Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
My právě dojedli kuřecí řízky plněné sýrem,já s brkaší a manžel s bramborem,k tomu mrkvový salátek.
Ještě jsem uvařila čokopuding s piškotami a banánem.A odpoledne si budu péct placky na medovník…mnam ![]()
Uzené s povidlovou omáčkou a bramborovým knedlíkem, jednoduché, chutné, mňam!
lady: jsi me navnadila na tu povidlovou omacku.
U nas rajska se zeleninou a muslemi,plieskavica,buffalo wings, aneb co dum dal:D
Dojidame smazeny kvetak.
A jeste jsem delala na chut Pizzu z cukety ![]()
Hned pro jistotu hodim recept ![]()
1/2 cukety (vetsi)
20dkg salamu , cibule
6 strouzku cesneku , 1 mkev
2 vajicka , 15dkg cihly
2 lzice hladke mouky , 1/2 prasku do peciva
2 dcl detske krupice , 1 dcl oleje
Vse smichame do hromady a prdneme na vymazanou kolacovou formu nebo plech a peceme.Dobrou hut ![]()
Jo ochutit dle chuti ![]()
gori:D cuketu nemuzu ani videt po tomhle roce, ale na pizzu s parmezanem jee moooc dobra.
btw. jak se dela ta plnena veka?:D me to nefunguje.
Včera syn udělal Katův šleh a byl tak vynikající, že sice měl být dneska k obědu, ale pořád jsme ochutnávali a sežrali ho plný hrnec
Tak jsme museli vymyslet náhradní jídelníček a měli jsme typicky nedělní oběd…žemlovku s tvarohem ![]()
Dnes jsme byli na výletě,a tak jsme s manžou koupili bagety na benzince:-)
U nás vaří dnes manžel, je půl páte oběd ještě nebyl, hlady šilhám. A asi tak hodinu možná i dvě ještě nebude.
To je tak když jednou začnu stávkovat.
![]()
LadyTommy píše:
Uzené s povidlovou omáčkou a bramborovým knedlíkem, jednoduché, chutné, mňam!
Prosím, prosím o recept na povidlovou omáčku, manžel ji měl prý moc rád v dětství od babičky, tak bych ji chtěla zkusit. Dík ![]()
PetkaK píše:
U nás vaří dnes manžel, je půl páte oběd ještě nebyl, hlady šilhám. A asi tak hodinu možná i dvě ještě nebude.To je tak když jednou začnu stávkovat.![]()
To jsi mě pobavila..
No třeba už máte po obědě a máte to jedním vrzem s večeří…
Paoloska píše:PetkaK píše:To jsi mě pobavila..
U nás vaří dnes manžel, je půl páte oběd ještě nebyl, hlady šilhám. A asi tak hodinu možná i dvě ještě nebude.To je tak když jednou začnu stávkovat.![]()
![]()
![]()
No třeba už máte po obědě a máte to jedním vrzem s večeří…
Jíme právě teď
a kdybych nenavařila tak jsme hlady asi.
![]()
Monjie píše:
gori:D cuketu nemuzu ani videt po tomhle roce, ale na pizzu s parmezanem jee moooc dobra.btw. jak se dela ta plnena veka?:D me to nefunguje.
No ja vim,ze vy uz tu mate cuketovou sezonu za sebou,jenze me teprve asi zacala.Nejak se mi tu zacaly hromadit cukety,dotetka jsem mela jen jednu ![]()
A co si nevis rady u te veky???
1 stredni cibule,20dkg salamu
3 vajicka,3 kysele okurky
1 pomazankove maslo
3 pol.lzice horcice,3 pol.lzice majonezy
Veku podelne rozkrojime a vydlabeme.Vydlabane dame do misy + vsechno ostatni.Smes promichame a dame do vydlabane veky.
Veku zabalime do smrstovaci folie,aby drzela hezky tvar a nechame odlezet pres noc v lednicce.
Mas to presne tak jak jsem to opsala z receptu.Tak snad se ti to povede.Drzim ti pesti,ale podle tvych receptu jsi sikovna kucharinka,tak to zvladnes levou zadni ![]()
Hromnice píše:
a my jsme dneska měli pečené maso, bramborový knedlík a špenát
mňam ![]()
my dnes fussili ala lasagne
neměla jsem lasagne, tak jsem místo nich uvařila fussili, smíchala s bolognskou omáčkou, dala do vymazanýho pekáčku a zalila hodně beshamelem a dala zapíct, byla to mňamka ![]()
Tak my na večeři chleba ze sádlem a česnekem.To jsem nejedla snad už 3 roky,tak jsme si pochutnali,akorád teď spíme každý jinde:-D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat