Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7811
29.9.11 09:31

:cry: Ahojky tak ja nevařím vubec nic chodím si pro obědy,a malemu kupuji :-D Rada vařim peču ale nemám pro koho včera sem dělala manželovi špagety a víte co mě řekl že jíst nebude že si to vezme na druhej den a tak je to u nas pořad nejí nic čerstveho a takove vařeni mě nebaví po včerejšku sem se zařekla že už mu nic vařit nebudu .Je to tak navařím a není a to jako že si to vezme na druhej den to mě nepotěší neni to ono mimochodem někdy si to zapomene vzít.Takže chodím pro oběd a k věčeři at si vezme co chce třeba aj nic :lol: :dance: :cert:

• načítám...
5799
29.9.11 09:55

to se ti ani nedevim, největší odměnou kuchaře, je vymetený talíř :-D

u nás houby jím jen já, takže to co spotřebuju udělám hned a ostatní cpu do mrazáku, alespoň mi to nikdo nesní :dance: páč to je jedno z mála co mi nejí :-D

• načítám...
4417
29.9.11 09:59

Tak dneska nevím - vařím ted květák a ještě musím vymyslet co z něj udělám, :think: Vařím jen pro nás dvě, přítel má ještě štiku ze včerejška.

• načítám...
10048
29.9.11 10:01

Co květakovy placicky s br. kaší??
Nebo zapečenej květak nebo jen klasicky na mozeček s chlebem :-)

• načítám...
5799
29.9.11 10:01
mom.kri píše:
Tak dneska nevím - vařím ted květák a ještě musím vymyslet co z něj udělám, :think: Vařím jen pro nás dvě, přítel má ještě štiku ze včerejška.
Mom Adís miluje květákové placičky, zbouchá klidně 3 :mrgreen:
  • načítám...
9044
29.9.11 11:35

šošannáh dekuji,urcite vyzkousim :)

Tak hub jsme nasli plny kosik :) za necely 2 hodinky :) takze vecer asi bude smáža :)

• načítám...
30628
29.9.11 12:19

Dušená zelenina, brambory a sekaná, zítra bude sekaná s knedlíkem a rajskou omáčkou.

• načítám...
23033
29.9.11 13:04

nazadar, zase to „zrraadlo“ u nas dneska cockovka s klobasou,rajcetem a bramborem k veceri a bude jeste do soboty urcite k obedu-je toho zase kotel. K obedu rychla cesnecka a od vcerejska „hamburger“ s koprem,kys.okurkou,cibuli,rajcetem, rocco salatem,platkem syra.

Mala mela cesnekacku bez cesneku a k druhemu brokolici,mrkev+kruti prso a brambor.
K veceri gnocci pokud je nebude papat tak asi opet br.kasi.

Jinak jsem se inspirovala, kupovala jsem nejaky ochuceny tvaroh jmenoval se tusim bylinkova pomazanka :
tvaroh,kopr,okurka,cesnek,cibule, trochu smetany mnam:D sice to neni jako z obchoodu ale moooc dobra

• načítám...
PetkaK
29.9.11 17:52

Dneska uvařil McDonald, malá měla skleničku.

Zítra bude kuře na zelí s bram. knedlíkem - a malá bude mít kuře s bramborem a okurkou.

V sobotu bude čočka - dotaz - může už čočku na kyselo 13m dítě? :nevim:

• Upravit
17914
29.9.11 20:58

No já bych nekyselila ve 13 měs. Nebo jen makrobiooctem, nebo malinko kvalitního jablečného octa, ale myslím, že čočka, zvl. červená, chutná dětem nekyselená, jen se solčankou. Neloupanou čočku by ještě neměly, loupané luštěniny se doporučují až od dvou let. Ony děti jinak to dochucování neocení - koření, ocet apod.

• načítám...
14598
29.9.11 21:14

Peti - ve 13 m jsem malé čočku taky nekyselila, odebrala jsem jí a pak nám dodala ocet.

J8 si dělám kulajdu a jsem zvědavá, jelsit sežeru zas 3 talíře jako minule :D

• načítám...
23033
29.9.11 21:22

Hele tak kotel polivky je skoro pryc Lukas prisel z prace dal si tri talire a jel na kapelu:D

• načítám...
17914
29.9.11 21:25

Já už dva týdny nebyla na velkém nákupu. Nestíhám. Takže večer vždy jen těstoviny nebo zeleninovou polévku, přes den jíme v jídelnách. Včera nás pozvala tchýně :palec: Ale dnes v noci přijede muž, tak o víkendu budu muset něco vytvořit :think: Minule bylo pro něj vepřo knedlo zelo, teď nemám nápad. Určitě nic kuřecího, to si sám dělá často. To hovězí s hořčičnou vypadá zajímavě, tak možná to :-D To by šlo i s knedlem?

• načítám...
23033
29.9.11 21:27

A co neco lehciho? kdyz prijede tak pozde?:) treba se zeleninou a tortilou nebo v pita chlebu a k tomu dobry vinko?:)

• načítám...
17914
29.9.11 21:32

No jo, ale to by tu muselo něco bejt :nevim: U Snědenýho krámu. Zítra razím nakoupit. Čeká ho tu ta zeleninová polívka.
Jinak my víno (ani cokoli jiného alko) nepijeme :wink:

O víkendu uvažuju, že bychom zašli do nově otevřené restaurace pana Friče :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová