Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja dojim zapecene testoviny co zbyly od vecere,prckovi delam zeleninovou polevku s nudlema a vecer si dame s pritelem pizzu ![]()
Dneska uzena polevka s ryzi a brokolici , k druhemu vajecne omelety s hraskem, pro Gitku s bramborem, Lukas ma do prace bramboraky s masovou smesi, k veceri buffalo wings:D
smažený květák a bramborová kaše, večer obložený talíř, zítra asi karbenátky
Monjie píše:
Dneska uzena polevka s ryzi a brokolici , k druhemu vajecne omelety s hraskem, pro Gitku s bramborem, Lukas ma do prace bramboraky s masovou smesi, k veceri buffalo wings:D
Hmm.buffalo wings bych si dala ![]()
Milo:) mame omacku z mexika a delame podle americkeho receptu se zazvorovou limonadu
Dneska egyptské brambory, trošku poupravený recpet ale je to dobrota
a i celkem levné jídlo ![]()
tady http://www.mimibazar.cz/recept.php?… ale trošku jsem poupravila, dávala jsem víc brambor, min 1,5kg, mletý maso jsem ochutila solí, pepřem a mletou paprikou a nedávala jsme protlak ale koupila jsem si pyré, bylo toho 1/2l a ochutila bazalkou. Napřed jsem dala vrstvu brambor, maso a cibuli a zalila troškou rajčatového pyré pak zase brambory a nalít zbytek pyré a fakt to byla dobrota.
Mě moc nápady z mletého nenapadají tak sjem zvědavá co řekne manžel a asi budu dělat častěji, je tor ychlé a fakt dobré ![]()
Holky
Máte nějaký typ na kvalitní šunku? Všude čtu i slyším (Cajnhamlová) jak se má jíst šunka, která má aspoň 95% masa. Celý život kupujem Pražskou a to jsem si myslela bůhví co nekupujem za 30,– a že je dobrá, kouknu na složení a ono je tam jen 90%
Prozkoumala jsem všechny šunky v Bille až po dětské a všechny maj pod 90% masa ![]()
Kde kupujete kvalitní šunku?
Banny.J píše:
HolkyMáte nějaký typ na kvalitní šunku? Všude čtu i slyším (Cajnhamlová) jak se má jíst šunka, která má aspoň 95% masa. Celý život kupujem Pražskou a to jsem si myslela bůhví co nekupujem za 30,– a že je dobrá, kouknu na složení a ono je tam jen 90%
Prozkoumala jsem všechny šunky v Bille až po dětské a všechny maj pod 90% masa
My kupujeme v Lidlu tu velkou kulatou za 39 Kč, tam je snad 95% masa.
MUFICE píše:Banny.J píše:My kupujeme v Lidlu tu velkou kulatou za 39 Kč, tam je snad 95% masa.
HolkyMáte nějaký typ na kvalitní šunku? Všude čtu i slyším (Cajnhamlová) jak se má jíst šunka, která má aspoň 95% masa. Celý život kupujem Pražskou a to jsem si myslela bůhví co nekupujem za 30,– a že je dobrá, kouknu na složení a ono je tam jen 90%
Prozkoumala jsem všechny šunky v Bille až po dětské a všechny maj pod 90% masa
Lidlu neholdujeme, ale díky za typ
Dneska to tam půjdu omrknout.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat