Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
850
3.10.11 19:52

dnes fazolová polevka a rizoto zítra vaří hospa :kytka:

• načítám...
23033
3.10.11 20:42

zejtra sekana svickova, tousty.

• načítám...
3200
3.10.11 21:38

zítra zbytek chalupářského guláše asi z bramborem a ve středu bude porková polívka a asi čočka na sladkokyselo s koprem :srdce: :srdce: mám na ní staršnou chut,asi bude s párkém a volským okem. :huban:

• načítám...
23033
3.10.11 21:45

cheche zase cocka!:D

• načítám...
PetkaK
3.10.11 21:54

Tady je nějaká čočko mánie, ne? Ale já mám hodně ráda luštěniny všobecně bych to mohla jíst furt :) - asi si udělám i fazolový salát brzo :)

• Upravit
3200
3.10.11 21:57

fazole ty bych si taky dala.ale nevím jak :nevim: nemáte někdo recept? :kytka:

• načítám...
3200
3.10.11 22:01
Monjie píše:

já jí prostě miluju,vždycky udělám čočky ten největší hrnec a ono se to sežere…ale já jí dělám sladko kyselou a přidávám kopr,to plno lidí nedělá,moje babička jí znala jen na slano a nebo teda na kyselo,ale když někomu řeknu,že tam dávám kopr,tak na mě kouká jak na blázna :mrgreen: a přitom je to taková bašta!!!! :huban: :srdce: :srdce:

• načítám...
17913
3.10.11 22:04

Fazole já vrážím do bezmasého boršče a sním ho kotel :wink: Nebo do Chilli con carne, ale to už jsem nedělala, ani nepamatuju, občas si na něj zajdu.

• načítám...
23033
3.10.11 22:14
PetkaK píše:
Tady je nějaká čočko mánie, ne? Ale já mám hodně ráda luštěniny všobecně bych to mohla jíst furt :) - asi si udělám i fazolový salát brzo :)

fazolovy salat se dela jak?:D

• načítám...
23033
3.10.11 22:15
kecačka píše:
Monjie píše:
já jí prostě miluju,vždycky udělám čočky ten největší hrnec a ono se to sežere…ale já jí dělám sladko kyselou a přidávám kopr,to plno lidí nedělá,moje babička jí znala jen na slano a nebo teda na kyselo,ale když někomu řeknu,že tam dávám kopr,tak na mě kouká jak na blázna :mrgreen: a přitom je to taková bašta!!!! :huban: :srdce: :srdce:

a zkus tu polevku s rajcetem,bramborem,klobasou nebo cockovy salat.

Ja se chystam z cizrny na takovyty kulicky chutna to jak masovej karbos, nevite jak se jmenujou?

• načítám...
3200
3.10.11 22:19

To nevím co myslíš :nevim:

• načítám...
20518
3.10.11 22:41
Monjie píše:
PetkaK píše:
Tady je nějaká čočko mánie, ne? Ale já mám hodně ráda luštěniny všobecně bych to mohla jíst furt :) - asi si udělám i fazolový salát brzo :)
fazolovy salat se dela jak?:D

Já si to teda ulehčuju tak, že koupím rovnou konzervu, nálev. K tomu cibulku nebo pórek, čínské zelí, vedle na plotýce na cibulce anglická nebo aspoň nějaký kus špeku, dochutit (většinou do kečupové nebo chili chuti).

• načítám...
23033
3.10.11 22:43

uz to vim, falafal:D

• načítám...
50133
3.10.11 22:51
papavlinka33 píše:
ja delavam z jablek, jabka v zupanu, jabka oloupat, vykrajen jadrince, udelat testicko z mouky, vajec, mlika, cukru a vanilkoveho cukru, jabka nakrajen na kolecka, obalit a osmazit. Pak posypat skorici. Kdyz se mi nechce tak je nastrouham do toho testicka a smazim placicky, anebo to cely vyleju na plech a upecu v troube.

Díky za tipy :palec: Teda jablka v županu už jsem nedělala ani nepamatuju :-D Ještě jsem koupila do zásoby listové těsto, tak možná bude zase štrúdl :mrgreen:

• načítám...
19692
4.10.11 07:30

Dobre rano,chtela bych dneska delat jatrovy gulas.Byl by tady nejaky dobry recept nebo to mam proste jen osmachnout cibuly a pak na to hodit dusit jatru.Delala jsem ho tak jednou v zivote :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová