Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
holky prosím kdo děláte kachnu pomalu-našla jsem 2 verze receptu,jedna se peče 5h a druhá 13hdo které se mám pustit,kterou děláte vy????
6 hodin.
Dneska špecle a kýta na zelenině.
dzarunka píše:
holky prosím kdo děláte kachnu pomalu-našla jsem 2 verze receptu,jedna se peče 5h a druhá 13hdo které se mám pustit,kterou děláte vy????
Normálně pečeme asi 3 hodiny. Jednou jsme zkoušeli přes noc a nijak výrazně lepší nebyla. Zkus tu kratší verzi ![]()
Tak „broučkovou“ někdy zkusíme…dík ![]()
Brkaše
, my zase někdy máme brgul ![]()
adeeelia píše:
bramborová kaše
mě to došlo až poooooooooooozději ![]()
makina píše:dzarunka píše:
6 hodin.
Dneska špecle a kýta na zelenině.
a co jsou špecle
![]()
verunkamandarinka píše:špecle jsou takový dobrý původem z německa těstoviny. Buď je koupíš už hotový, nebo se dá koupit těsto a nebo si je uděláš doma. Myslím, že jsou bramborový. Já je dělám zapečený s uzenýmmakina píše:a co jsou špecledzarunka píše:
6 hodin.
Dneska špecle a kýta na zelenině.![]()
slepičí vývar,rajská omáčka,masové kuličky a knedlík,těstoviny. peču jidáše
Poprvé jsem dělala brokolicovou krémovou polívku (jinak do zeleninových polévek brokolici přidávám) a má úspěch, malá si dává druhou misku.
Jako další jsou plněné br. knedlíky uzeninou a zelí.
Zítra upeču kuřecí křídla s rýží a pak odjíždím s dcerou k rodičům, takže to budu mít až do pondělí bez práce ![]()
Tady nikdo nedrží „zelený čtvrtek“? ![]()
U nás dnes bramboračka a štrůdl se špenátem.
Ke kafi tvarohovej.
Mischni, já vůbec netuším nic okolo Velikonoc, myslím z křesťanského hlediska, jídlo, neumím pojmenovat ty dny, jsem tímhle totálně netknutá ![]()
Jen vím, že ujíždím před koledníky, nenechám do sebe bušit. A na malou mi taky nikdo nebude sahat ![]()
Příspěvek upraven 21.04.11 v 15:29
pátek - sýrová polívka, smažák s bramborem
sobota - šunkofleky
neděle - brokolicová polívka, koprovka s knedlíkem a vajíčkem
pondělí - řízky v jogurtu s brkaší
teda holky,koukám jak denně vyvařujete,to mi máme někdy to samé jídlo i na 3 dny ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat