Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já myslím, že houby snad až od tří let
, jsou těžké na trávení...... Holky měly houby kolem toho třetího roku poprvé, mladší asi ve dvou a půl - dostala u tety nějakou omáčku s knedlíkem a manžel si nevšiml, že tam byly žampiony, doma hlásila, že papala houbičky a že byly moc dobré
.
Jinak zítra k obědu hovězí vývar se strouháním a palačinky (cácorky ve školce rajskou s knedlíkem a masem, takže hladový domů nepřijdou
)
Cimbíku děkuju, taky jsem si nebyla úplně jistá. A myslíš, že by to mohl kdybych mu ty houby z jídla vypreparovala? Neměl by je tam a na chuti by tam byli trošku cítit…
weendulka: Dcera měla žampióny u babičky ve věku asi 2,5 roku a večer pak zvracela, to se stalo dvakrát (nepoučitelní prarodiče). Ale třeba maso na houbách jí dám, jen ty houby vylovím, a je to bez problémů. Ovšem je teda starší…
Příspěvek upraven 21.02.12 v 15:16
Paoloska píše:beckie píše:A až tě manžel naštve, tak si uděláš tu z červený řepyPaoloska píše:Zase vím, že tu polívku minimálně půl roku neuvidím, tak proč nebeckie píše:Co bys neudělala pro klid v rodiněPaoloska píše:To nebudu, je to drahého oblíbená, ale moje tedy méně musím přiznat.beckie píše:No, aspoň nebudeš mít tichou domácnost
Jinak u nás jen kroupová polévka s uzeným masem a chleba…![]()
![]()
![]()
Když mě štve - máme hrachovou kaši…tu nesnáší ![]()
makapi píše:
polévka z červené řepy, dělám super hustou, takže druhé jídlo netřeba
prosim o recept.
weendulka píše:
Cimbíku děkuju, taky jsem si nebyla úplně jistá. A myslíš, že by to mohl kdybych mu ty houby z jídla vypreparovala? Neměl by je tam a na chuti by tam byli trošku cítit…
Tak jsem to dělala já u bramboračky a třeba hovězí na žampionech - vyndala jsem houby a dala jim to a žádný problémy po tom neměly
Vikingu a cimbíku díky, no tak tam asi žampiony nedám, dám tam spousty jiné zeleniny ![]()
Monjie píše:makapi píše:prosim o recept.
polévka z červené řepy, dělám super hustou, takže druhé jídlo netřeba
Koukni zpátky - je tam! ![]()
tak se hlásím zpět - u tchýně opět klasika
knedlovepřo, pak taky vepřové na smetaně a řízky s bramborem - samá zdravá a lehká strava
![]()
dneska hustá polívka z červené čočky, mrkve, brambor
zítra kuřecí prsa, fazolky a těstoviny čtvrtek restaurace
pátek dýňová polívka, šunkofleky
sobota karbanátky nebo sekaná
neděle hovězí vývar, pečená kuřecí stehna
Cimbíku, už máš naklizeno? A co jahody, byly? Já to nakonec přežila, ale snědla jsem jich kotel.
na zítra květákovo-zeleninová polévka s krupicovýma knedlíčkama a dál nevím
mám vyndaný kuřecí prsa
Dneska se mi nechtelo nejak varit,proto jen tohle zitra jeste nevim ale asi veprove rizky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
plněné papriky a na večeři budou lívance