Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
u nás dnes drsťková polšvka a francouzské brambory.
Přítel dělal večeři - krupici. Konzistenčně to připomínalo beton a hrudky tam byly prý pro zpestření ![]()
Ale snaha se cení ![]()
O víkendu zkusím tu pudingovou bábovku
zitra mam v palnu pudinkovej kolac s tvarohem a ovocem, z bebe susenek- neumim moc pect
Dnes rychlovka-smažený sýr s americkýma bramborama a budu péct sýrové tyčinky z list.těsta… ![]()
Hrachová polévka s opečenou houskou, je hezky, místo vyvařování půjdeme radši ven ![]()
Dneska nic.Zitra plnene papriky s rajskou a asi brokolicova polivka ![]()
Potřebuji uvařit něco z vepř. kýty. Poradíte mi nějaký dobrý recept kromě klasické pečeně?
MUFICE píše:
Potřebuji uvařit něco z vepř. kýty. Poradíte mi nějaký dobrý recept kromě klasické pečeně?
výborné opravdu jsem sklidila úspěch
řecký hrnec
hodně cibule -alespoň 4 ks záleží na množství masa
vepřové (dá se i s kuřecího)
papriky barevné od každé jednu
rajčata alespoň 5-6 velikých
olej olivový
cibuli na hrubší kostky, dáme do hrnce(pozor na sucho bez oleje) na to na kostky nakrájené maso, posypeme paprikou na nudličky (né moc tenké) a nahoru naskládáme rajčata nakrájená na kolečka. Vše prosolit a propeřit dle chuti. Navrch se naleje olej cca deci. Přiklopíme a na mírném stupni necháme 45 min dusit. šťávy se promísí a je to mňamka
![]()
šóšannáh píše:MUFICE píše:výborné opravdu jsem sklidila úspěch
Potřebuji uvařit něco z vepř. kýty. Poradíte mi nějaký dobrý recept kromě klasické pečeně?řecký hrnec
hodně cibule -alespoň 4 ks záleží na množství masa
vepřové (dá se i s kuřecího)
papriky barevné od každé jednu
rajčata alespoň 5-6 velikých
olej olivový
cibuli na hrubší kostky, dáme do hrnce(pozor na sucho bez oleje) na to na kostky nakrájené maso, posypeme paprikou na nudličky (né moc tenké) a nahoru naskládáme rajčata nakrájená na kolečka. Vše prosolit a propeřit dle chuti. Navrch se naleje olej cca deci. Přiklopíme a na mírném stupni necháme 45 min dusit. šťávy se promísí a je to mňamka![]()
Ten recept vypadá moc dobře, tak to jdu uvařit
Ještě mi řekni jaká příloha se k tomu podává? Tipuji to na chleba nebo brambory ![]()
Mufi ano dávám čerstvý chleba, bagetku, brambory jsem nezkoušela. Ono je tam hodně šťávy, takže tim chlebem se to vytře … jéžiš slintám jak bernardýn ![]()
klara kratoch píše: šoš kam na ty recepty ty chodíš?všechny jsou úžasné
![]()
![]()
děkuji děkuji
je to moje záliba, u nás se kuchařky počítají na metry né na kusy
a hlavně mě baví experimentovat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat