Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1649
27.9.11 09:25

Dnes smažený květák s bramborem a možná okurkový salát

• načítám...
3643
27.9.11 09:48

Já dnes k večeři upeču jen domácí anglické rohlíky a něco k tomu si najdeme v lednici.I když já je mám nejraději jen tak.Přeci jen je na nich už sýr a anglická :think:

• načítám...
20518
27.9.11 10:07
SuzaG píše:
Já dnes k večeři upeču jen domácí anglické rohlíky a něco k tomu si najdeme v lednici.I když já je mám nejraději jen tak.Přeci jen je na nich už sýr a anglická :think:

Klasika ňaňam.

Dnes k obědu pórková polívka, k večeři tousty s fazolema. Jestli zakoupím konzervu. Jinak s kuřecí směsí.

• načítám...
14598
27.9.11 10:07

Mys kačkou denska dojídáme řecký hrnec :D a táta ať si poradí sám :D

• načítám...
1304
27.9.11 10:19

dneska k obědu dojídám šoulet. Malej má zeleninku s masem a k večeři uvaří manžel sojovou čínu s rýží mňam :jazyk:

• načítám...
3941
27.9.11 11:44

Holky dnes budu poprvé dělat papriky plněný mletým.
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší :think: ..

• načítám...
50134
27.9.11 12:31

Koupila jsem kuřecí řízky, tak je udělám se smetanou, nivou a těstovinama :-)

• načítám...
10048
27.9.11 12:35
Maneli píše:
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší :think: ..

Uplně klasicky namíchej sekanou a kup papriky není na tom nic extra figl.
Ja do sekane davam koreni na sekanou, hodne majoranky a cesneku, vajicko. Kdyz se piplam tak kosticky slaniny a syra ale to se do paprik nehodi.

At se povedou! :-)

• načítám...
50134
27.9.11 12:37
Maneli píše:
Máte někdo nějakej zaručenej recept? Na netu je jich dost, ale jak poznat ten nejlepší :think: ..

Posledně jsem ty papriky dělala dle vlastního receptu a byly vynikající. Uvař klasickou rýži dle návodu a nechej jí trochu vychladnout a pak smíchej s tím syrovým mletým masem a jedním syrovým vejcem, osol, opepři a nacpi tu směs do těch paprik. Papriky vložíš do zapékací mísy a podleješ bud protlakem nebo rozdrcenými rajčaty a pečeš, dokud nejsou papriky měkké. Ten protlak můžeš ochutit jak chceš (česnek,bob.list, pepř, sůl apod.). Ani k tomu nevařím přílohu, stačí mi dlabat tu papriku zalitou omáčkou. Ještě to podlévám minimem vody, pokud mám jenom protlak.

• načítám...
20656
27.9.11 13:45

já dávám do mletého sůl, majoránku, mletý kmín, česnek, vejce a ovesný vločky, rýži dělám jako přílohu vedle

• načítám...
3200
27.9.11 13:49

Chtěla bych udělat vepřový vývar,ale nikdy jsem ho ještě nezkoušela,máte někdo dobrý recept?

• načítám...
23033
27.9.11 13:52
Michala5 píše:
když jsi u toho mletýho masa..jakej máš na něj stroj? Já si koupila moulinex a nic moc teda. Mele to nějak blbě.

zadnej, vyberu si maso a necham si ho u reznika namlet.

• načítám...
23033
27.9.11 13:54

kecacka: ja do veproveho vyvaru davam vzdy cesnek a cibuli,bobkovy list, na vuni a lepsi chut. :)

Dzarunka: bleh ten citron:D

• načítám...
PetkaK
27.9.11 13:54

Dnes budu dělat kyselici - bude na zítra pro manžela a snad i na čtvrtek :)

Zítra půjdeme s malou do ZOO, tak poobědvám tam.

• Upravit
3200
27.9.11 13:55
Monjie píše:
kecacka: ja do veproveho vyvaru davam vzdy cesnek a cibuli,bobkovy list, na vuni a lepsi chut. :)Dzarunka: bleh ten citron:D

a jaké maso mám koupit?a nějakou zeleninu ne?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová