Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já dnes k večeři upeču jen domácí anglické rohlíky a něco k tomu si najdeme v lednici.I když já je mám nejraději jen tak.Přeci jen je na nich už sýr a anglická ![]()
SuzaG píše:
Já dnes k večeři upeču jen domácí anglické rohlíky a něco k tomu si najdeme v lednici.I když já je mám nejraději jen tak.Přeci jen je na nich už sýr a anglická
Klasika ňaňam.
Dnes k obědu pórková polívka, k večeři tousty s fazolema. Jestli zakoupím konzervu. Jinak s kuřecí směsí.
dneska k obědu dojídám šoulet. Malej má zeleninku s masem a k večeři uvaří manžel sojovou čínu s rýží mňam ![]()
Holky dnes budu poprvé dělat papriky plněný mletým.
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší
..
Koupila jsem kuřecí řízky, tak je udělám se smetanou, nivou a těstovinama ![]()
Maneli píše:
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší..
Uplně klasicky namíchej sekanou a kup papriky není na tom nic extra figl.
Ja do sekane davam koreni na sekanou, hodne majoranky a cesneku, vajicko. Kdyz se piplam tak kosticky slaniny a syra ale to se do paprik nehodi.
At se povedou! ![]()
Maneli píše:
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší..
Posledně jsem ty papriky dělala dle vlastního receptu a byly vynikající. Uvař klasickou rýži dle návodu a nechej jí trochu vychladnout a pak smíchej s tím syrovým mletým masem a jedním syrovým vejcem, osol, opepři a nacpi tu směs do těch paprik. Papriky vložíš do zapékací mísy a podleješ bud protlakem nebo rozdrcenými rajčaty a pečeš, dokud nejsou papriky měkké. Ten protlak můžeš ochutit jak chceš (česnek,bob.list, pepř, sůl apod.). Ani k tomu nevařím přílohu, stačí mi dlabat tu papriku zalitou omáčkou. Ještě to podlévám minimem vody, pokud mám jenom protlak.
já dávám do mletého sůl, majoránku, mletý kmín, česnek, vejce a ovesný vločky, rýži dělám jako přílohu vedle
Chtěla bych udělat vepřový vývar,ale nikdy jsem ho ještě nezkoušela,máte někdo dobrý recept?
Michala5 píše:
když jsi u toho mletýho masa..jakej máš na něj stroj? Já si koupila moulinex a nic moc teda. Mele to nějak blbě.
zadnej, vyberu si maso a necham si ho u reznika namlet.
kecacka: ja do veproveho vyvaru davam vzdy cesnek a cibuli,bobkovy list, na vuni a lepsi chut. ![]()
Dzarunka: bleh ten citron:D
Dnes budu dělat kyselici - bude na zítra pro manžela a snad i na čtvrtek ![]()
Zítra půjdeme s malou do ZOO, tak poobědvám tam.
Monjie píše:
kecacka: ja do veproveho vyvaru davam vzdy cesnek a cibuli,bobkovy list, na vuni a lepsi chut.Dzarunka: bleh ten citron:D
a jaké maso mám koupit?a nějakou zeleninu ne?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat