Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
2.4.11 08:23

Kureci vyvar a falesna svickova s knedlickem(z kureciho masa) :wink:

• načítám...
4509
2.4.11 09:42

losos na masle se stouchanymi brambory s petrzelkou

• načítám...
3643
2.4.11 10:23
gorina píše:
Kureci vyvar a falesna svickova s knedlickem(z kureciho masa) :wink:

Ty jo,jednou jsem zkusila udělat svíčkovou z kuřecích stehen a doma bylo skoro zle :zed: . Můžu vědět,jak jí děláš ty?

Jinak u nás dnes kuře na paprice,knedlík a zítra jedu k nemocné sestře a budu jí vařit její oblíbené jídlo- kuřecí steak s nivovou omáčkou a ameické brambůrky.Nechce skoro jíst,tak tohle si snad dá :nevim:

Přeju pěkný slunečný víkend..... 8-)

• načítám...
29436
2.4.11 10:28

U nás je dneska zelňačka a špagety, zítra zbytek zelňačky a treska na másle a brambory.

• načítám...
19692
2.4.11 11:07

Ahoj SuzaG,No z te me svickove by jsi mela asi taky pruser,ja ji delam taky ze stehen :-D
Nejdrive si z nich uvarim polivku a pak si s ni vezmu ten vyvar.Ktery naliju na sterilizovanou zeleninu pod svickovou(halali).Pridam mliko,smetanu a zahustim.Nakonec tam natrham maso z tech stehen stehen :wink: .
Kdysik nam poradil jeden kuchar z restaurace,ze vesmes v takovych podnicich pouzivaji Halali a od te doby to nedelam na nicem jinem.Mohla bych se…,abych cistila zeleninu,restovala a jeste prinejhorsim prepasirovala.To necham tem lepsim hospodynkam :wink: .Polovicka je spokojena a to je asi nejdulezitejsi.
Takze myslim,ze s tou pripravou jsem te moc nepotesila :mavam:

• načítám...
3643
2.4.11 13:23
gorina píše:
Ahoj SuzaG,No z te me svickove by jsi mela asi taky pruser,ja ji delam taky ze stehen :-D
Nejdrive si z nich uvarim polivku a pak si s ni vezmu ten vyvar.Ktery naliju na sterilizovanou zeleninu pod svickovou(halali).Pridam mliko,smetanu a zahustim.Nakonec tam natrham maso z tech stehen stehen :wink: .
Kdysik nam poradil jeden kuchar z restaurace,ze vesmes v takovych podnicich pouzivaji Halali a od te doby to nedelam na nicem jinem.Mohla bych se…,abych cistila zeleninu,restovala a jeste prinejhorsim prepasirovala.To necham tem lepsim hospodynkam :wink: .Polovicka je spokojena a to je asi nejdulezitejsi.
Takze myslim,ze s tou pripravou jsem te moc nepotesila :mavam:

To já asi udělala chybu v tom,že jsem ta stehna nechala vcelku a ten můj pak nadával,že si na svíčkové vůbec nepochutnal,když to musel obírat :mrgreen: .Ale jinak chutově byla si myslím OK. A to Halali zkusím,už jsem to slyšela víckrát.A ty ho cedíš,nebo ho dáváš i s tím nálevem? Prý je dost kyselý,tak nevím :nevim:

• načítám...
30627
2.4.11 13:36

U nás dneska nikdo nenakoupil, tak jsem vařila z toho, co bylo doma. Měli jsme chlebovou polívku a knedlík s vajíčkem.
Od rána pršelo, malá nesnese na kočárku pláštěnku a kluci vyspávali.

• načítám...
2639
2.4.11 18:50

Dnes opět brokolicová polévka (včera nesnědli, tak dnes pokračovali) a smažený hermelín s bramborama a zeleninová obloha (ráno jsem byla na nákup :mrgreen: )

• načítám...
19692
3.4.11 08:54
SuzaG píše:
gorina píše:
Takze myslim,ze s tou pripravou jsem te moc nepotesila :mavam:
To já asi udělala chybu v tom,že jsem ta stehna nechala vcelku a ten můj pak nadával,že si na svíčkové vůbec nepochutnal,když to musel obírat :mrgreen: .Ale jinak chutově byla si myslím OK. A to Halali zkusím,už jsem to slyšela víckrát.A ty ho cedíš,nebo ho dáváš i s tím nálevem? Prý je dost kyselý,tak nevím :nevim:

Ahoj,nam ta kyselost nevadi,takze ji nechavam tam a nekdy tam pridam trochu cukru.To uz zalezi na chuti

• načítám...
691
3.4.11 10:12

U nás dneska holanský řízek, bramborová kaše a zeleninový salát

• načítám...
30627
3.4.11 10:34

Já jsem oprášila levné recepty mojí mamky a babičky, máme na den 100,–/4 lidi, takže na maso se můžou děti jít kouknout do řeznictví 8-)

Máme okurkovou omáčku, knedlík a vajíčko natvrdo.

Ale knedlík už je naštěstí poslední, zítra bude jiná příloha :mrgreen:
Nejspíš udělám zeleninové rizoto.

• načítám...
6378
3.4.11 13:42
laducha píše:Máme okurkovou omáčku, knedlík a vajíčko natvrdo.

to je nápad :dance: už jsme ji strašně dlouho neměli.děkuju za inspiraci :kytka:

• načítám...
15054
3.4.11 13:46
laducha píše:
Já jsem oprášila levné recepty mojí mamky a babičky, máme na den 100,–/4 lidi, takže na maso se můžou děti jít kouknout do řeznictví 8-)

my máme maso taky málo :-( hovězí vůbec,většinu omáček bez masa,vepřové na víkend a to na střídačku s mletým masem nebo s kuřecím

• načítám...
616
3.4.11 14:52

včera buchtičky s krémem a dnes smažený květák s br.kaší

• načítám...
lumu
3.4.11 15:50

tak dnes jsme dojedli špagetky :palec:
zítra kuřecí stehýnka a v týdnu asi hermelín s bramborem, játrovou omáčku a možná znojemskou… jste mě navnadili :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová