Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak tady ctu o vece,tak by jsi s tema vajickama mohla naplnit veku.Vydloubnout vnitrek smichat ho s vajickama pomazankovym maslem,okurku,cibuly,20 dkg mekkeho salamu.Trosku horcice,mojolky nemusi tam byt.na chut dobre
Jeee uz tedka mam na ni chut.Asi tu plnenou veku udelam v patek ![]()
PetkaK píše:
Jo, tak do svíčkové jsem dala 4 mrkve, 2 petržele, kousek celeru, bobkový list, nové koření a hovězí maso, v papiňáku jsem to uvařila. Pak vytáhla zeleninu, rozmixovala, po trochách přidávala vodu z papiňáků, a nakonec přidala bílý jogurt a kápla tam pár kapek citrónů. Maso jsem nakrájela na kousky a udělala jsem jí k tomu těstoviny.Nám jsem to ještě osolila a opepřila a všichni jsme byli spokojení
dekuji
to vypada jednoduse ![]()
papavlinka33 píše:
no jo je to des s tema zubama, ale zpatky k puvodnimu tematu, holky nemate nejakej recept co s uvarenyma vajickama? mam jich v lednicce asi 6, krome pomazanky teda, ta byla nedavno. Zbyli mi ze spenatu pac meli prijit i synovci na obed a nic, tak mi to zustalo.
A co třeba pštrosí vejce
joo to by slo, priste, uz jsem udelala tu plnenou veku, prislo mi to nejjednodussi, priste udelam tu tlacenku at ma chlap radost, jo pstrosi vejce se u nas rika varenymu vajicky obalenym v sekane.
Monjie píše:
co to je? pstrosi vejce?:D
Uvařené vajčko zabalíš do salámu- třeba godhaj a nakonec do připraveného mletého masa jako na sekanou a šup do trouby. K tomu brambory a bašta je hotobá. Tak budeš mít na dvy dny klid od vaření. Je to dost syté
bertík28 píše:
Zbytek polévky z prostřeno a obalovaná cuketa
můžu se zeptat jako polévku z prostřeno jsi dělala?? ![]()
díky
tak holky diky za vajecnou inspiraci, pristi tyden to vidim na vajecny hody
tuto. Příště si ji udělám podle svého. Ty její dávky
![]()
Monjie píše:
jéé to manzel zna:D
no vidíš. U nás se tomu tak říká
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat