Věci k otci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102853
5.6.19 22:20
@PaníBovaryová píše:
Jak tvrde?

Klidne tak, ze az si prijede pro deti, at prijede s botama… A jo, at si stezuje na ospodu, na soudu nebo na lamparne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
5.6.19 22:21

Balím dětem naprosto vše, nepere nic, ještě vybaluju ponožky a slipy z tepláků, tak, jak to tam děti hodily :roll:. Mají tam jen pyžamo, kartáčky, bačkory.
Taky spí na gauči v obýváku, k tomu má otec ložnici a svoji pracovnu.
No, jak porostou, udělají si obrázek samy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
5.6.19 22:22

Veci bych jim klidne davala, ale za znicene boty bych pozadovala nahradu. Jako bez zeptani je hodit do pracky a pak do susicky, fakt nechapu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22283
5.6.19 22:23
@j.a.n.i1 píše:
Klidne tak, ze az si prijede pro deti, at prijede s botama… A jo, at si stezuje na ospodu, na soudu nebo na lamparne…

Coz by mu zrejme i pomohlo, kdyby udelal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22283
5.6.19 22:24
@Lucie_Sx píše:
Balím dětem naprosto vše, nepere nic, ještě vybaluju ponožky a slipy z tepláků, tak, jak to tam děti hodily :roll:. Mají tam jen pyžamo, kartáčky, bačkory.
Taky spí na gauči v obýváku, k tomu má otec ložnici a svoji pracovnu.
No, jak porostou, udělají si obrázek samy.

Asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102853
5.6.19 22:27
@PaníBovaryová píše:
Coz by mu zrejme i pomohlo, kdyby udelal.

Tot otazkou, pravdepodobne by se predvedl jako blbec, co neni schopen svym detem koupit ani jim znicene boty… Pripadne by se nikdy nedokopal k tomu si stezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 22:27

Jinak my to máme tak, že děti jsou v péči u mě, ale u otce mají všechny základní věci typu pyžama, tepláky, trička, mikiny, spodní prádlo, plavky i nějaké boty myslím. Na víkend jim nic nebalím. Jen pokud jedou na víkend někam na chatu nebo na dovolenou, tak jim normálně zabalím tašku, aby měli vše..
Ty věci k sobě si kupuje exmanžel sám a zároveň mi platí alimenty, ještě o dost větší, než to máte vy..Nicméně ty trička a ponožky atd. si prostě točíme, děti v tom přijdou, příště si to zas vezmou na sebe atd..

• Citovat
  • Upravit
22283
5.6.19 22:30
@j.a.n.i1 píše:
Tot otazkou, pravdepodobne by se predvedl jako blbec, co neni schopen svym detem koupit ani jim znicene boty… Pripadne by se nikdy nedokopal k tomu si stezovat.

Muj otec by se treba jako blbec predvedl klidne. Nekolikrat to udela jen tak, tak proc ne kvuli teniskam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.19 22:32

@PaníBovaryová nene nikdo u něj nebyl, ani u mě ne - ale to asi proto, že jsme se na všem dohodli.

@toma0105 trochu mimo, ale děkuju za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.6.19 22:34

@j.a.n.i1 tak on si nikde stěžovat nebude, protože nemá na co. :think:

@Anonymní píše:
Jinak my to máme tak, že děti jsou v péči u mě, ale u otce mají všechny základní věci typu pyžama, tepláky, trička, mikiny, spodní prádlo, plavky i nějaké boty myslím. Na víkend jim nic nebalím. Jen pokud jedou na víkend někam na chatu nebo na dovolenou, tak jim normálně zabalím tašku, aby měli vše..
Ty věci k sobě si kupuje exmanžel sám a zároveň mi platí alimenty, ještě o dost větší, než to máte vy..Nicméně ty trička a ponožky atd. si prostě točíme, děti v tom přijdou, příště si to zas vezmou na sebe atd..

jo tak jasně, nejde mi striktně o to moje/tvoje, apíš abych jim třeba balila jen menší natoh než ted - obří cestovní tašku, pak každej tašku s hračkama a ještě sedačky do auta :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102853
6.6.19 05:10
@PaníBovaryová píše:
Muj otec by se treba jako blbec predvedl klidne. Nekolikrat to udela jen tak, tak proc ne kvuli teniskam :lol:

Tak at se předvádí, jeho vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102853
6.6.19 05:12

@atominnka Pockej na co na vikend obri tasku? Nahradni trika, spodni pradlo, teplaky a hotovka… Ja tedy detem nic moc bic nebalim, kdyz jedem spolu a hracky kazdy do batuzku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22283
6.6.19 10:40
@atominnka píše:
@j.a.n.i1 tak on si nikde stěžovat nebude, protože nemá na co. :think:jo tak jasně, nejde mi striktně o to moje/tvoje, apíš abych jim třeba balila jen menší natoh než ted - obří cestovní tašku, pak každej tašku s hračkama a ještě sedačky do auta :mrgreen: :lol:

řekni, že dokud nekoupí nové tenisky, nepůjčíš mu autosedačky a může jet třeba vlakem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22283
6.6.19 10:41
@j.a.n.i1 píše:
Tak at se předvádí, jeho vec…

jo, ale tenisky by nekoupil že celkem zbytečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
6.6.19 12:36

@atominnka

A slo by udelat, ze bys u nej nechala nejake veci, napr 1× teplaky, 2× tricko, spodni pradlo, ponozky atd. permanentne, at si s tim hospodari, pere atd? Treba by ho pozdeji trklo, ze to je detem male, nebo, ze to je nedostatecne obleceni a trochu se aktivoval? Takhle ho nic nenuti cokoliv menit..

Tusim, ze to myslis dobre, ale napr. autosedacky nemas povinnost mu pujcovat.

Co se tyce pokojiku. Je sice hezke, ze ma v dome prostor, ale zarizovat pokojík na 2 vikendy v mesici? A po zbytek mesice kolem nej chodit jako kolem mauzolea? Tohle si treba ja nedokazi moc predstavit.. :think:

Nicmene stale existuji mediatori. A pokud na toto tema nejste schopni najit spolecnou rec, mozna by stalo za to to zkusit.. najit prijatelny kompromis pro vsechy tak, aby z toho profitovaly deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna