Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nas dneska bramboraky se zelim a uzenym, a jeste rychlej pudinkovej dort, pac prijdou asi i synovci
Já chtěla dělat kuře na plechovce s pivem,ale na netu jsem našla docela špatný recenze na tenhle recept,tak jsem jen upekla kuře spolu s bramborama a smetanou. ![]()
u nás kuře pečené a vepřové pečené s brkaší,gulášová polévka a štrůdly a margot řezy
k obědu byla hořčičná omáčka s rýží a teď se cpu bedlovými řízečky ![]()
šóšannáh píše:
k obědu byla hořčičná omáčka s rýží a teď se cpu bedlovými řízečky
hmmmm, zavidim ty bedlovy rizecky
Dneska jsme měli sýrový mix s vař.bramborem. Zítra upeču sekanou a k tomu bude br.kaše ![]()
Taky zavidim bedlove rizky,miluju je ![]()
A muzu poprosit o recept na horcicnou omacku??Nejake maso k tomu taky bylo??
pro mě nejjednodušší jídlo a chuťově mňam č.1 ![]()
kuřecí kousky na různý způsob (se zeleninou, na kari.. apod) s bulgurem ![]()
Tak ja mam ze vcera jeste zapeceny palacinky a prckovi udelam vyvar z kosti s nudlema a zeleninou…pak musim ale vymyslet veceri pro pritele
chystame se na houby,tak treba to na veceri da ![]()
holky a tam u vas rostou houby? tady na Ostravsku asi nic moc, byli jsme minulej tyden a nic moc, par kousku tak na polivku. Minuly mesic to bylo neco jinyho, holt jsme asi severneji a je tedy vetsi zima.
Pajule22 píše:
Taky zavidim bedlove rizky,miluju je
A muzu poprosit o recept na horcicnou omacku??Nejake maso k tomu taky bylo??
hovězí maso zadní, já krájím na nudličky a obalím v mouce, ale může se dělat i na plátky, osmahnu na zesklovatělé cibulce, osolím, opepřím, může se přidat bujon(já nedávám) a dusíme(dělám v papiňáku cca 20min.)pak přidám 2 lžíce plnotučné hořčice, promíchám, přileju šlehačku a dle potřeby zahustím jíškou. Kdo chce kyselejší přidá citron, já nedávám, myslím, že hořčice udělá své. pokud je husté, rozředit mlékem. Výborná je k tomu rýže, ale dají se i těstoviny a knedlík ![]()
houby rostou jak které, lišek mám plný mrazák, hříbek jen sem tam na ty je sucho, ještě mám ryzce ![]()
ja se tesila ze budou Vaclavky, ty se dobre sbiraji, pac rostou v trsech, ale nenasla jsem ani jednu, no nic zkusim ted o vikendu. Ja na mrazaku nemam nic, pac se to vzdycky hned sezere, nejednou jsem donesla plnou tasku, no ale byla polivka, smazenice s vajcem a jeste rizecky, prisel bracha s rodinou a za deset minut vymeteno.
Dneska asi nevarim, mam litani po uradech, vari donaskova sluzba.
k obědu se něčím odbudu, malej má k obídku špenát s bramborem. A večeři dělá buď manžel nebo já a budou francouzký brambory. Mňam
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat