Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska bude guláš s kolínky a děti mají zeleninovou polívku s játry.
Drozdova polivka a krupicova kase.Na druhe se mi nechce nic vymyslet ![]()
Zitra zelnacka nebot jdeme na 50 a je treba neco na druhy den na popravky ![]()
My máme dneska špageti od včera a zítra budu dělat zapékaný špenát a včera k véče jsme měli zapečené žampiony a bylo to úžasný…
Ahojky, včera jsme meli kuřecí játra na pepři s rejží a dneska máme sýrové špízy s brambůrkem a na zítra tu rozmrazuji veprovou panenku tak budou steaky.. ![]()
gabi.design píše:
Tak já mám dneska smažený květák a brambory.
My taky! ![]()
TO máme naplánu na zítra- květák ![]()
Dneska to bude první letošní mega grilovačka, takže maso maso maso, zelenika, dresingy.....mnam!!
holky posim vas, nekdo tu psal pred casem recept na hnizda: vajicko v mletem testo. nemuzu to najit, nemate to nekdo ulozeny? moc dekuju. ![]()
jinak u nas dnes vecere studena - plnena rajcata tunakovou pomazankou a domaci chlebicek ![]()
lucipajda píše:
holky posim vas, nekdo tu psal pred casem recept na hnizda: vajicko v mletem testo. nemuzu to najit, nemate to nekdo ulozeny? moc dekuju.
jinak u nas dnes vecere studena - plnena rajcata tunakovou pomazankou a domaci chlebicek
Hnízda: mleté maso si ochutíš,jak jsi zvyklá a jak vám chutná a uděláš z nich koule o velikosti dlaně.Dáš je do pekáče a vytlačíš do nich třeba skleničkou důlky,podleješ vodou a dáš péct.Než jsou úplně hotový,tak tam do toho důlku klepnu celé vejce,trochu osolím a dám dopéct.A když je vše hotové,položím navrch plátek sýra.
Zkoušela jsem tam to vajíčko dát hned na začátku,ale pak ten povrch hrozně ztvrdne,to samé,pokud se to peče dlouho s tím sýrem.
Tak snad se povede a bude chutnat ![]()
Ahoj
Můžu se jen zeptat, jestli ty knedlíky z Liedel, maj jen švestkové? Díky ![]()
sanuska1 píše:
AhojMůžu se jen zeptat, jestli ty knedlíky z Liedel, maj jen švestkové? Díky
Ty knedlíky dostávám, nechodím tam, takže netuším ![]()
U nás vařil syn, dělal špagety s česnekem, slaninou a sýrem…mňam.
Zítra taky vaří, ale ještě o tom neví
. Budou přírodní kuřecí řízky s rýží.
SuzaG píše:lucipajda píše:Hnízda: mleté maso si ochutíš,jak jsi zvyklá a jak vám chutná a uděláš z nich koule o velikosti dlaně.Dáš je do pekáče a vytlačíš do nich třeba skleničkou důlky,podleješ vodou a dáš péct.Než jsou úplně hotový,tak tam do toho důlku klepnu celé vejce,trochu osolím a dám dopéct.A když je vše hotové,položím navrch plátek sýra.
holky posim vas, nekdo tu psal pred casem recept na hnizda: vajicko v mletem testo. nemuzu to najit, nemate to nekdo ulozeny? moc dekuju.
jinak u nas dnes vecere studena - plnena rajcata tunakovou pomazankou a domaci chlebicek
Zkoušela jsem tam to vajíčko dát hned na začátku,ale pak ten povrch hrozně ztvrdne,to samé,pokud se to peče dlouho s tím sýrem.
Tak snad se povede a bude chutnat
moc dik, dnes vyzkousim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
zítra se chystám na játrovou omajdu s rýží