Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
22.9.11 19:37

u nás dnes drsťková polšvka a francouzské brambory.
Přítel dělal večeři - krupici. Konzistenčně to připomínalo beton a hrudky tam byly prý pro zpestření :lol:
Ale snaha se cení :palec:
O víkendu zkusím tu pudingovou bábovku

• načítám...
23033
22.9.11 19:56

michabo :D hehe

• načítám...
2458
22.9.11 23:16

zitra mam v palnu pudinkovej kolac s tvarohem a ovocem, z bebe susenek- neumim moc pect

• načítám...
1649
23.9.11 09:34

dnes holandský řízek s bramborovou kaší a červenou řepou.

• načítám...
3643
23.9.11 09:39

Dnes rychlovka-smažený sýr s americkýma bramborama a budu péct sýrové tyčinky z list.těsta… :palec:

• načítám...
283
23.9.11 09:56

To máš dobrý můj manžel ani netuší na co je sporák :)

• načítám...
30628
23.9.11 10:46

Hrachová polévka s opečenou houskou, je hezky, místo vyvařování půjdeme radši ven 8-)

• načítám...
19692
23.9.11 11:01

Dneska nic.Zitra plnene papriky s rajskou a asi brokolicova polivka :wink:

• načítám...
50134
23.9.11 11:27

Potřebuji uvařit něco z vepř. kýty. Poradíte mi nějaký dobrý recept kromě klasické pečeně?

• načítám...
sophinka
23.9.11 11:37

perkelt s haluškama a vývar s játrovejma knedlíčkama

• Upravit
5799
23.9.11 11:38
MUFICE píše:
Potřebuji uvařit něco z vepř. kýty. Poradíte mi nějaký dobrý recept kromě klasické pečeně?

výborné opravdu jsem sklidila úspěch :palec: řecký hrnec
hodně cibule -alespoň 4 ks záleží na množství masa
vepřové (dá se i s kuřecího)
papriky barevné od každé jednu
rajčata alespoň 5-6 velikých
olej olivový
cibuli na hrubší kostky, dáme do hrnce(pozor na sucho bez oleje) na to na kostky nakrájené maso, posypeme paprikou na nudličky (né moc tenké) a nahoru naskládáme rajčata nakrájená na kolečka. Vše prosolit a propeřit dle chuti. Navrch se naleje olej cca deci. Přiklopíme a na mírném stupni necháme 45 min dusit. šťávy se promísí a je to mňamka :wink: :palec:

• načítám...
23.9.11 11:46

šoš kam na ty recepty ty chodíš? :think: všechny jsou úžasné :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
50134
23.9.11 12:04
šóšannáh píše:
MUFICE píše:
výborné opravdu jsem sklidila úspěch :palec: řecký hrnec
hodně cibule -alespoň 4 ks záleží na množství masa
vepřové (dá se i s kuřecího)
papriky barevné od každé jednu
rajčata alespoň 5-6 velikých
olej olivový
cibuli na hrubší kostky, dáme do hrnce(pozor na sucho bez oleje) na to na kostky nakrájené maso, posypeme paprikou na nudličky (né moc tenké) a nahoru naskládáme rajčata nakrájená na kolečka. Vše prosolit a propeřit dle chuti. Navrch se naleje olej cca deci. Přiklopíme a na mírném stupni necháme 45 min dusit. šťávy se promísí a je to mňamka :wink: :palec:

Ten recept vypadá moc dobře, tak to jdu uvařit :-) Ještě mi řekni jaká příloha se k tomu podává? Tipuji to na chleba nebo brambory :-)

• načítám...
5799
23.9.11 12:07

Mufi ano dávám čerstvý chleba, bagetku, brambory jsem nezkoušela. Ono je tam hodně šťávy, takže tim chlebem se to vytře … jéžiš slintám jak bernardýn :-D

• načítám...
5799
23.9.11 12:09
klara kratoch píše: šoš kam na ty recepty ty chodíš? :think: všechny jsou úžasné :potlesk: :potlesk: :potlesk:

děkuji děkuji :-P je to moje záliba, u nás se kuchařky počítají na metry né na kusy :mrgreen: a hlavně mě baví experimentovat :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová