Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30627
4.4.11 17:54

Dneska kuřecí vývar z ořezů a rizoto s tuňákem.

• načítám...
19692
4.4.11 19:13
lleennttiillkkaa píše:
Kmínová polívka a palačinky

Ahoj,prosim recept na kminovou polivku.Uz nevim jake polivky varit a tu jsem jeste nedelala.
U nas je zitra uzena polivka a kureci rizky asi s brrkasi :wink:

• načítám...
PetkaK
4.4.11 19:41

Holky, jak děláte bramborovou kaši (pro dospělé).

A recept na kmínovou polívku by se taky hodil :palec: 8-)

• Upravit
15326
4.4.11 19:59

Br kaše: brambory uvařím bez kmínu hodně do měkka, sleju, horké rozmixuju, mezitím v mikrovlnce ohřeju hrnek mléka a v něm tak 1/5 másla, podle množství brambor, přileju do rozmixovaných brambor a domixuju dohladka.

Kmínová polévka: udělám světlou jíšku, zaleju vodou nebo vývarem, metlou vymíchám do hladka, nasypu drcený kmín a udělám do ní noky z hrubé mouky a vajíčka, ty zavařím.

• načítám...
sophinka
4.4.11 20:02

já mixuju brambory se smetanou.. (brambr.kaše)

• Upravit
7276
4.4.11 21:48

zítra hovězí na žampionech :palec:

• načítám...
27254
4.4.11 22:36

Kmínová polívka na sádle osmažím cibulku a kmín do sklovata, zasypu moukou a udělám zásmažku, tu pak zaliju vodou, přidám na jemno nasztrouhanou zeleninu(mrkev, petržel, celer), česnek, libeček a občas natru bujon, osolím a vařím až změkne zelenina. Nakonec zavařím vajíčko. Občas ještě přidám brambory.
br.kaši brambory uvařím a rozmixuju s mlíkem a máslem. Nejradši mám super hladkou, ale poslední dobou se mi nechce vytahovat robot, tak to dělám jen ručním mixérem.

• načítám...
QQQQ
5.4.11 11:00
makina píše:
Hm… tak zas když to převaříš… v nejhorším se po**** :mrgreen:

Tak jsem ji vyvařila na polovinu a byla dobrá. Chlapovi jsem nic neřekla 8-) a ještě si přidal :huban: Jedla jsem i já a dobrý, bříško nebolí…

Dneska dělám kuřecí vývar s drožďovými knedlíčky a nidlemi, pečené kuřecí čtvrtky a brkaši :-P

• Upravit
691
5.4.11 11:19

U nás dneska domácí dukátové buchtičky a miminka měla králíka na zelenině a bramborky.

• načítám...
10222
5.4.11 11:25

u nas vcera byla porkova polivka a dnes budou testoviny s brokolicovou syrovou omackou :jazyk:

• načítám...
663
5.4.11 11:29

U nás budou mít dnes kluci smažák s hranolkama a já špenát s bramborem :mrgreen:

• načítám...
15054
5.4.11 11:41

těstoviny se sýrovou omáčkou

• načítám...
27254
5.4.11 12:03

Dneska za mě vaří lidl. Budou jejich výborný švestkový knedlíky a zbytek polívky ze včera

• načítám...
sophinka
5.4.11 12:21

selská omeleta

• Upravit
359
5.4.11 12:38

Ahoj. Včera česnečka, krůtí plátek s horčičnou omáčkou a zázvorem, brambor. Dnes pečené kuře se zeleninou. Bezva diskuse.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová