Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
sophinka píše:Hromnice píše:matka je dělá ,na maso hořčici,pak strouhanka,vejce,strouhanka osmažit. do pekáčku vývar tak aby byly řízky ponořený a zasypat pórkem a v troubě upéct.
holky prosím-nemáte nějakej dobrej recept na obrácené řízky-děkuju
sophinka píše:Hromnice píše:matka je dělá ,na maso hořčici,pak strouhanka,vejce,strouhanka osmažit. do pekáčku vývar tak aby byly řízky ponořený a zasypat pórkem a v troubě upéct.
Sofinko děkuju
a ještě jedna hodně blbá otázka-jak dlouho přibližně se pečou v té troubě-díky moc
Hromnice píše:sophinka píše:Hromnice píše:matka je dělá ,na maso hořčici,pak strouhanka,vejce,strouhanka osmažit. do pekáčku vývar tak aby byly řízky ponořený a zasypat pórkem a v troubě upéct.
holky prosím-nemáte nějakej dobrej recept na obrácené řízky-děkujusophinka píše:Sofinko děkujuHromnice píše:matka je dělá ,na maso hořčici,pak strouhanka,vejce,strouhanka osmažit. do pekáčku vývar tak aby byly řízky ponořený a zasypat pórkem a v troubě upéct.
holky prosím-nemáte nějakej dobrej recept na obrácené řízky-děkujua ještě jedna hodně blbá otázka-jak dlouho přibližně se pečou v té troubě-díky moc
týjo nevím přesně tak třičtvrtě hoďky ?
![]()
Hromnice píše:
já je dělám tak, že do řízků pořádně vtlačím strouhanku (nejlíp strčit do igelit.sáčku se strouhankou) a pak namočím ve vajíčku se solí a oreganem, trošku osmažím a pak dodělám v troubě na pečícím papíru přikrytý a na konci odkryju..mamka je dělá jen na pánvi, smaží pomalu
Tak já řízky potřu hořčicí,pak strouhanka a pak vejce,osmažím dám do pekáče vysypaný cibulí a špekem nebo slaninou a peču.Řízky ještě osolím a opepřím.
megham33 píše:
Lososa?nikdy jsem ho nejedla.Jak ho doma upravujete?
tak aby se nepřebila chuť, takže uplně na přírodno, jen na pánvi a k tomu buď nové brambory na loupačku a výborná zálivka ze zakysané smetany a kopru, ale přesný recept neznám, dělají to naši, ale když vydržíš tak se poptám a večír napíšu ![]()
megham33 píše:
Lososa?nikdy jsem ho nejedla.Jak ho doma upravujete?
My ho vaříme tak 2× měsíčně, dělám ho na bylinkovém másle. Filety omyju vodou, z obou stran pokapu čerstvým citronem, osolím, opepřím barevným pepřem, trošku kmínu a orestuju na bylinkovém másle, pak podlévám vodou až do propečení. K tomu jíme vař.brambory nebo br.kaši + sázené vejce a zeleninový salát. Hned bych si dala, je to dobrota ![]()
k tomu lososu vejce? to jsem ještě nejedla…to by mohlo být dobré
taky mám ráda lososa
ja dnes dělám kuřecí polévku a zapečené těstoviny
Michala5 píše:
k tomu lososu vejce? to jsem ještě nejedla…to by mohlo být dobrétaky mám ráda lososa
ja dnes dělám kuřecí polévku a zapečené těstoviny
My to jíme s volským okem, ono se to tam pěkně rozteče a s tím lososem je to pro mě super kombinace.
dnes květáková polévka,rajská omáčka,hovězí maso,knedlík. muffiny s jablky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat