Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Monjie píše:
Markit asi jenom upect to je nejjednodussi. Z ceho je blbe? Ja kdyz mela serii, mela jsem problem i udelam michany vajicka.
čekám mimi, jsem úplně na začátku a přinutit se při nevolnosti jíst je umění ikdyž vím, že se mi pak uleví..... včera jsem měla velký problém vůbec vlézt do UKLIZENÉ kuchyně. Pečené bylo nedávno,a le nějak jsi mě nalákala tou na paprice… jak děláš? MInulse jsme pekla az výpeku pak dělal omáčku ![]()
Tak ted jsem naložila maso na svíčkovou, tak snad se mi zítra povede ![]()
Jinak kuře bud peču s nádivkou v troubě, nebo dělám na paprice nebo kuře ala kachna se zelím a knedlíkem.
Tak přemýšlím co dnes udělám, mám rozmražené kuřecí řízky, a vůbec nevím co, aby k tomu byla jiná příloha než brambory.....
mom.kri píše:
Tak přemýšlím co dnes udělám, mám rozmražené kuřecí řízky, a vůbec nevím co, aby k tomu byla jiná příloha než brambory.....
Můžeš udělat čínu s rýží, kuskusem nebo dělám těstoviny se smetanou asi na 4 způsoby.
My dneska máme fazolovou polívku, je dost hustá a z OBR fazolí, tak si k tomu vezmeme pečivo a „poprdeli“.
A když se mi bude hodně chtít, obalím kuřecí křídla a dáme si je k večeři.
tak nakonec je kuř. maso na způsob číny, zalité kečupem a rýže. Klasická čína byla začátkem týdne ale z vepřového.
Dnes mi máma přiveze z chalupy čerstvě zabitýho králíka
Holky,poradte co s ním,máte někdo nějakej recept?Já ho vždycky jen upekla s br.knedlíkem a špenátem ![]()
markit: hodne stesti. Tak to bych na to prdela, radsi odpocivala. A krutu na paprice stejne jako kure. prsa naklepu,nekdo dela i z drobu.na cibulce osmahnu prsa posypu parprikou, pridam vyvar.Az jsou hotova vynda maso, smicham smetanu s moukou,dochutim, sul,cukr,citron trochu protlaku a to je cele.
kralika? treba na speku a tymianu? s bramborama? nebo na korenove zelenine s br.knedlikem na divoko?
králíka pořádně obalit v plnotučné hořčici nejlíp pár hodin dopředu potom obalin v anglické slanině a upéct v zavřeném pekáči ![]()
Mám plnou pusu slin ![]()
U nás dnes byla hovězí polévka a bramborové knedlíky plněné švestkami
Dneska teda byla ta čočka, malá to měla bez octu, zahustila jsem to kukuřičnou kaší, dala jí vajíčko, to jste měli vidět to mlaskání
- ona je výborný strávník, jen doufám že jí to vydrží.
V troubě se peče štrůdl. Večer budu dělat přesnídávky na zimu pro malou z jablek.
A zítra asi bude vařit nějaký číňan nebo tak něco, záleží co mi dovolí žaludek sníst.
Hmmm,mnam
Já toho králíka mám naporcovanýho.Ještě jsem si vzpomněla,že jsem ho naložila do pln.hořtice a posypala na kolečka nakrájenou cibulí.Ale s tou slaninou jsem to nezkoušela,to může bejt dobrý.A na kořenový zelenině s brambůrkem jsem ho už taky pekla,to je vynikajicí.
Ještě jsem v mrazáku od babičky objevila prejt.Asi ho upeču s bramborem a kysanym zelí.
Dnes jsem pekla kachnu,k tomu zelí a kynutý knedlík.A máme to i na večeři,protože jsme celé odpoledne byli venku a fakt se mi nechtělo vařit nic jiného.
Zítra nám nepůjde celý den elektrika,tak jsem si upekla pudinkovou buchtu se zakysanou smetanou,abych měla co jíst
A večer už půjde,tak k večeři rychlovka,asi smažák s bramborem ![]()
V so i v ne jsme měli svíčkovou s knedlíkem. Ted jsem dělala zapečené tousty se sýrem a šunkou ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat