Večerní stávka kojení

14376
16.1.19 21:25

@Luca654 mně tohle dělal pravidelně každou dobu a byly to koliky. Odtrhával se, plakal a nebyl k utišení. Pomohly kapky, masáže, teplé na bříško, hopsání na míči, šátek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46
16.1.19 21:30

Na koliku používáme spoustu kapiček, máme vyzkoušené všechny, ale tentokrát co předvádí už týden mě nepřijde, že by to byla kolika jelikož vůbec netlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
16.1.19 21:58

Já si myslím: večer už teče mléko pomaleji, kromě toho končí období, kdy je prso nalité mlékem - teď už se vždycky laktace spouští až při přisátí. Tzn. že už mu to tak neteče jak byl zvyklý, musí trochu zamakat- to jo překvapí nebo naštve a odpojí se.
Nám se to taky stalo, pomohlo kojit v chůzi ! Jo, je to na palici, ale jen tak se malá chytla, roztahala to a nakojila se. Teď už to ví, že musí „makat“ a čekat, tak tahá tahá a najednou cítím vrrrrrr jak se to tam valí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
16.1.19 22:37
@Luca654 píše:
Dobrý den,
Chtěla bych se jen zeptat zda je to normální a co dělat. Mám 2,5 měsíčního chlapečka. V noci se mi budí na kojení tak dvakrát a pije krásně a většinou hned usne. Přes den vyžaduje kojení tak po dvou až třech hodinách. Ale večer to začal bojkotovat. U prsa řve a nic nevypije. Zkoušela jsem to odsat a odsála jsem vždy kolem 120ml tak si myslím že mléko tam je. Začínám ho uspavat už kolem šesté (zkoušela jsem i později, ale byl to hrozný řev) vždy vykoupeme, zkusím dát nakojit, trochu si vezme, ale pak řve, vydrží klidně až do deseti než vyčerpáním usne a to mu zkouším dávat najíst pořád. Dnes jsem mu zkusila dát odsate mléko lahvičkou, ale vzal si jen kolem 30ml a plakal dal. To zkouším ho uspavat v náručí a různé polohy a nejhorší je že u manžela pláče a u mě se aspoň uklidní, ale neusne. Už nevím co s tím. Nevíte čím by to mohlo být že večer bojkotuje kojení? Nebo je jen tak moc pretazeny? Ale prcek moc nespí ani přes den, většinou usne jen v kočárku.

Vydrží řvát až do desíti, usne jen v kočárku. Ty mu dáváš pořád. Možná se mu moc podřizuješ. Stanov nějaký rozumný režim, uvidíš, že si zvykne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová