Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
19692
26.3.11 15:31
laducha píše:
Teď jsme dojedli, vařil syn, dělal těstoviny a kuřecí se zeleninou a zázvorem…mňam :palec:

Jojo.Laduche uz zavidim tady na tech strankach uz nekolik mesicu.Me neuvari ani polovicka :-(

• načítám...
29436
26.3.11 16:04

U nás byla dneska sekaná s bramborem a okurkový salát. Zítra nevím. :think:

• načítám...
3643
26.3.11 16:46

Já si každou neděli vymyslím několik jídel,dám je schválit tomu mému a sepíšu si tak jídelníček na celý týden.V pondělí udělám velký nákup potřebných surovin (co by se skazilo dokoupím během týdne)a mám na celý týden klid s přemýšlením :dance:
Hodím sem nějaké tipy na příští týden:

- Kuřecí prsa v bramborákovém těstě - Zelnačka - Domácí pizza - Zapečené brambory se žamp.,
fazolkami,smetanou a sýrem - Vaječná hnízda z mlet.masa - Lívance s jahod.merendou - Vepřové na paprice,HK

ještě nevím v jakém pořadí to bude a případné změny jsou tím mým také „tolerovány“ :mrgreen:

Vaječná hnízda : maso ochucené jako na sekanou, udělám z něj koule o velikosti dlaně,vtlačím důlek,do něj klepnu syrové vejce a peču v troubé.Před dopečením na každé hnízdo položím plátek sýra a podávám s brkaší.

Tak jsem se nějak rozepsala :zed: ,ale snad tu někdo najde aspon nějakou inspiraci :nevim:

• načítám...
1495
26.3.11 16:53

teda vaječný hnízda asi udělám tomu mýmu :) díky za tip…

jinak jsem nakoukla do toho tématu, jsem tu téměř nová a téma mě hned zaujalo…protože to je přesně můj každodenní stres co vařit :)))

SuzaG píše:
Já si každou neděli vymyslím několik jídel,dám je schválit tomu mému a sepíšu si tak jídelníček na celý týden.V pondělí udělám velký nákup potřebných surovin (co by se skazilo dokoupím během týdne)a mám na celý týden klid s přemýšlením :dance:
Hodím sem nějaké tipy na příští týden:

- Kuřecí prsa v bramborákovém těstě - Zelnačka - Domácí pizza - Zapečené brambory se žamp.,
fazolkami,smetanou a sýrem - Vaječná hnízda z mlet.masa - Lívance s jahod.merendou - Vepřové na paprice,HK

ještě nevím v jakém pořadí to bude a případné změny jsou tím mým také „tolerovány“ :mrgreen:

Vaječná hnízda : maso ochucené jako na sekanou, udělám z něj koule o velikosti dlaně,vtlačím důlek,do něj klepnu syrové vejce a peču v troubé.Před dopečením na každé hnízdo položím plátek sýra a podávám s brkaší.

Tak jsem se nějak rozepsala :zed: ,ale snad tu někdo najde aspon nějakou inspiraci :nevim:
  • načítám...
4417
26.3.11 16:55

Holky já vás obdivuju jak vyváříte každý den. Já bych na to neměla čas a nervy, a přiznám se vaření mě moc nebaví. :nevim:
Vařím aby to bylo na 2-3 dny.

• načítám...
5799
26.3.11 19:34

Mom já taky vařím na dva dny a máme to seřraný za jeden :zed: :roll:
SusaG vaječná hnízda vypadají lákavě :palec:
já se zítra chystám na čočku :-D

• načítám...
29436
27.3.11 11:07

Já dneska peču krkovici se šunkou, hořčicí a cibulí a dáme k tomu brambory.

• načítám...
30628
27.3.11 13:52

My máme těstoviny s vajíčkem a okurky. Takový nic moc nedělní oběd 8-)

• načítám...
27259
27.3.11 15:25

My dneska měli pizzu ristorante :D
Včera lečo s kuřecím.

• načítám...
826
27.3.11 15:27

Ahojky, já včera osmahla vepřový maso a k tomu bramb.kaši. Rychle a chutně :-D

• načítám...
4417
27.3.11 18:17

dnes ovocné tvarohové knedlíky.

• načítám...
2639
27.3.11 21:52

Dnes švestkové knedlíky s tvarohem. Jen se po nich zaprášilo. :lol:

• načítám...
2803
27.3.11 23:18
gabi.design píše:
Já dneska peču krkovici se šunkou, hořčicí a cibulí a dáme k tomu brambory.

Mňam, to bych si dala :palec:

• načítám...
2803
27.3.11 23:20
laducha píše:
My máme těstoviny s vajíčkem a okurky. Takový nic moc nedělní oběd 8-)

To je super jídlo ! :palec:

• načítám...
2803
27.3.11 23:24

Mě se poslední dny vůbec nechce vařit… ach jo. Co mám dělat ?! Stěží uklohním knedlíky s vajíčkem. Raděj si dojdu naproti do pizerky nebo pro sushi - po tom bych se utloukla… nebo se odbydu čínskou polívkou..... Jeden prcek ve školce, druhýmu dám skleničku… snad mě to brzy pustí a zase začnu vyvářet :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová