Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
děkuju.už mě nebavilo vymýšlet ze dne na den,tak si vždycky v půli týdne promyslím co budu dělat,nakoupím na to a snažím se to dodržet ![]()
miriskaw píše:
děkuju.už mě nebavilo vymýšlet ze dne na den,tak si vždycky v půli týdne promyslím co budu dělat,nakoupím na to a snažím se to dodržet
rada varim,ale nemam pro koho,pritel ji v restauracich,musel by dojizdet 20km domu a pro sebe me to nebavi,tak aspon o vikendu si stoupnu k plotne a uzivam si to… ![]()
Miri k vám se zastavíme asi někdy na oběd ![]()
RadanaH Přítel by nechtěl zabalit oběd do práce? Já to tak manželce dělám a je spokojená ![]()
karolinka tata píše:
Miri k vám se zastavíme asi někdy na oběd
RadanaH Přítel by nechtěl zabalit oběd do práce? Já to tak manželce dělám a je spokojená
Emilka1 píše:
- středa čočka na kyselo, opečený párek
miriskaw píše:Emilka1 píše:
![]()
mňááám čočka na kyselo.To je snad jediná věc co neumím
Uvařit ji uvařím,ale nedokážu ji dochutit aby chutnala tak jak jsem byla zvykla od mojí babičky
prostě je to vždycky taková planota
A co ti na té chuti chybí?
Dnes zapečené brambory s mletým masem, sekanými rajčaty a mozzerelou na vrch.
do čočky dávám cibuli,anglickou slaninu, bobkový list, petržel, malinko bujonu a na konec ocet a cukr
miriskaw píše:Emilka1 píše:
![]()
mňááám čočka na kyselo.To je snad jediná věc co neumím
Uvařit ji uvařím,ale nedokážu ji dochutit aby chutnala tak jak jsem byla zvykla od mojí babičky
prostě je to vždycky taková planota
miri to máme to samý taky mi nejde dochutit jako to uměla moje babička ![]()
no až na ten bobkový list dávám to samé.ach jo.ty babičky byly v kuchyni asi kouzelnice
ale děkuju za radu
já dávám ještě pepř a nové koření a i ten bobkový list,myslím,že to z chutí udělá hodně ![]()
karolinka tata píše:
Miri k vám se zastavíme asi někdy na oběd
RadanaH Přítel by nechtěl zabalit oběd do práce? Já to tak manželce dělám a je spokojená
obcas to tak udelam,ale ne pravidelne,on casto ma pracovni obedy,tak tam nemuze vytahnout krabicky
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat