Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
nekdo to tady pdal predemnou, ja tam dala to pomazanovy maslo, nastrouhanej syr, salam, okurek, dala jsem tam i cesnek a mletou pariku, sul, pepr, promichala s vydlabanou stridkou, nacpala zpatky do veky a dala vychladit. Je to fakt dobry.
Zítra uvařím vepř.panenku se žampiony a pórkem, k tomu bude zbytek br.kaše od dnešního oběda.
Monjie píše:
jo, teta gorina. A to normalne vydlabu veku?:D
jj ja to normalne nakrojila z boku rozrvrela, vydlabala, a pak zase naplnila, jeste jsem to zabalila do folie a poradne zmackla, aby to drzelo tvar a hlavne vychladit. Pak se nakraji na platky, vypada to efektne, celkem dobrej napad treba k nejakemu posezeni, jednodussi nez se patlat s chlebickama
gorina píše:
Jak tady ctu o vece,tak by jsi s tema vajickama mohla naplnit veku.Vydloubnout vnitrek smichat ho s vajickama pomazankovym maslem,okurku,cibuly,20 dkg mekkeho salamu.Trosku horcice,mojolky nemusi tam byt.na chut dobre
Jeee uz tedka mam na ni chut.Asi tu plnenou veku udelam v patek
tak jsem ji udelala z toho co bylo v lednicce a byla super.
papavlinka33 píše:gorina píše:tak jsem ji udelala z toho co bylo v lednicce a byla super.
Jak tady ctu o vece,tak by jsi s tema vajickama mohla naplnit veku.Vydloubnout vnitrek smichat ho s vajickama pomazankovym maslem,okurku,cibuly,20 dkg mekkeho salamu.Trosku horcice,mojolky nemusi tam byt.na chut dobre
No to jsem rada,ze chutnala.Aspon jednou jsem hodila neco dobreho do kramu ![]()
Jinak ja ji taky balim do potr.folie,aby se to nerozpadlo ![]()
Tak já se dneska asi chystám na dýnovou poliiivku…pokud ji sezenu ![]()
dnes asi jen ohřeju párky,zítra brambory,dušená mrkev,vepřová pečeně a česnečka
Ta plněná veka se mi taky líbí ![]()
Dneska máme kuřecí vývar, plecko na kmíně, rýži a okurkový salát.
Od včerejška mi zbyla br. kaše, ale polívku z ní tentokrát dělat nebudu, klukům to nechutnalo
![]()
gorina píše:papavlinka33 píše:No to jsem rada,ze chutnala.Aspon jednou jsem hodila neco dobreho do kramugorina píše:tak jsem ji udelala z toho co bylo v lednicce a byla super.
Jinak ja ji taky balim do potr.folie,aby se to nerozpadlo
uz jsem to kdesi davno videla, ale nejak jsem na ni zapomnela, potesilo mne hlavne to ze je to super napad treba na ty oslavy anebo posezeni, vypada to hezky a neni s timm piplacka jako s chlebickama, kdyz takhle naplnim francouzskou bagetu tak to muze byt i misto chutovek. Fakt super napad, dik za inspiraci.
laducha píše:
Ta plněná veka se mi taky líbí![]()
Od včerejška mi zbyla br. kaše, ale polívku z ní tentokrát dělat nebudu, klukům to nechutnalo![]()
já dělám z brkaše placičky a rodinka mlaská tak vyzkoušej
dzarunka píše:laducha píše:já dělám z brkaše placičky a rodinka mlaská tak vyzkoušej
Ta plněná veka se mi taky líbí![]()
Od včerejška mi zbyla br. kaše, ale polívku z ní tentokrát dělat nebudu, klukům to nechutnalo![]()
je ja ze zbyle br.kase zase delam ty peceny pusinky, nevim ma to nejakej nazev, ale nevzpomenu si. Primicham zloutek, nastrikam na pecici papir a upecu v troube, kdo chce muze pridat i nejake bylinky nebo syr.
Já dnes budu dělat čočku s párkem nebo klobásou. ![]()
Ta plněná bageta mě také zaujala…jdu to nastudovat ![]()
nám nikdy kaše nezbyde ![]()
holky,nějaká dobrá buchta,třeba s pudinkem,bez ovoce?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat