Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes k obědu rychlovka - párek + br.kaše a večer bude řecký hrnec ![]()
Dneska rychlovka, brambory s pórkem na smetaně, zítra budou švestkové knedlíky z Lidlu. Já to nejím, tak si nechám trochu těch brambor.
tak egyptské brambory dobré, jen sem si je trošku upravila, takže dnes je dojíme a zítra bude gulášek ![]()
Ahoj,neporadíte mi,co mám dál vařit pro roční holčičku,je alergická na mléko,vejce.Recepty na netu jsem už nějaké dělala,,něco doma vymyslela,ale dál opravdu nevím,je to pořád dokola ![]()
dneska i včera dýňová polívka
včera dojídání kuře ála čína s nudlemi
dneska kuř prsa restovaná na sucho, dušená rajčata, brambor
zítra houbovka (dostali jsme asi 1,5kg hub) s hovězím a hov.vývar s nudlema
v neděli vepřové řízky v těstíčku z cornflakes, brambor
(ještě pořád jsme nesnědly všechny brambory od strýce, ale jsou výborný, tak mi nevadí, že jsou 6× do týdne
, hlavně aby neshnily) ![]()
Mon - zsvsřila jsem a snad dobrý
ochutnala jsem jen malinko a mě chutnal
uvidíme co zbytek rodiny, až ho otevřu
Chci se zeptat na jeden recept.Dělala jsem kdysi dávno.Ušlehal se sníh s cukrem a pak se vmíchaly ořechy a vylilo se do snčího hřbetu,po upečení se to nakrájelo na tenké plátky a dalo usušit do trouby.Je to mnamka ale ted nevím kolik cukru a bílku,tak aby to nebylo moc sladké nebo naopak.Znáte tento recept?
dnes smažené rybí filé a brambor,zítra gulášová polévka a ty egyptské brambory vyzkouším,v neděli ještě nevím,asi kuře na paprice s těstovinama ![]()
Prave jsme dotlacily Pizzu.Po 2 dnech jsem dorazila domu a samozrejme tady nikdo neuvaril.Nic noveho.
Zitra smazeny kvetak a rajska polivka
My dneska k obědu těstoviny se sýrovo brokolicovou omáčkou a k večeři bude vinná klobása ![]()
zapečené filé s pečenýma bramborama,zítra koprová omáčka s knedlíkem,bramborama-kdo co bude chtít,neděle sekaná asi s brkaší
rajčatový salát
Dneska jsme dojídali brokolicovou polévku ze včera. V noci budu péct roládu a dortík na zítřejší oslavu. Zítra k obědu bude směs na špagety a v neděli vepřové špalíčky, špenát a bramborové šišky.
jééééé, holky moc často nepíšu ale se jen vámi inspiruji diky moc za to
dnes hov.vívar a míchanina co dum dál cuketa,rajčata, paprika atd.sntěstovinou do toho nakrajené masko z pol. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat