Večerní scény

Anonymní
11.11.15 22:43

Večerní scény

Ahoj, jdu se k Vám poradit, už vážně nevím jak dál.
Jsem na dceru sama, a už je to vážně přes čáru. Jsou jí čtyři. Poslední tak dva měsíce má šílené stavy, kdy se válí po zemi, kope, šílené vztekání, pokud není po jejím.
Večer má pohádku spongeboba, a v osm jde ležet. Do 9h se může dívat na tablet, pak spánek. Poslední cca týden začalo od devíti hodin co jí seberu tablet, šílený řevy, mlátí do dvěří, řev jak když jí týrám 8o 8o, jediné věty co opakuje že se jí líbí tablet a chce se dívat. Nereaguje, když na ní mluvím, je úplně psychopat! Několikrát dostala na zadek, vařečkou, křičím, nepomáhá nic. :zed:
Opravdu jsem na konci sil :( je to nějaké období, jindy je báječná, poslouchá na slovo, ale ty večery :? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.11.15 22:46

Ještě jsem zapoměla napsat, že skutečně jsem se jí snažila vysvětlit, že tablet každý den do devíti, vše chápe, odkýve, usměvavá, a jakmile se blíží, že bude končit, začne tohle..
Opravdu se s ní snažím domluvit, ale omílá stále jednu větu a nereaguje. Nervy mám jen jedny a taky sousedi musí být nadšení :(

• Citovat
  • Upravit
11135
11.11.15 22:47

Tak bude bez tabletu uplne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.11.15 22:48

Místo tabletu si přečtěte pohádku popovídejte si o celém dni řekněte si že se máte rády, usínáčka a dobrou noc.. vůbec bych tablet na noc nedávala.. k čemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
11.11.15 22:49

Nechala bych ji vyvstekat. Prostě bych šla pryč a nechala ji o samotě. Když zjistí, že Tě její výlevy nezajímají, sklidní se. Pak teprve bych přišla s výchovnými opatřeními (i když jsem proti fyzickým trestům). Taky bych jí nějakou dobu nedávala vůbec tablet. Jakože až se naučí poslouchat, vyjdeš jí vstříc i Ty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 22:49

Čteme po deváté křemílka, krtečka, miluje pohádky. Ale nevím, co ji ted hráblo :(
Asi ho bude mít skutečně jen během dne, a navečer už konec.
Měli jsme to totiž tak, že chodila do pelechu na osmou a opravdu sama to po chvilce vypínala a usla. A ted asi zkouší :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.11.15 22:51

Mě též puká srdce, když jí mám dát na zadek, ale co je moc.. :think:
Máme tátu jen na víkendy doma, tak to musíme prokonzultovat..

• Citovat
  • Upravit
11135
11.11.15 22:52

Jinak mi prijde ze v takové chvíli biti a řev je uplne k ničemu, je lepší ignorace.Ale dobře se to rika :)
Edit: To uz fakt radši sprcha na sok…

Příspěvek upraven 11.11.15 v 22:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
11.11.15 22:53
@Anonymní píše:
Mě též puká srdce, když jí mám dát na zadek, ale co je moc.. :think:
Máme tátu jen na víkendy doma, tak to musíme prokonzultovat..

no a to na zadek pomáhá něčemu? protože pokud ne tak je to zbytečný..
prostě bych zrušila tablet úplně - má pohádku v tv tak co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 22:55

Nejspíš ano! Tohle už je přes čáru hodně. 8o
Jako tady sousedi, jedenáct hodin a řev jako blázen :(

• Citovat
  • Upravit
46
11.11.15 22:55

Taky si říkám, a neber to jako kritiku (přecejen je nová doba), že čtyrletým dětem tablet do rukou nepatří vubec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.15 22:57

Dostala ho k Vánocům na pohádky nu :(
Kdybych tohle věděla?? Prodám ho :D

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.11.15 22:57

Prostě si zítra sedněte a řekni jí, že její chování není v pořádku, že velká holka se tak nechová, proto večer žádný tablet nebude..
Místo na osmou do postele např. na půl devátou, přečíst pohádku a pak spát, maximálně pustit nějakou pohádku na radiu, u nás se bez toho nespí..Prvně čtu, pak ještě poslouchají..
Víš jak? Ona zkouší, navíc už je i určitě unavená, ten tablet ji akorát rozhodí, fakt bych to vypustila..Znám to podle malého, kdybych ho nechala, hleděl by do toho třeba do půlnoci.. :zed: Neexistuje..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.11.15 23:00
@Anonymní píše:
Dostala ho k Vánocům na pohádky nu :(
Kdybych tohle věděla?? Prodám ho :D

Ale prosím tě, no a co, že má tablet? To ničemu nevadí, malý bude mít šest a taky ho má, ale prostě máme pravidla a hotovo..Když je nedodržuje, jde tablet do krabice..

• Citovat
  • Upravit
11135
11.11.15 23:00

@Silwinka87 jasne - závislost…znam to i podle sebe.Taky bych už mela spat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí