Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
RadanaH píše:karolinka tata píše:obcas to tak udelam,ale ne pravidelne,on casto ma pracovni obedy,tak tam nemuze vytahnout krabicky
Miri k vám se zastavíme asi někdy na oběd
RadanaH Přítel by nechtěl zabalit oběd do práce? Já to tak manželce dělám a je spokojená![]()
To je pravda, ikdyž na nějakém důležitém obědě by to vypadalo zajímavě, ještě by mu tu dobrůdku snědli
Dnes BUŘTGULÁŠ, nic moc jídlo, ale povedl se a to jsem se vůbec nesnažila!
Ale o víkendu jsme byli sami bez dětí-snad po půl roce-a to jsem si dala záležet. V sobotu jsme si zašli na bazén a potom jsme si tam dali pizzu a na večeři jsme si udělali krabí salát. A v neděli jsem dělala příteli na jeho přání smažený eidam, tvarůžek a nivu, vše se šunkou, k tomu hranolky a já si udělala bramborák s ďábelskou směsí(cibulka, šunka, játra, niva, chilli-zalité smetanou) posypané medvědím česnekem! To jsme se přejedli a pochutnali si ![]()
karolinka tata píše:RadanaH píše:To je pravda, ikdyž na nějakém důležitém obědě by to vypadalo zajímavě, ještě by mu tu dobrůdku snědlikarolinka tata píše:obcas to tak udelam,ale ne pravidelne,on casto ma pracovni obedy,tak tam nemuze vytahnout krabicky
Miri k vám se zastavíme asi někdy na oběd
RadanaH Přítel by nechtěl zabalit oběd do práce? Já to tak manželce dělám a je spokojená![]()
dostal na dnesek kroupove rizoto s uzenym a zelim,jsem trosku udelala vic,tak je i na mrazaku
ale kroupya zeli jsou zdraveee a uzene taaaak dobre ![]()
ww píše:
Dnes BUŘTGULÁŠ, nic moc jídlo, ale povedl se a to jsem se vůbec nesnažila!Ale o víkendu jsme byli sami bez dětí-snad po půl roce-a to jsem si dala záležet. V sobotu jsme si zašli na bazén a potom jsme si tam dali pizzu a na večeři jsme si udělali krabí salát. A v neděli jsem dělala příteli na jeho přání smažený eidam, tvarůžek a nivu, vše se šunkou, k tomu hranolky a já si udělala bramborák s ďábelskou směsí(cibulka, šunka, játra, niva, chilli-zalité smetanou) posypané medvědím česnekem! To jsme se přejedli a pochutnali si
teda takové dobroty?úplně slintám ![]()
U nás dneska bleskovka, rýže s fazolemi. Jen mi připadá, že točím pořád dokola ta stejná jídla.
sophinka píše:
zeleninová polévka,pizza,koláč s meruňkami a koláč s tvarohem
Jůůů Sophi to bych si taky dala mňaam ![]()
laducha píše:
U nás dneska bleskovka, rýže s fazolemi. Jen mi připadá, že točím pořád dokola ta stejná jídla.
Jo tak já mám minimálně jednou do měsíce pocit, že jíme furt to samý do kolečka. Přitom už jsem se tady docela dost inspirovala, ale stejně.
sophinka píše:
zeleninová polévka,pizza,koláč s meruňkami a koláč s tvarohem
mnam ,kazda chutova bunecka si prijde nasve ![]()
lleennttiillkkaa píše:laducha píše:Jo tak já mám minimálně jednou do měsíce pocit, že jíme furt to samý do kolečka. Přitom už jsem se tady docela dost inspirovala, ale stejně.
Mám hodně našponovaný rozpočet a tohle je jedno z levných jídel ![]()
Možná založím diskuzi „Co dnes vaříte LEVNÉHO?“ ![]()
to bych brala.levné a rychlé recepty by se moc hodily,tak jestli něco máte pište
laducha píše:lleennttiillkkaa píše:Mám hodně našponovaný rozpočet a tohle je jedno z levných jídelladucha píše:Jo tak já mám minimálně jednou do měsíce pocit, že jíme furt to samý do kolečka. Přitom už jsem se tady docela dost inspirovala, ale stejně.
Možná založím diskuzi „Co dnes vaříte LEVNÉHO?“
jak děláš tu rýži s fazolemi? to vůbec nevypadá zle ![]()
u nás dneska šišky s mákem… jsme šíleně na sladké ![]()
Rýže s fazolemi
Vařím, když mi zbude rýže.
Osmažím cibulku, když mám, tak kousek uzeniny (nebo zbytky masa), vyklopím fazole v chilli nebo v rajské omáčce (konzerva), přidám uvařenou rýži a je hotovo.
Když mám kečup, trochu ho tam dám.
laducha píše:
Rýže s fazolemiVařím, když mi zbude rýže.
Osmažím cibulku, když mám, tak kousek uzeniny (nebo zbytky masa), vyklopím fazole v chilli nebo v rajské omáčce (konzerva), přidám uvařenou rýži a je hotovo.
Když mám kečup, trochu ho tam dám.
díky
někdy zkusím, mě právě rýže zbude vždycky ![]()
o víkendu vařila tchýně a ještě jsme si dovezli, takže i dnešní oběd vyřešen
k večeři vývar z morkový kosti se zeleninou (udělala jsem už včera a náramně voněl
)
v průběhu týdne:
rajská om. (nebo špagety), buřtguláš, nudle s mákem nebo perníkem (dcery přání), brambory s kuř.masem na přírodno
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat