).
My měli houbovou omáčku a brambory, navíc jsem tam kydla dvě smetany takže to nesplňuje ani jeden požadavek ![]()
Možná kdyby zakladatelka místo rozčilování vyjmenovala potraviny, které lze předložit u nich k večeři, tak bychom nějaká jídla daly dohromady(tuším, že seznam nebude dlouhý). Mně zatím taky vyšla jen zelenina nastudeno- takže mísa zeleninového salátu, jednou se sýrem, podruhé s tuňákem, pak s kuřecím (studeným), já bych to mohla jíst často, když ne denně.
@Samamama píše:
Možná kdyby zakladatelka místo rozčilování vyjmenovala potraviny, které lze předložit u nich k večeři, tak bychom nějaká jídla daly dohromady(tuším, že seznam nebude dlouhý). Mně zatím taky vyšla jen zelenina nastudeno- takže mísa zeleninového salátu, jednou se sýrem, podruhé s tuňákem, pak s kuřecím (studeným), já bych to mohla jíst často, když ne denně.
Jo, to by mě taky zajímalo, co je to za potraviny
No a když nám všechno pomluvila nebo odmítla, tak nejspíš skončí zase na rohlících ![]()
Holky, mám pocit, že jsem ji nejvíc vytočila já. Tímto se ti zakladatelko omlouvám.
Jinak my dnes měly k obědu lečo s chlebem a k večeři lečo s těstovinama
My teda jíme co dům dá. u nás se musí šetřit na max.. Dokud je v lednici aspon něco, tak se nové nekoupí.. Taky žijem a je to v poho ![]()
Zakladatelko,
podle mého všechny pomazánky - najdeš jich snad 1000 druhů na netu,
Zeleninové saláty, teplá zeleninová jídla / např. já dneska dělala zapeč. rajčata - vlastně cena tam je jen té zeleniny, pečiva a 1balíčku balk. sýru - tzn. 22Kč. /
Na pánev kapku oleje a na to stroužek česneku, vydlabat rajský - podle toho kolik sníte dužinu pokrájet na drobno plus co doma najdeš / můžeš přidat malou papriku, cuketku.. /, všechno hodíš na česnek do pánve, osolíš / ale pozor na slanost sýru /, pepř, bazalku… podusíš, naplníš rajský zpět touto hmotou a pokladeš sýrem. Dáš dopíct do trouby - cca 10 minut a je to mňamka.
Pak samo cokoliv na slano - od štrůdlu až po list. šátečky, pizzu,..
No a taky zbytek od oběda. ![]()