Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dnes gulášová polevka a kolínka s ml.masem v česnekovo-cuketové majdě..postrouhané sýrem. ![]()
lumu píše:
tak dnes jsme dojedli špagetky
zítra kuřecí stehýnka a v týdnu asi hermelín s bramborem, játrovou omáčku a možná znojemskou… jste mě navnadili
Taky dojídám dneska špagetky. Chlap obědvá v práci jako každý všední den. ![]()
Dneska segedýn
, zítra asi nějaké kuřecí, středa a čtvrtek nevařím nebo chodíme do MC a já nemám čas, a v pátek ještě nevím.
Zítra asi upeču jogurtovou buchtu s ovocem ![]()
Tak já dneska zkoušela poprvé v životě okurkovou omáčku s vajíčkem a knedlíkem a chutná ![]()
Holky je možné aby se mi zkazila přes noc polívka co jsem vařila včera odpoledne???
Vařila jsem v papiňáku uzené kosti, ani jsem to neotvírala, protože jsme byli do večera venku a teď jsem to otevřela a ono to „mlaskalo“ a „bublinkovalo“, nevím jak to popsat… Prostě jako by to kvasilo
Zkusila jsem olíznout a chuť se mi zdála dobrá.
Co s tím ![]()
no jestli to nebude právě tím, že jsi to neotevřela, podle mě to tak může kvasit, mělo by to dobře prochladnou, když jsem byla malá a dělali jsme zabíjačky, tak jsme chodili do večera míchat ty velké hrnce polívky, aby se to neuzavřelo a nezkyslo
ww píše:
Teď to vře a voní toTak já nevím…když chlap se na to tóóólik těší
No nevím… mělas to přes noc v lednici?
Holky, tohle je skvělá diskuse, děkuji zakladatelce, několikrát jsem se sem šla inspirovat!!!
![]()
Kdyby se někomu tak chtělo vyrobit inspirační tabulku… polívky, hlavní jídlo, moučníky…
No asi ne…
makina píše:ww píše:
Teď to vře a voní toTak já nevím…když chlap se na to tóóólik těší
No nevím… mělas to přes noc v lednici?
Právě že ne
ale vařím ji a voní ![]()
Asi to nechám na chlapovi, pokud mu bude vonět i chutnat tak ať si dá ![]()
makina píše:
Hm… tak zas když to převaříš… v nejhorším se po****
makina píše:
Hm… tak zas když to převaříš… v nejhorším se po****
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat