Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
šóšannáh píše:
pomalu pečená krůta s rýží
Prosím tě, to ji pečeš stejně jako kachnu pečenou velmi pomalu?
Dnes u nás budou ovocné tvarohové knedlíky,není moc času a tohle je rychlovka ![]()
vývar, kapr na kmíně,brambory a nějaká buchta-váhám jestli margot řezy a štrůdlem
makina píše:šóšannáh píše:Prosím tě, to ji pečeš stejně jako kachnu pečenou velmi pomalu?
ano ano, osolím, pokmínuji a dám do pekáčku, půl kolečka cibule rozhodím okolo a dám péct, peču horkovzduch 110 st. 2 h, pak podleju troškou vody a přidám na 150 na půl hodiny a pak odkreju polévám šťávou a na normální pečení 180 nechám udělat kůrčičku, samozřejmě časově se to přizpůsobuje velikosti krůty, ale nemá to chybu, už jsem se nabaštila a je šťavnatá a měkoučká ![]()
Těstoviny s okurkovou omáčkou, poprvé to byl pokus, ale chutnal, tak teď repete. ![]()
šóšannáh píše:makina píše:ano ano, osolím, pokmínuji a dám do pekáčku, půl kolečka cibule rozhodím okolo a dám péct, peču horkovzduch 110 st. 2 h, pak podleju troškou vody a přidám na 150 na půl hodiny a pak odkreju polévám šťávou a na normální pečení 180 nechám udělat kůrčičku, samozřejmě časově se to přizpůsobuje velikosti krůty, ale nemá to chybu, už jsem se nabaštila a je šťavnatá a měkoučkášóšannáh píše:Prosím tě, to ji pečeš stejně jako kachnu pečenou velmi pomalu?
Aha, tak já pekla kachnu na 120 bez toho, abych se na ni podívala či podlívala a pekla jsem ji podle Diny 5-6 hodin.
Byla mnamozni a bezpracná.
Tak u nás dneska od včera vepřové na mrkvi pro tatínka a my měli těstoviny s rajčatama, lilkem a sýrem mňamka
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat