Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
dzarunka píše:
holky prosím kdo děláte kachnu pomalu-našla jsem 2 verze receptu,jedna se peče 5h a druhá 13hdo které se mám pustit,kterou děláte vy????
My teda dělali jen jednou a pekli jsme myslím 4h.
Ahooj!
Dělá ji takto moje mamka a myslím vždy tak 5-6 hodin.. a je suprovní..
Neumím si to 13 hodin vůbec představit - to už je přehanné, ne?? A ta spotřeba energie ![]()
Ale necháms e klidně poučit ![]()
dnes kuřecí paličky s opeč.bramborem a zítra(díky za inspirací),holandský řízek s brkaší ![]()
dnes bude přítelovo neoblíbené jídlo-čočka s uzeným masem.To maso mu tedy chutná,ale čočka
.
Vynahradila jsem mu to aspon snídaní a k večeři si chce udělat ohen a opéct klobásky…
U nás dneska - já dojídám pizzu a malá bude mít broučkovou polévku a děti budou mít kupovaný příkrm.
Jaká je broučková polívka? To je z pohádky o Broučcích? ![]()
My máme hrachovou kaši s cibulkou a opečený kabanos.
vcera br. kase s opecenymi grilovacimi klobaskami a dnes domaci pizza
laducha píše:
Jaká je broučková polívka? To je z pohádky o Broučcích?My máme hrachovou kaši s cibulkou a opečený kabanos.
Broučková polévka - je to rychlá polévka s krupicí. Nakrájím zeleninu (jakou mám) a dám ji orestovat na máslo, tak přidám krupičku a zase chvilku restuju, zaleju vodou přidám bylinky a nakonec když je vše uvařené dám jedno rošlehané vejce. Název je od mojí dcerky. Nevím proč jí tak říká, ale je moc dobrá:)
květákové placičky,brambory na másle se zelenou cibulkou,polévka zeleninová,peču makovec
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat