Věci pro kluky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Neprihlasena Jaruna píše:
Ahoj,tak ja mam dve holky,takze jsem si uzivala toho oblekani.Ted uz jsou vetsi,mam zakaz jim neco kupovat,protoze co se libi me,ani jedne ne.
A na kluka nakupuju prevazne v Nextu a George,je to tim,ze zijeme v UK,ale ze by to byla nejaka krasota,tak to vubec.
no ja to taky neresim- george, dunststore, primark- a nadavam, ale urcite je to lepsi nez v CR, kdyz si vsichni nechavaji posilat drahe veci z UK…napr.next me zas tak moc nenadchl, prijde mi stejny jako vse ostatni ale v CR ho kazdy chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hanule píše:Lenkaamimi píše:A to jako myslíš, že v Hradci mají někde něco hezkého?
Pettule : no tak to je veselý taky..v těch menších obchůdkách ve městech to je taky radost a kolikrát i drahý, já vím, jak v Trutnově, tam to kupují radši u vietnamců, než v krámě. a do Hradce daleko. tak eshopy jak tady holky psaly žejo..Možná od května, až se rozšíří Futurum, ale zatím taky prd
Sem tam něco ve slevách v CA, třeba zimní bundu na příští rok za 225 místo 1100. My už to vzdali a nakupujeme na mimibazaru. Velikosti od značek co známe většinou odpovídají a je tam větší výběr než v kamenném obchodě. K vietnamcům se mi moc nechce, oblečení bez zárukya když se na něm po prvním praní udělá díra, tak se ti akorát vysmějí :-/
no vidíš a Trutnováci mají Hradec jako nejbližší velké město. A tam taky nic nemají říkáš. Vietnamci jsou vietnamci co si budem povídat
všechno smrdí, člověk se v tom potí..nic moc pro děti jasný.
- Citovat
- Upravit
Jsem asi nenáročná
Kluky oblíkám v C&A, tuhle jsem byla v H&M a kdybych neměla zákaz, tak tam taky pár tisíc nechám
Jinak vede Next, Adams, GAP ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna dneska jsme byla v CA…20% sleva na dětskou kolekci oblečení a na kluka??????NIC-nevybrala jsem si
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky já jsem expert na světlý věci na syna. když byl malinkej a i potom, klidně jsem mu koupila bílý kalhoty, bílý tříčtvrťáky, bílý tričko atd..a všichni kolem mě : hele co blbneš, bude jak prase. a nebyl jak prase. normálně jsem ho nechala venku být, žádné okřikování aby nic nedělal kvůli tomu, aby se nezašpinil a doma jsem to prostě hodila do pračky a bílé zas vytáhla. nikde problém. takže si na mě vzpomeňte při nákupech, kdyby se vám holky líbilo něco v bílé, nedejte na okolí co vám povídají a kupujte.
a hlavně ono je poznat, že je čistý a je jen umouněný, když se někde mázne, nebo má na kolenou hnědý jak se někde válel. i tak je vidět, že je čistý a bílá a světlá všeobecně jak je v regálu, beru. ![]()
oni by je furt cpali do hnědé a zelené a já to bojkotuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Erian píše:
Jsem asi nenáročnáKluky oblíkám v C&A, tuhle jsem byla v H&M a kdybych neměla zákaz, tak tam taky pár tisíc nechám
Jinak vede Next, Adams, GAP
jako určitě koupit se dá, ale ráda si rozšířím obzory kde co mají, to HaM mě zklamalo výběrem, třeba to zas doplnili. ![]()
- Citovat
- Upravit
tak já na prcka objednávám jen next-vždy nakoupím na celou sezónu a pak už nikam do krámu nelezu
-jinak bída…snad druhé mimi bude holka,abych se mohla vyřádit z hadříkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
liky píše:Neprihlasena Jaruna píše:no ja to taky neresim- george, dunststore, primark- a nadavam, ale urcite je to lepsi nez v CR, kdyz si vsichni nechavaji posilat drahe veci z UK…napr.next me zas tak moc nenadchl, prijde mi stejny jako vse ostatni ale v CR ho kazdy chce
Ahoj,tak ja mam dve holky,takze jsem si uzivala toho oblekani.Ted uz jsou vetsi,mam zakaz jim neco kupovat,protoze co se libi me,ani jedne ne.
A na kluka nakupuju prevazne v Nextu a George,je to tim,ze zijeme v UK,ale ze by to byla nejaka krasota,tak to vubec.
Presne tak,jenze ono je to tim,ze v Cesku kazdy opravdu sili za znackama,za tim,jak je dite oblikle,vsichni se predhaneni v tom,jak maji dite oblecene nej,atd.Za to v UK je uplne jedno co kdo ma na sobe,u nas se chodi v pyzamu a zupanu ven,s natackama na hlave,nikdo nic neresi,je to kazdemu fuk,nikdo se ani okem nepodiva co ze to mas na sobe.V Primarku taky nakoupim,na ten jsem zapomela,kdyz jdu do mesta,vzdycky tam zajdu.V Nextu se mi teda libi na kluka kalhoty,kosile a kupuju mu tam teplaky.
- Citovat
- Upravit
Ahojky, dnes jsme byli v C and A a celkem super výběr. Navíc mají 20% slevu na vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Praska19 píše:wolnez píše:A má Lindex někde v Praze obchod? Nebo si kupovala přes net?
Taky mi připadá, že v HM teď nic moc. Zato v Lindexu jsem tuhle byla jak utržená ze řetězu. Navíc ty jejich akce, že za cenu dvou, máš tři kusy, to je docela fajn. A krásný trička…
Byla jsem v centru Chodov, mají docela výběr. Ještě jeden obchod je v Galerii Harfa,ale tam mi to přišlo o něco menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak často kupujete klukům nové oblečení? Myslím tím v případě, ze staré je nezničené a dítěti je. Klukovi jsem v zimě 2020 koupila trika, tepláky… No a vše mu ještě je. Manžel mi cpe, že je zbytečné kupovat nové věci, že mu to stačí. Já bych už koupila nové, protože v té době byl v MŠ, teď je druhák, takže vzory tomu odpovídají. Stejně staré má i oteplováky a bundu. Taky bych viděla novou, ale opět jsem narazila u chlapa.
Jsem neskromná a rozhazuju? Jak to vnímáte vy?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jak často kupujete klukům nové oblečení? Myslím tím v případě, ze staré je nezničené a dítěti je. Klukovi jsem v zimě 2020 koupila trika, tepláky… No a vše mu ještě je. Manžel mi cpe, že je zbytečné kupovat nové věci, že mu to stačí. Já bych už koupila nové, protože v té době byl v MŠ, teď je druhák, takže vzory tomu odpovídají. Stejně staré má i oteplováky a bundu. Taky bych viděla novou, ale opět jsem narazila u chlapa.
Koupila bych pár nových kousků, které by měl čistě do školy. Pokud je druhák, tak asi nebude chtít tričko s dětským motivem, nebude chtít chodit do školy v kombinéze, ale v zateplených kalhotách apod..Brala bych na něj ohled v tomto a to co mu je by prostě nosil ven apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemám kluka, ale holku, což je myslím nepodstatné. Rozdíl je v tom, že do školky se nosí trochu jiné oblečení než do školy, přece druhák nechodí do školy v teplakach. Jediné co bych moc neřešila jsou ty oteplovačky, na bobování je může nosit. Já tedy kupuju oblečení dceři pořád a s manželem to vůbec nekonzultuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak klukovi i holce (i sobe, a manzel totez) kupujeme obleceni az kdyz je treba - dokud sedi s je neznicene tak ne. Ale u vas je to trosku jina situace, jasne ze druhaka bych neposlala do skoly v obleceni co nosil ve skolce. To bych nechala na doma a do skoly bych mu koupila obleceni s motivy primerene jeho veku/vyberu (takze pokud mu nevadi soucasne tak klidne nechat, pokud si stezuje ze se oblika jak mimino tak koupit nove).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim az budes kupovat, kup veci ktere sedi. Ne o 2-3 velikosti vetsi, ze do toho doroste🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit