Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
já dělám játra tak, že osmahnu na půlměsíčky cibuli, na to česnek, játra, pak na tenké kousky zelenou papriku a na konec přidám úplně na drobounko nakrájené rajče a sůl, pepř..s chlebem je to mňam ![]()
Michaba83-tak já si trochu umyju kysané zelí,nakrájím na menší kousky,přidám cibuli na jemno,dávám i na kousky nakrájený salám,třeba šumku,vejce,zahustím trochou mouky,a strouhankou,tak aby se daly udělat placky.Jak uděláš placku tak ji trochu obalím ve strouhance.Jo eště osolím a opepřím:-) a smažíš jako karbenátek.
já játra nedělám, páč to nikdo nežere ![]()
dneska květákové placičky s bramborem a polévka asi co dům dal
00
tak my takyjátra neděláme-nikdo to nejí kromě mně ![]()
a my máme dneska čevapčiči s bramborem, s plnotučnou hořčicí a s cibulkou-mňam ![]()
a tátu máme dneska dlouho v práci dorazí až kolem 11 hodiny večerní
tak má ještě s sebou vyjímečně i telou večeři a to nakládaný vepřový maso z neděle s bramborem
rajská s kolínkama a karbenátkem ze včera, brokolicová smetanová polévka, večer obložený talíř, zítra kuřecí čína s rýží
Tak ja dneska fakt nevim, ale asi nic velkyho, nemam totiz poradne nakoupeno a do obchodaku se mi nechce protoze manzel ma auto v servisu tak si vzal moje takze jsem nepojizdna z cehoz jsem docela nemocna, do kocaru se toho moc nevleze a v rukach to tahat nebudu.
Mam doma vajicka, mliko, mouku, kroupy, brambory, bile zeli, balkanskej syr, parky, klobasy, koreni vsechno mam. Co holky poradite neco? Jo a nejde mi trouba(kdyz se s.re tak vsechno najednou)takze zapekane brambory asi neklapnou, jeste mne napadla zelna polivka, ale to muj chlap neji. Kdyz nic nevymyslim tak uvari donaskova sluzba, ale mnela jsem dnes docela naladu neco uvarit.
My máme dneska přípravu na Vánoce…pečeného kapra a vařené brambory, ještě skočím pro zeleninu a udělám salát.
Bude výlov, tak jsem musela v našem pidimrazáčku udělat místo na čerstvého.
Dneska rychlovareni: zapecene testoviny s kurecim a zeleninou. Cibulacka
papavlinka33 píše:
Tak ja dneska fakt nevim, ale asi nic velkyho, nemam totiz poradne nakoupeno a do obchodaku se mi nechce protoze manzel ma auto v servisu tak si vzal moje takze jsem nepojizdna z cehoz jsem docela nemocna, do kocaru se toho moc nevleze a v rukach to tahat nebudu.Mam doma vajicka, mliko, mouku, kroupy, brambory, bile zeli, balkanskej syr, parky, klobasy, koreni vsechno mam. Co holky poradite neco? Jo a nejde mi trouba(kdyz se s.re tak vsechno najednou)takze zapekane brambory asi neklapnou, jeste mne napadla zelna polivka, ale to muj chlap neji. Kdyz nic nevymyslim tak uvari donaskova sluzba, ale mnela jsem dnes docela naladu neco uvarit.
tak uvařit brambory či brkaši a k tomu ten párek a volské oko
dneska udělám cibulačku s krutonkama. Už jsem o ní slyšela hodně a hlavně jak je mooooooc dobrá. Tak se do toho pustím
papavlinka33 píše:
jj, to by slo, docela dobry napad, dik
nebo bramboráky se zelím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat