Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dnes byl řízek, brkaše a brokolice s mrkví v páře..kluk měl to samý, jen jsem mu zeleninu polila rychlosýrovou omáčkou jinak by mi to nežral
kiri taveňák rozlámat do mističky a přilít trošku vody a šup do mikrovlnky, za pár vteřin hotovo a klukovi brokolice a mrkev hnedka jela ![]()
Prosim o radu,co udelat s nadbytkem uvarene ryze.Nejak se rozmnozila
.Jen ne do pudingu. ![]()
gorina píše:
Prosim o radu,co udelat s nadbytkem uvarene ryze.Nejak se rozmnozila.Jen ne do pudingu.
já dělávám rýžový nákyp
gorina píše:
Prosim o radu,co udelat s nadbytkem uvarene ryze.Nejak se rozmnozila.Jen ne do pudingu.
rýžový salát- jako bramborový ![]()
nebo dělám uzenou polívku s rýží nebo rizoto nebo nacpat do mletého a do paprik
dzarunka píše:
Sakra rady dobre,jenze plnene papriky jsme meli o vikendu a uzenou polivku minuly tyden ![]()
gorina píše:dzarunka píše:Sakra rady dobre,jenze plnene papriky jsme meli o vikendu a uzenou polivku minuly tyden
tak ten nákyp ![]()
No ja to vidim,ze to spolkne nas krokodyl Dandy,ktereho chodime krmit do zachodu
.
Jeste uvazuji to smichat s tou zeleninou ![]()
gorina píše:
No ja to vidim,ze to spolkne nas krokodyl Dandy,ktereho chodime krmit do zachodu.
Jeste uvazuji to smichat s tou zeleninou
nebo zkus rýžové placičky,slyšela jsem,že moc dobré,ale nikdy jsem to ještě nezkusila,na netu je plno receptů
U nás včera zapečená kotletka na cibuli,posypaná sýrem s hranolkami a dnes jen vývar a palačinky… ![]()
A my dnes dojídáme gulášovou polévku ze včerejška a těstovinovej salát se zeleninou
a na zítřek musím, uvařit polévku a nějaké maso-mám vyndané mléte tak uvidíme co z toho nakonec vznikne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes se bude jíst dýně,sem zavařovala něco mi zbylo:-)