Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás dnes k obědu vepř.maso v mrkvi a k tomu upeču rozpeky.K večeři jen těstoviny se sýrovou omáčkou a zítra plněné kuřecí řízky sýrem,brambory a mrkvový salátek…
zase to žráádlo:D brambory,prsa zapecena se syrem a sunkou+broskvi, hrachova polevka s oprazenym rohlikem.
Dnes k obědu řecký hrnec a zítra udělám nějakou směs do mex.tortilly ![]()
Mufi: tak me napadlo, kde skladujes ty tortilly? mas je na mrazaku? nebo normalne ve spajzu?
Monjie píše:
Mufi: tak me napadlo, kde skladujes ty tortilly? mas je na mrazaku? nebo normalne ve spajzu?
Ty nerozbalené mám ve spíži, koukala jsem, že vydrží asi do ledna 2012 a rozbalené jsem šoupla do mrazáku.
tak změna místo guláše je hovězí v kečupu s rýží, zeleninová polévka s nudlemi a jablková buchta s drobenkou ![]()
Mufi: nam uz dosly, uz se tesim na dalsi varku, koupim tech baliku vic, paradne se to vyplati.
Tak jeste jsem udelala hruskovej kompot a hruskovej kolac, tak by uz dite s tatinkem mohlo prijit:D
Monjie píše:
Mufi: nam uz dosly, uz se tesim na dalsi varku, koupim tech baliku vic, paradne se to vyplati.
To jo, my jsme koupili asi 5 balení a 2 ještě máme.
Tak před měsícem na ně byla akce v Lidlu, měli zrovna ten mexický týden. Jinak tortilly snad prodávají v každém hypermarketu, viděla jsem je v Tescu, Hypernově a Intesparu.
Mufi: ale ty v tescu jsou drahy jak krava, v tom lidlu se to vyplati snad nejlip.
Monjie píše:
Mufi: ale ty v tescu jsou drahy jak krava, v tom lidlu se to vyplati snad nejlip.
Hele, tak na cenu jsem tam nekoukala, akorát jsem občas procházela uličkou, kde byly naskládané v regálu. Myslím, že tam měli jenom jeden druh. V Lidlu jsem si koupila špenátovou a rajčatovou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes vaří restaurace - mňam
Zítra asi bude něco dietního - manžel má vysoký cholesterol, ví to asi týden, a je z toho nějaký nešťastný, ale hlavně že přes týden si v práci dal tatarák, ohnivou topinku s masovou směsí apod, a po mě chce abych vařila zdravě