Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mom.kri píše:
dnes vepřové maso se zeleninou, s kečupovou omáčkou, a rýže.
Mom jak děláš tu kečupovou omáčku něco extra ??? to by klukům šmakovalo ![]()
zeleninová polévka - mě to stačí nikdo neni doma a večeře sýrové chlebíčky ![]()
dnes zbytky co jsem nasla…
tkz opeceny brambor, dusena mrkev, opecena cuketa
palošek píše:
Dnes rýžový nákyp s broskvemi. Už je v troubě
MNAM
![]()
…no a my dnes gnochi se sýrovo-žampionovou omáčkou,zítra sýrový špíz a v neděli řízky.Konečně mi bylo jednou za čas schváleno vynechat v neděli knedlíky ![]()
SuzaG píše: …no a my dnes gnochi se sýrovo-žampionovou omáčkou,zítra sýrový špíz a v neděli řízky.Konečně mi bylo jednou za čas schváleno vynechat v neděli knedlíky
jak ho delas ten syrovy spiz??
Já taky dělám sýrový špizy: dam kousky kuř. masa, kostky, kostky sýra (eidam) a napichuju střídave na spejli jako spiz…pak to obalim jako klasickej rizek a usmazim
je to rychly a fakt dobry:-)
Dice píše:
Já taky dělám sýrový špizy: dam kousky kuř. masa, kostky, kostky sýra (eidam) a napichuju střídave na spejli jako spiz…pak to obalim jako klasickej rizek a usmazimje to rychly a fakt dobry:-)
diky, diky ![]()
Dneska máme játra na smetaně a knedlík a zbytek zeleninové polívky od včerejška.
Sarisek1 píše:palošek píše:MNAM
Dnes rýžový nákyp s broskvemi. Už je v troubě![]()
byl, fakt mnam. ![]()
Ahojky kdyz se tu bavime o tom syrovim spizu tak ja ho delam takto: vemu 4 druhy syru- eidam, niva, hermelín, tvarůžky nakrájím na kostky, každou zvlášť obalím a az pak je střídavě napichuju na špejli a smažím.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat