Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
MUFICE píše:šóšannáh píše:Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodiněMUFICE píše:
Super, díky moc za recept, dám pak vědět, jak nám chutnalotak s tím počítám
Chuťově mi to přišlo dost podobné mému kuřecímu guláši, který vařím také s paprikami, rajčaty a přidávám tam čerstvě nasbírané houby.
holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne?
![]()
eshta píše:MUFICE píše:holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne?šóšannáh píše:Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodiněMUFICE píše:
Chuťově mi to přišlo dost podobné mému kuřecímu guláši, který vařím také s paprikami, rajčaty a přidávám tam čerstvě nasbírané houby.
![]()
řekla bych,ž e dost tekutiny bude z rajčat a nahoru to cháopu, jako dochucení, dodání tuku pro rozpuštění vitamínů a minerálů. Ne dospod, protože se to nemá restovat.
ale jo, zamíchat, jinak to azs připálíš
normálně, až se maso zatáhne, jen an to papriku,p odlij a míchej…
Dneska bramboracka, zapekane testoviny, a ne veceri zase ta plnena veka, manza si ji vyzadal…mooc mu chutnala
dneska na oběd si dělám ovocnej salát (manžel jel pro auto, tak není doma) a k večeři něco vymyslíme ale nejspíš kyblík z KFC ![]()
eshta píše:MUFICE píše:holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne?šóšannáh píše:Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodiněMUFICE píše:
![]()
Včera jsem to vařila a dala jsem tam i vodu, pt se mi nechtělo tam lít tolik oleje, ale pak jsem to ještě musela trošku zahustit solamylem. Příště tam dám 50 ml oleje a 50 ml vody. Jinak jsem to vařila cca 45 min. bez míchání a pak to zamíchala, zahustila a ještě vařila asi 10 minut.
U nás bramboračka a těstoviny. Zítra asi hovězí vývar, jen nevím, co s uvařeným hovězím
Děti si ho rády dají jen tak s bramborem, ale klidně bych dala nějakou obměnu. Omáčkové nejsou, jinak já bych si ho dala v křenové ![]()
Monjie píše:
Gori a kam frcis? az budes v Prasetak dame spichá:Dsmarja a veku radsi fotit nebudu, jelikoz jsem na tyhle studeny patlaniny antitalent.
Monjie,do Prahy jedu zrovnadneska vecer.Prijedu tam zitra rano skocim na hlavaku jen do Billy a jdu zalehnout.Potom neco po 17 vyjizdim do Usti a pak Do Cadce a domu.Takze za 3 dny zas projeta cela republika i s cizinou.
Dokazete si predstavit tu svacinu na tri dny,to je prome vzdycky horor.Jeste,ze na hlavaci otevreli tu Billu aspon jeden den neco cerstveho.
A chlapi si tu budou dva dny papat plnene papriky+brambor a cesnekovou polivku ![]()
eshta píše:
to zní dobřea podlévá se to nebo co s tím? jen tak naházím do hrnce?
nene nepodlévat jen naskládat do hrnce, ono to vše dohromady pustí šťávu, udělat tak jak je psáno ![]()
MUFICE píše:
Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodiněChuťově mi to přišlo dost podobné mému kuřecímu guláši, který vařím také s paprikami, rajčaty a přidávám tam čerstvě nasbírané houby.
tak to jsem ráda, že chutnalo
kuřecí guláš zase neznám já ![]()
krupicová polévka, rizoto ![]()
eshta píše:
markit.hl takže ze začátku asi ani nemíchat, že? to je věda ale
nééééé nemíchat, pozvolna dusit nechat tak jak to je
vlastně zůstanou na sobě ty vrtsvy tak jak jsi je tam dala ![]()
MUFICE píše:
Včera jsem to vařila a dala jsem tam i vodu, pt se mi nechtělo tam lít tolik oleje, ale pak jsem to ještě musela trošku zahustit solamylem. Příště tam dám 50 ml oleje a 50 ml vody. Jinak jsem to vařila cca 45 min. bez míchání a pak to zamíchala, zahustila a ještě vařila asi 10 minut.
právě proto se tam žádná voda neleje
aby z toho nebyla polévka ![]()
šóšannáh píše:eshta píše:nééééé nemíchat, pozvolna dusit nechat tak jak to je
markit.hl takže ze začátku asi ani nemíchat, že? to je věda alevlastně zůstanou na sobě ty vrtsvy tak jak jsi je tam dala
děkuju..já jsem to tak původně z receptu pochopila, jen jsem nikdy takto nevařila, tak mi to přišlo trochu divný
ale zkusím, určitě to tak vyzkouším ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat