Věčné téma: Co dnes uvařit?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
PetkaK
27.3.12 11:48
@joanee píše:
Koukam,ze krupicova kase je nej :mrgreen:

Jak pro koho - dítě mi jí opět odmítlo, takže já mám kaši a malá má brambor s mrkví narychlo udělaný. :cert:

• Upravit
3905
27.3.12 11:56
@PetkaK píše:
Jak pro koho - dítě mi jí opět odmítlo, takže já mám kaši a malá má brambor s mrkví narychlo udělaný. :cert:

Jsou to ale frfni ty deti nase,holky mely vcera tez brambor a jahodyt a na svacu pul kila bananu 8o

• načítám...
PetkaK
27.3.12 12:00

@joanee Mě malá odmítá veškeré sladké jídlo od toho 1roku, ať už kaši, tak třeba i palačinky jsou problém, nebo zemlbába, rýžový nákyp atd. Takže to občas zkusím jí dát - o víkendu snědla jednu celou palačinku, což jsme teda koukali. A teď si vzala jednu lžičku kaše a nechtěla víc.

• Upravit
186
27.3.12 12:22

Dneska bych rád zkusil tyhle bramboráky http://www.labuznik.com/…ovym-kremem/

Místo brynzy asi budu muset vymyslet něco dostupnějšího :think:, ale jinak super, ne? :mavam:

• načítám...
838
27.3.12 13:07
@JohnDoe píše:
Dneska bych rád zkusil tyhle bramboráky http://www.labuznik.com/…ovym-kremem/Místo brynzy asi budu muset vymyslet něco dostupnějšího :think:, ale jinak super, ne? :mavam:

To vypadá dobře.. :lol:

• načítám...
lusis
27.3.12 13:24

dneska nádivka z tří druhů mas a bramborové pyré

• Upravit
5173
27.3.12 13:52

dneska kuřecí polévka ,čína s rýží
včera fazolový guláš
v nedělu losos s br kaší
v sobotu pečný kuře , br kaše salát

• načítám...
Klementýnka
27.3.12 13:58

Pstruh pečený na bylinkách, salát z polníčku rolníku, čerstvého špenátu, rajčat, nakládané artyčoky, olivy, feta, ovčí sýr, citrón a kousek bagety s máslíčkem. Jako zákusek jeden fík. Za chvilku nás čeká velikonoční výlet do Čech, doufám, že se mi do té doby změní charakter mých těhotenských chutí …

• Upravit
9995
27.3.12 15:24
@lusis píše:
dneska nádivka z tří druhů mas a bramborové pyré

Nádivka ze tří druhů mas? Prozraď recept :dance:

• načítám...
lusis
27.3.12 15:42

našla jsem to v blesku pro ženy-pro 4 osoby-200g libového masa z v.plece,200g uzeného,200g králíka nebo kuřete,hrst mladých kopřiv,6 vajec,6 žemlí,1/8 l mléka,petrželová nať,pepř,špetka ml.muškat.květu,sůl,sádlo na vymaštění pekáče.
maso uvařte každé zvlášť,v osolené vodě,a vychladlé nakrájet na kostičky,žemle na kostky,vložte do mísy a zvlhčete několika lžícemi vývaru z uzeného.Přidejte kostky masa,sekané kopřivy,petrželovou nať,osolte,a okořeňte pepřem a muškát.květem.Přilijte vejce rozšlehaná v mléce,promíchejte,směs nechte odstát.Po 10 minutách urovnejte do sádlem vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě zvolna pečeme do zlatova.

• Upravit
2041
27.3.12 16:17
@Klementýnka píše:
Pstruh pečený na bylinkách, salát z polníčku rolníku, čerstvého špenátu, rajčat, nakládané artyčoky, olivy, feta, ovčí sýr, citrón a kousek bagety s máslíčkem. Jako zákusek jeden fík. Za chvilku nás čeká velikonoční výlet do Čech, doufám, že se mi do té doby změní charakter mých těhotenských chutí …

proboha, co to jíš? :D :D to bych dělala celý den.

• načítám...
256
27.3.12 16:44

Houbová omáčka, domácí knedlík

• načítám...
Klementýnka
27.3.12 17:27
@Nelluška píše:
proboha, co to jíš? :D :D to bych dělala celý den.

To je mnohem rychlejší než guláš nebo rajská s kneldíkem. Opláchnu pstruhu, nasypu na něj bylinky, sůl, pepř, ocitrónuju a strčím do trouby, mezitím umyju salát, rajčata, učistím a nastrouhám mrkev, hodím do mísy, přihodím artyčoky, olivy, sýr, zakápnu olejem, ukrojím bagetu, namažu ji máslem, vyndám pstruha z trouby a je hotovo. Trvá to tak 30 minut. :D

• Upravit
2041
27.3.12 17:33
@Klementýnka píše:
To je mnohem rychlejší než guláš nebo rajská s kneldíkem. Opláchnu pstruhu, nasypu na něj bylinky, sůl, pepř, ocitrónuju a strčím do trouby, mezitím umyju salát, rajčata, učistím a nastrouhám mrkev, hodím do mísy, přihodím artyčoky, olivy, sýr, zakápnu olejem, ukrojím bagetu, namažu ji máslem, vyndám pstruha z trouby a je hotovo. Trvá to tak 30 minut. :D
ňam Ňam :mavam: závidím
  • načítám...
9887
27.3.12 18:57

Dnes se teda musím pochválit, udělala jsem lososa, šťouchané brambory se smetanovými fazolkami, nakyselo s koprem… No dlouho se mi něco tak nepovedlo:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová