Věci k otci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102776
11.6.19 17:54

@Romeon A jen tedy dodatek, zastupcem dítěte jsou oba rodice, sverenim do pece ten druhy nijak nepozbyva rodicovske zodpovednosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
11.6.19 21:37
@Lama Lama píše:
Ne, kdyby je chtělo vzít na dno rybníka, tak ne. Naopak, kdyby je dítě dostalo a přálo by si je nechat doma a nechtělo je si vzít do školky, s tím, že mu má rodič povinnost koupit do školky řádné vybavení, ale svůj dar na to použít odmítá, tak se taky přání dítěte nezohlední. takže není významné přání dítěte jako majitele věci, ale ten účel a jeho smysluplnost. Kterou normálně posuzují rodiče. Problém je, když to každý posoudí jinak. Měl by to rozhodnout soud, ale soud o holiny asi neproběhne.
Tím se to liší od toho obdarovaného dospěláka.

A ještě jste zapoměla zemětřesení a úmrtí soudce. Některé věci jsou logické a nemá cenu to rozebírat do krajnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
12.6.19 19:48
@atominnka píše:
@Romeon já tenhle měsíc dala jen a pouze za děti cca 8tisíc. :nevim: včera mě pobavil. Koupil dětem gumáky… syn si je chtěl vzít do školky a nechat je tam - nesmí, mám mu je koupit já :roll: o nic nejde, koupím je. jen ty jeho myšlenkový pochody.máme stejného ex?

Nemáme můj by dítěti holinky nekoupil :nevim:. On přece platí výživné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
12.6.19 20:16

@calimero přesně :D on je dětem koupil jen proto, že já je koupit odmítala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna