Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
holky mám vyndaný vepřový maso a vůbec nic mně nenapadá co z toho udělat
poraďte něco prosím ![]()
Tak nakonec jedu do Ikei, tak si dám oběd tam
Večer uvařím cibulačku. Kačena bude zítra a ještě z toho udělám i knedlíčkovou polévku.
Hromnice píše:
holky mám vyndaný vepřový maso a vůbec nic mně nenapadá co z toho udělatporaďte něco prosím
řecký hrnec, nedávno tu byl recept, mrkni na stránky zpět
tak jsem se dokopala k bramboracce a Gitka ma kruti s mrkvi,hraskem a pecenym bramborem, pro chlapa bramboracky ja dojim vcerejsi zapecene testoviy se zeleninou.
btw. jak delate ty jatra k tem bramboackum?
Monjie píše:
Bude tohle jedly? http://www.zenax.cz/…cku_3976.htm
Cus,jedly to mozna bude,ale piplat by se my s tim nechtelo
.
Ja kdyz delam jatru k bramborakum,tak ji podusim s nejakou zeleninou nebo nejakym lecem a pod.a delam k tomu klasicky bramboraky ![]()
K…prave mi utekla polivka snad ji nekdo dohoni ![]()
Jinak dneska kureci vyvar a prava svickova z kurecich stehen+knedlik.Zas me tu dva dny nebude,tak at maji navareno ![]()
gori: nakonec jatra na chillia medu s chlebem a seru na bramboraky .Kam frcis tentokrat?:)
My máme těstovinový salát, trochu těstovin jsem nechala a kdo bude chtít, dá si je nasladko.
Ještě mi zbylo kousek kapra od včerejška, tak ho možná malé přidám do toho salátu, dělám jen těstoviny, zeleninu a bílý jogurt. Tak ať tam má kousek masa.
tak jsem ještě uplácala lívance, pudink a teď mi kyne těsto na žmolenkové rohlíčky
sem se dnes překonala ![]()
Monjie píše:
gori: nakonec jatra na chillia medu s chlebem a seru na bramboraky .Kam frcis tentokrat?:)
Dneska frcim zas tam k vam,jezdim tam co 19 dnu a od noveho jizdniho radu me to bude cekat zas.Ne a ne se te Prahy zbavit
.
Chlapum jsem jeste tedka udelala sendvice na veceri a muzu vyrazit ![]()
Holky,prosím potřebuju radu..... ![]()
Dělám ty posvícenské placky ze dvou dávek a zbylo mi tady 8 vaječných bílků.Co by jste z nich udělaly? Kdysi jsem zkoušela pusinky a kokosky a ty se mi nepovedly.Napadá vás něco jiného? A nemusí to být sladké,klidně do nějakého jídla.....
Monjie píše:
a co zmrazit?:D
Mon co máte za mrazák, že tam všechno cpeš
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat