Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak mám řecký hrnec na sporáku a teda přidala jsem trochu bazalky.
Markit.Hl píše:
tak mám řecký hrnec na sporáku a teda přidala jsem trochu bazalky.
bazalkou se nikdy nic nezkazí
![]()
šóšannáh píše:
ták změna plánu u našich se zvrací a srajdí, takže na rychlovku palačinky
Markit.Hl píše:bazalkou se nikdy nic nezkazí
tak mám řecký hrnec na sporáku a teda přidala jsem trochu bazalky.![]()
manžel vytáčel..
když sjem mu nabrala, akorát mrčel,ž e to nechtěl. že jak takhle vařím mu to moc neleze - teda že stačí 3-4 lžičky a má dost.. (nevím co tím myslel, vůbec takhle nevařívám
)
V každém případě nakonec teda talíř vzal, ochutnal, řekl, že ta šťáva je lepší, než obvykle - fakt netuším, co tím myslel a a a a zmizelo to v něm všechno. ![]()
adeeelia píše:
taky hovězí guláš,já s be.knedlíkem,muž s bramborem
zajímavá kombinace
já si to teda umím představit s houskovým knedlíkem případně kynutým, s těstovinami nebo pečivem.
My dnes kuřáko s rýží.. sem na ty stránky nemůžu chodit, páč mám pak pořád hlad
Samé dobroty
![]()
Dnes jsme konečně dojedli bramboračku a jako hlavní chod jsme měli palačinky ![]()
Tak dnes byla zrzavá omáčka s br.knedlíkem,zítra zbytek,ale s bramborem,k večeři bramboračka ![]()
kecačka píše:
Tak dnes byla zrzavá omáčka s br.knedlíkem,zítra zbytek,ale s bramborem,k večeři bramboračka
jaká to je zrzavá?? Dáš recept?
Markit.Hl píše:kecačka píše:jaká to je zrzavá?? Dáš recept?
Tak dnes byla zrzavá omáčka s br.knedlíkem,zítra zbytek,ale s bramborem,k večeři bramboračka
je to jednoduchý a mi to milujeme…
4-5 velkých cibulí nakrájíš na hodně jemno a osmahneš na oleji do zlatova,na to hodíš nakrájenou vepř.plec a nebo kýtu,ale plec je lepší,protože není tak suchá,hoodně zasypeš sladkou červenou paprikou,osolíš a maličko opepříš,dáš pokličku a na mírném ohni dusíš,to maso a i cibule pustí dost štávy,dělá se to ve své štávě a pomalu,pokud se začne trochu přichytávat,trochu podleješ…až je maso měkké,nech vyvařit přebytečnou vodu a měla bys mít omáčku zahuštěnou vlastně tou cibulí,která se v tom rozvařila,žádná mouka!jde to s br.knedlíkem,bramborem a můj manžel na to miluje tatarku ![]()
Doufám,že jsem to napsala aspon trochu srozumitelně a kdyžtak se klidně zeptej,jestli potřebuješ… ![]()
Martit,mě na té kombinaci nepřijde nic nenormálního
a kynuté knedle my nebaštíme,tak to radši ten brambor ![]()
Markit.Hl píše:
manžel vytáčel..když sjem mu nabrala, akorát mrčel,ž e to nechtěl. že jak takhle vařím mu to moc neleze - teda že stačí 3-4 lžičky a má dost.. (nevím co tím myslel, vůbec takhle nevařívám
)
V každém případě nakonec teda talíř vzal, ochutnal, řekl, že ta šťáva je lepší, než obvykle - fakt netuším, co tím myslel a a a a zmizelo to v něm všechno.
tak hlavní je, že to zbodnul a že to chutnalo, hlavu si z toho nedělej i chlapi mají své dny ![]()
dnes pstruh, ale ještě nevím jak ![]()
Dobré ráno,tak já udělám bramboráky,a chci udělat nějakou náplň,ale bez masa,znáte něco takového?děkuji:-)
Šošanah,pstruha bych jen upekla na másle a k tomu pečené brambory,hned bych si dala,asi si taky koupím:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat