Věčné téma: Co dnes uvařit?

• Fotoalbum (163)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
QQQQ
24.3.11 10:18
dzarunka píše:
přesně,to vymejšlení,co vařit je :zed: a když se zeptám chlapa tak mi řekne něco dobrýho :cert:

Přesně tak! Je to na palici… Ráno mi chlap volal, prý co bude dnes dobrýho, tak mu říkám co by jako chtěl a on, že to je jedno, že to nechá na mě :zed: A tohle je každý den :roll: Když se zeptám děcek tak to je jen rajská polévka a palačinky, jenže toho se zase chlap nenají :roll: :roll: :roll:

• Upravit
9219
24.3.11 10:24

Holky mluvite mi uplne z duse :-D Ten muj mi rekne taky neco dobryho nebo neco vymyslime nebo ja nevim co, tak uz se ho radeji neptam :-) Ja varim ob den bud neco zbyde z druheho dne, ale kazdy den narocny jidlo nedelam.. Presne tak to palacinku by si dal tak po hlavnim jidle :mrgreen:

• načítám...
15054
24.3.11 10:39

no mně vůbec nejí sladký jídla na oběd,pro něj je to svačina nebo chuťovka po obědě :roll:

• načítám...
9219
24.3.11 10:45
dzarunka píše:
no mně vůbec nejí sladký jídla na oběd,pro něj je to svačina nebo chuťovka po obědě :roll:

JOJO PRESNE TAK JAK U NAS :palec:

• načítám...
QQQQ
24.3.11 10:46
Sarisek1 píše:
dzarunka píše:
no mně vůbec nejí sladký jídla na oběd,pro něj je to svačina nebo chuťovka po obědě :roll:

U nás taky tak :palec: To asi všichni chlapi, že. :roll:

• Upravit
2480
24.3.11 10:54

Můj chlap taky sice raději maso, ale nic extra mu nedělám.
Ještě aby si vymýšlel. :-)
Když dělám sladké jídlo (palačinky, sladké knedlíky apod…), tak k tomu udělám většinou třeba vývar s masem. Jinak polívky často nevařím.

• načítám...
9219
24.3.11 10:54

NO TREBA TAKE NE :lol: :lol: TREBA NEJAKYM STACI OVOCNY KNEDLIKY JAKO OBED :-D

• načítám...
QQQQ
24.3.11 10:56

No můj nemusí maso vůbec, on je sýrový :roll: Včera měl smažený sýr :roll:

• Upravit
15054
24.3.11 11:02

nesnáším když jíme u tchánů a on,že je to výborný a že mu takový jídlo neudělám,ale aby řekl chci to a to :zed: :cert: to mě vždycky nasere :mrgreen: :cert:

• načítám...
27247
24.3.11 11:08
ww píše:
Sarisek1 píše:
dzarunka píše:
U nás taky tak :palec: To asi všichni chlapi, že. :roll:

U nás ne, u nás se běžně dělá sladký oběd a co víc jí se většinou 2 dny za sebou.

• načítám...
15054
24.3.11 11:10

já jsem dělala k večeři palačinky a on si radši vzal zbytky od oběda a palačinky druhý den snídal :cert:

• načítám...
9219
24.3.11 11:16
dzarunka píše:
já jsem dělala k večeři palačinky a on si radši vzal zbytky od oběda a palačinky druhý den snídal :cert:

njn to jsou chlapi nenadelame s nima nic :lol: tak ten muj je kuchar, tak mi to jednou tydne oplati a uvari luxusni vecu :huban:

• načítám...
1477
25.3.11 08:18

Ahojk tak dneska hovezi steak na pepri a k tomu opeceny brambory a zampiony na masle.. :-)

• načítám...
3328
25.3.11 08:21

Dobré ráno všem.U nás dneska halušky s uzeným a zelím.

• načítám...
PetkaK
25.3.11 08:51

Dneska - naložený kuřecí v jogurtové omajdě :palec: k tomu asi hranolky, ať je to rychle.

Zítra - kynuté knedlíky (kupované :oops: )

V neděli - jelítko, zelí a brambor :pankac:

Ad manžel - když se zeptám co chce tak mi řekne že je mu to jedno :roll: , koukám že to tak je všude :palec:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová