Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
šóšannáh píše:
Mufi ano dávám čerstvý chleba, bagetku, brambory jsem nezkoušela. Ono je tam hodně šťávy, takže tim chlebem se to vytře … jéžiš slintám jak bernardýn
Super, díky moc za recept, dám pak vědět, jak nám chutnalo ![]()
Znam neco podobneho Kleftiko taky z recka, je to origos ze skopoveno, ale muze byt i veprik, nahazi se na hlubokej pekac maso, brambory, paprika, rajcata, sul, pepr, bobkac, podleje se to trochou vina a vyvarem a pece prikryte v troube 4-6hodin na hoodne nizkou teplotu, je tam spotreba energii jak prase, ale ta chut. A masicko se jen rozpada. Oni to delaji v tech kamennych pecich venku.
holky a vaříte některá v římském hrnci?tchýně ho má a prý je to jídlo chutnější
![]()
MUFICE píše:
Super, díky moc za recept, dám pak vědět, jak nám chutnalo
tak s tím počítám ![]()
Papavli tohle je taky přímo řecký recepis ![]()
dzarunka píše:
holky a vaříte některá v římském hrnci?tchýně ho má a prý je to jídlo chutnější![]()
vařila, než jsem si ho blbec rozbila, je pravda, že je to dietnější, páč můžeš dělat bez tuku, ale podle mě záleží jak to ochutíš
ale hlavně je to bezva, páč tam všechno naházíš a o nic se nestaráš a nikdy se mi to nepřipálilo ![]()
k obědu jsem dojedla zbytek pizzi a k večeři dělá manžel palačinky ![]()
nojo zase
Dneska uzena polevka s kroupama a jarni zeleninou. Pro nas br.knedlik,cerv.zeli kousek uzene, pro malou lasagne.
Byl u nas instalater a vsude je bordel, musim uklizet, dnes nevarim i kdyz jsem to puvodne mnela v planu, asi bude pizza.
jo taa, ja nevim presne jak to origos, to musis polistovat par stran do predu.
Nakrojis veku z boku, rozevres, vydlabes, stridku jsem smichala a pomazankovym maslem, cesnekem, sekanyma vajcama, okurkem, salamem, meltou paprikou a nacpala to zpet. pritlacit, zabalit do folie, nechat vychladit. Myslim ze tam jde i majoneza.
Monjie píše:
Pavlinko dekuju!
jj, neni zac, nebyl to muj napad jen se opicim ![]()
Dnes brambory na černo
Dělala jsem brambory rychlovku-v papiňáku bez vody, nestopla si čas a špatně zavřela poklici, takže se to vařilo dlouho
![]()
ww píše:
Dnes brambory na černo![]()
Dělala jsem brambory rychlovku-v papiňáku bez vody, nestopla si čas a špatně zavřela poklici, takže se to vařilo dlouho
![]()
![]()
a co papiňák ??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat