Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
bamba píše:
Tak u nás dnes žemlovka a polívku nevím.Od zítřka tu bude 18ti měsíční vnouček,tak přemýšlím co mu budu vařit.
U nas taky zemlovka ![]()
Tak u nas spagety Napoletana a jeste jsem koupila uzeny grilovany koleno, kdyby chlap trval na mase. Malymu asi zeleninovou kasi s masem a ryzi.
kremova hrachovka parky v br.teste a spenat. Mala testoviny a kure.
dneska vyvar z kosti s nudlema,jsem nachcipana,nic vic se me delat nechce ![]()
Brambory a ryba na másle a kmíně. Tu rybu musím nejdřív koupit, tak uvidíme, jaká mě zaujme.
A taky udělám kotel nějaké polévky, jak se ochladilo, zvýšila se po ní poptávka. Nejspíš nějaký vývar.
já karboš z mrazáku a klukovi dělám zapečený těstoviny s kuř.masem, mrkví, cuketkou, beshamelem a sýrem
Chci udělat kuřecí špízy. Dáváte je raději zapéct do trouby nebo na pánvičce na oleji?? Ještě jsem je nikdy nedělala. A obalujete je v trojobalu nebo v mouce??
Děkuji
![]()
vladenka001 píše:
Chci udělat kuřecí špízy. Dáváte je raději zapéct do trouby nebo na pánvičce na oleji?? Ještě jsem je nikdy nedělala. A obalujete je v trojobalu nebo v mouce??
Děkuji![]()
Špízy doma neobalujeme v ničem. Dám je nejdříve zprudka opéct na pánev na pár minut a pak to šoupnu tak na 15 minut do trouby, aby se to propeklo.
vladenka001 píše:
Děkuji![]()
já jedělám na el.grilu, ale do trouby by šly dát..nejdřív na pánvi a pak dodělat v troubě..nebo obalit v trojobalu, opéct na oleji s máslem a pak dát na pečící papír už bez oleje do trouby na 170st, přikrýt je a ke konci je odkrýt- tak dopékám všechny smažený trojobalový věci (řízky atd..)
taky vetsinou delam spizy v troube nebo na grilu, neobaluju, jen je nechavam pres noc marinovat
dneska čočková polévka s topinkama a udělám jí víc ať zbude i na večeři ![]()
tak a hotovo. Dnes jsem dělala kmínovou polévku s vajcem a rybu v sójové omáčce s bramborami ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat