Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes nevarim,nebot delam predvanocni uklid,takze bych asi mela udelat na viken bramborovy salat a rybicku ![]()
Spagety od vcerejska, malymu zepeceny brambor s bylinkama, nechce se mi varit byla jsem u zubare a boli me pulka hlavy
Pavlo: AU:)
U nas obed sezran, varim dalsi kolo na zitra, grrr. Uzena polevka se zel. bramborem a kroupy, k druhemu zapecene testoviny se zelim a uzenym masem.
Monjie píše:
Pavlo: AU:)U nas obed sezran, varim dalsi kolo na zitra, grrr. Uzena polevka se zel. bramborem a kroupy, k druhemu zapecene testoviny se zelim a uzenym masem.
Diky za soucit.
jen mi opravoval ulomenej kousek stolicky, nemuzu dostavat injekci pac mam leky se kteryma se to nesmi tak mam hold smulu, vidim to tak ze asi v pristich dnech trochu zhubnu, alespon neco, zitra bude polivka nebo neco tekutyho
papavlinka33 jen si přečtu slovo zubař a už mám husí kůži
zítra udělám asi ty zapečené brambory diik ![]()
ja kdyz pujdu k zubari, tak tam necham minimalne 100.000 kc. Ja tam chodim postupne, jak vzdycky neco nasetretrim:D i kdyz ted je to bida s nouzi:D
Zrovna včera jsem byla na zub.hygieně, ale měla jsem na to voucher z nějakého slevového webu, tak to šlo.
Holky ja jsem takovej blbej podctivec, chodim pravidelne jednou za pul roku i kdyz mne nic neboli pac nechci neco zanedbat a ty slozitejsi ukony u rozvinutejsich problemu dost boli tak se tomu chci vyhnout. Jdu tam vzdycky s tim ze mi maximalne obrousi kamen, no a vetsinou je to tak ze pred navstevou mne nic neboli a potom jeste tyden trpim.
Mufice: to je dobry, ale me zubni hygiena asi uz nepomuze:D
Pavlinko: vsak to je dobre, tak to ma byt.Ja mam vybornou zubarku zachovny stomatologie na klinice, ale stoji to:)
holky jen tak mimo tema vite co stoji zubni hygiena treba v rakousku? 100euro jedno sezeni to je cca45 minut, obvykle se pacienti zvou na 5-6 sezeni, to je mazec co? mam tam kamaradku co ji takhle zubar poslal na hygienu a ta se malem vyvratila a rekla ze si za ty prachy radeji necha v CR udelat klapaky a jeste ji zbyde na ty cistici tablety na par let do zasoby.Po tomto vyroku se malem vyvratil ten hygienista.
papavlinka33 píše:
holky jen tak mimo tema vite co stoji zubni hygiena treba v rakousku? 100euro jedno sezeni to je cca45 minut, obvykle se pacienti zvou na 5-6 sezeni, to je mazec co? mam tam kamaradku co ji takhle zubar poslal na hygienu a ta se malem vyvratila a rekla ze si za ty prachy radeji necha v CR udelat klapaky a jeste ji zbyde na ty cistici tablety na par let do zasoby.Po tomto vyroku se malem vyvratil ten hygienista.
Tak to bych jim fakt nedala
Tady stojí 1.návštěva na soukromých klinikách tak do těch 2 tisíc, co jsem koukala. A ta opakováná zub.hygiena tak kolem té tisícovky. Za ten kupon jsem dala cca 700 Kč.
no jo je to des s tema zubama, ale zpatky k puvodnimu tematu, holky nemate nejakej recept co s uvarenyma vajickama? mam jich v lednicce asi 6, krome pomazanky teda, ta byla nedavno. Zbyli mi ze spenatu pac meli prijit i synovci na obed a nic, tak mi to zustalo.
Dnes svíčková ve verzi pro roční dítě - na to že jsem jí dělala poprvé se povedla a chutná jako od tatínka ![]()
Z vajíček bych udělala vaječnou tlačenku
- ale k tomu potřebuješ spoustu ingrediencí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat