Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nejkvalitnější mají opravdu v lidlu
. já taky hodně kupuju pražskou pak od kosti tam je snad masa dost a nebo u našeho řezníka tam mě ty uzeniny přijdou daleko kvalitnější a i na chut je to rozdíl ![]()
PetkaK píše:Banny.J píše:Lidl, značka Dulano
Kde kupujete kvalitní šunku?
To je ona ![]()
MUFICE píše:PetkaK píše:To je onaBanny.J píše:Lidl, značka Dulano
Kde kupujete kvalitní šunku?
Je fakt, že jsem taky nevěděla kde koupit šunku pro malou, a dostala jsem tip tady na e-mimi a je pravda že tak šťavnatou šunku jsem snad nejedla. I můj si pochvaloval a ptal se odkud je.
egyptské brambory mi připomněly jídlo, co jsem vymyslela ála codůmdal
na hluboký velký plech jsem nasekala suketu na kostky, brambory na kostky, květák na hodně drobné hlavičky a promíchala jsem to rukama s mletým masem, majoránkou, dobromyslem a solí
dala jsem to péct zakryté alobalem, nakonec odklopila a bylo to vynikající ![]()
šunku kupuju nějakou obyč - typuju že má tak 60% (je to z lahůdek, takže napsané to nikde není)
viděla jsem ale recept, jak si udělat domácí šunku (např z krůtích a kuřecí prsou) a není to vůbec tak složitý, jak jsem myslela, o nižší ceně nemnluvě, jenže jsem na to líná
![]()
se mi azs neco povedlo! delam pomazanku z nivy ponornym mixerem pridavam mleko do toho Gita ocumuje na stolicce u kuchynske linky.Miska se prevazuje, mixer pada, miska s nivou v cely kuchyni
A dite na to:„ Bum“
Monjie - to naštve
![]()
Dotaz - jak děláte dýňový kompot? našla jsem na netu několik receptů a nevím, který vzít ![]()
Tak jsem k večeři uvařila tříchodové menu a zbyde nám i na zítra ![]()
Monjie píše:
sandrik: tenhle:http://recepty.vareni.cz/…ou-prichuti/
děkuju
sandrik: ten s tim ananasem myslim ze bude dobrej, takhle ho dela mati.
mufice: co slavite?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat