Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
U nás měl vařit syn, ale vyprdl se na to, tak byla jen polívka ze včerejška (kuřecí se zeleninou a masem) a kluci si dali typicky nedělní oběd - párky ![]()
my dnes meli pitu plnenou zeleninou a pecenym kurecim, neco jako gyros.. mnam mnam
lumáťa píše:
Dnes kuřecí stehenní řízky s bramborem. Došly domácí brambory; a ty, co jsem koupila posledně se nedaly jíst, tak jsem koupila francouzskýA fakt chuťově moc dobrý
Já vůbec nevím, co bude zítra k nedělnímu obědu !
![]()
Takže dnes byla pizza odnaproti
![]()
Dneska pytlík fornetů a párek v rohlíku. Fornety teda byli pro malýho, ale slibuju, že dostane pořádnou večeři ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Dneska pytlík fornetů a párek v rohlíku. Fornety teda byli pro malýho, ale slibuju, že dostane pořádnou večeři
Předpokládám, že si na oběd nestěžoval. ![]()
Hlavně, ať to nezjistí maminka nebo tchýně… ![]()
U nás dneska čočka s volským okem, já s malou jsme byly na segedín a palačinky u prababičky.
Ahojky,
u nas darovany obed od maminky, ktera prodelava ocistnou kuru… br. kase s kur. medailonky s celerem… moc dobry ![]()
nahodou neco dobryho z cukety, vedely byste?? ![]()
lenholka píše:
nahodou neco dobryho z cukety, vedely byste??
Cuketový krém? Nebo na kostičky a přihodit k zelenině a bramborám do trouby? Teď už asi nebude moc šťavnatá a mladá, s tou se dají dělat zázraky. A je fakt chutná i syrová.
lenholka píše:nahodou neco dobryho z cukety, vedely byste??
Mamka dává cuketu na plech s bramborama.
Omyješ brambory a nakrájíš na plátky, cuketu taky nakrájíš na plátky. Plech trošku pokapeš olejem, naskládáš brambory a mašlovačkou pomažeš zase trošku olejem. Posypeš kořením (my dáváme grilovací). Pečeš. Až budou brambory měkké posypeš nastrouhaným sýrem, necháš trošku zapéct a jíš ![]()
Můžeš ještě přidat na kostičky nakrájenou opečenou slaninu.
petka.konecna píše:lenholka píše:nahodou neco dobryho z cukety, vedely byste??Mamka dává cuketu na plech s bramborama.
Omyješ brambory a nakrájíš na plátky, cuketu taky nakrájíš na plátky. Plech trošku pokapeš olejem, naskládáš brambory a mašlovačkou pomažeš zase trošku olejem. Posypeš kořením (my dáváme grilovací). Pečeš. Až budou brambory měkké posypeš nastrouhaným sýrem, necháš trošku zapéct a jíš
Můžeš ještě přidat na kostičky nakrájenou opečenou slaninu.
No bezva ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat