Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25007
24.9.11 09:35
MUFICE píše:
šóšannáh píše:
MUFICE píše:
Super, díky moc za recept, dám pak vědět, jak nám chutnalo :-)

tak s tím počítám :wink:

Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodině :-) Chuťově mi to přišlo dost podobné mému kuřecímu guláši, který vařím také s paprikami, rajčaty a přidávám tam čerstvě nasbírané houby.

holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne? :oops: :lol:

• načítám...
283
24.9.11 09:50

My budeme mít dneska špenát :) A ještě nevím jestli udělám polívku

• načítám...
14598
24.9.11 09:51
eshta píše:
MUFICE píše:
šóšannáh píše:
MUFICE píše:

Tak jsem to uvařila k večeři a zbylo nám i na zítra. Chutnalo to celé rodině :-) Chuťově mi to přišlo dost podobné mému kuřecímu guláši, který vařím také s paprikami, rajčaty a přidávám tam čerstvě nasbírané houby.
holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne? :oops: :lol:

řekla bych,ž e dost tekutiny bude z rajčat a nahoru to cháopu, jako dochucení, dodání tuku pro rozpuštění vitamínů a minerálů. Ne dospod, protože se to nemá restovat.

• načítám...
25007
24.9.11 09:55

markit.hl takže ze začátku asi ani nemíchat, že? to je věda ale :mrgreen:

• načítám...
14598
24.9.11 11:09

ale jo, zamíchat, jinak to azs připálíš :D normálně, až se maso zatáhne, jen an to papriku,p odlij a míchej…

• načítám...
2458
24.9.11 11:18

Dneska bramboracka, zapekane testoviny, a ne veceri zase ta plnena veka, manza si ji vyzadal…mooc mu chutnala

• načítám...
1304
24.9.11 11:24

dneska na oběd si dělám ovocnej salát (manžel jel pro auto, tak není doma) a k večeři něco vymyslíme ale nejspíš kyblík z KFC :lol:

• načítám...
50143
24.9.11 12:06
eshta píše:
MUFICE píše:
šóšannáh píše:
MUFICE píše:

holky s tím řeckým hrncem- a podléváte to? jsem asi nějaká natvrdlá, ale proč se tam ten olej leje nahoru? a vodu tedy ne? :oops: :lol:

Včera jsem to vařila a dala jsem tam i vodu, pt se mi nechtělo tam lít tolik oleje, ale pak jsem to ještě musela trošku zahustit solamylem. Příště tam dám 50 ml oleje a 50 ml vody. Jinak jsem to vařila cca 45 min. bez míchání a pak to zamíchala, zahustila a ještě vařila asi 10 minut.

• načítám...
17917
24.9.11 12:17

U nás bramboračka a těstoviny. Zítra asi hovězí vývar, jen nevím, co s uvařeným hovězím :think: Děti si ho rády dají jen tak s bramborem, ale klidně bych dala nějakou obměnu. Omáčkové nejsou, jinak já bych si ho dala v křenové :jazyk:

• načítám...
19692
24.9.11 12:34
Monjie píše:
Gori a kam frcis? az budes v Prase :D tak dame spichá:Dsmarja a veku radsi fotit nebudu, jelikoz jsem na tyhle studeny patlaniny antitalent.

Monjie,do Prahy jedu zrovnadneska vecer.Prijedu tam zitra rano skocim na hlavaku jen do Billy a jdu zalehnout.Potom neco po 17 vyjizdim do Usti a pak Do Cadce a domu.Takze za 3 dny zas projeta cela republika i s cizinou.
Dokazete si predstavit tu svacinu na tri dny,to je prome vzdycky horor.Jeste,ze na hlavaci otevreli tu Billu aspon jeden den neco cerstveho.
A chlapi si tu budou dva dny papat plnene papriky+brambor a cesnekovou polivku :evil:

• načítám...
5799
24.9.11 13:02
eshta píše:
to zní dobře :palec: a podlévá se to nebo co s tím? jen tak naházím do hrnce? :-)

nene nepodlévat jen naskládat do hrnce, ono to vše dohromady pustí šťávu, udělat tak jak je psáno :wink:

MUFICE píše:

tak to jsem ráda, že chutnalo :-D kuřecí guláš zase neznám já :think:

krupicová polévka, rizoto :-D

• načítám...
5799
24.9.11 13:04
eshta píše:
markit.hl takže ze začátku asi ani nemíchat, že? to je věda ale :mrgreen:

nééééé nemíchat, pozvolna dusit nechat tak jak to je :wink: vlastně zůstanou na sobě ty vrtsvy tak jak jsi je tam dala :wink:

• načítám...
5799
24.9.11 13:06
MUFICE píše:
Včera jsem to vařila a dala jsem tam i vodu, pt se mi nechtělo tam lít tolik oleje, ale pak jsem to ještě musela trošku zahustit solamylem. Příště tam dám 50 ml oleje a 50 ml vody. Jinak jsem to vařila cca 45 min. bez míchání a pak to zamíchala, zahustila a ještě vařila asi 10 minut.

právě proto se tam žádná voda neleje :wink: aby z toho nebyla polévka :lol:

• načítám...
25007
24.9.11 13:52
šóšannáh píše:
eshta píše:
markit.hl takže ze začátku asi ani nemíchat, že? to je věda ale :mrgreen:
nééééé nemíchat, pozvolna dusit nechat tak jak to je :wink: vlastně zůstanou na sobě ty vrtsvy tak jak jsi je tam dala :wink:

děkuju..já jsem to tak původně z receptu pochopila, jen jsem nikdy takto nevařila, tak mi to přišlo trochu divný :lol: ale zkusím, určitě to tak vyzkouším :wink:

• načítám...
sophinka
24.9.11 14:02

bramborový salát,maso na přírodno. buchta- lehký vánek

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport