Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@PetkaK píše:
Jak pro koho - dítě mi jí opět odmítlo, takže já mám kaši a malá má brambor s mrkví narychlo udělaný.
Jsou to ale frfni ty deti nase,holky mely vcera tez brambor a jahodyt a na svacu pul kila bananu ![]()
@joanee Mě malá odmítá veškeré sladké jídlo od toho 1roku, ať už kaši, tak třeba i palačinky jsou problém, nebo zemlbába, rýžový nákyp atd. Takže to občas zkusím jí dát - o víkendu snědla jednu celou palačinku, což jsme teda koukali. A teď si vzala jednu lžičku kaše a nechtěla víc.
Dneska bych rád zkusil tyhle bramboráky http://www.labuznik.com/…ovym-kremem/
Místo brynzy asi budu muset vymyslet něco dostupnějšího
, ale jinak super, ne? ![]()
@JohnDoe píše:
Dneska bych rád zkusil tyhle bramboráky http://www.labuznik.com/…ovym-kremem/Místo brynzy asi budu muset vymyslet něco dostupnějšího, ale jinak super, ne?
To vypadá dobře.. ![]()
dneska kuřecí polévka ,čína s rýží
včera fazolový guláš
v nedělu losos s br kaší
v sobotu pečný kuře , br kaše salát
Pstruh pečený na bylinkách, salát z polníčku rolníku, čerstvého špenátu, rajčat, nakládané artyčoky, olivy, feta, ovčí sýr, citrón a kousek bagety s máslíčkem. Jako zákusek jeden fík. Za chvilku nás čeká velikonoční výlet do Čech, doufám, že se mi do té doby změní charakter mých těhotenských chutí …
@lusis píše:
dneska nádivka z tří druhů mas a bramborové pyré
Nádivka ze tří druhů mas? Prozraď recept ![]()
našla jsem to v blesku pro ženy-pro 4 osoby-200g libového masa z v.plece,200g uzeného,200g králíka nebo kuřete,hrst mladých kopřiv,6 vajec,6 žemlí,1/8 l mléka,petrželová nať,pepř,špetka ml.muškat.květu,sůl,sádlo na vymaštění pekáče.
maso uvařte každé zvlášť,v osolené vodě,a vychladlé nakrájet na kostičky,žemle na kostky,vložte do mísy a zvlhčete několika lžícemi vývaru z uzeného.Přidejte kostky masa,sekané kopřivy,petrželovou nať,osolte,a okořeňte pepřem a muškát.květem.Přilijte vejce rozšlehaná v mléce,promíchejte,směs nechte odstát.Po 10 minutách urovnejte do sádlem vymazaného pekáčku a v předehřáté troubě zvolna pečeme do zlatova.
@Klementýnka píše:
Pstruh pečený na bylinkách, salát z polníčku rolníku, čerstvého špenátu, rajčat, nakládané artyčoky, olivy, feta, ovčí sýr, citrón a kousek bagety s máslíčkem. Jako zákusek jeden fík. Za chvilku nás čeká velikonoční výlet do Čech, doufám, že se mi do té doby změní charakter mých těhotenských chutí …
proboha, co to jíš?
to bych dělala celý den.
@Nelluška píše:
proboha, co to jíš?![]()
to bych dělala celý den.
To je mnohem rychlejší než guláš nebo rajská s kneldíkem. Opláchnu pstruhu, nasypu na něj bylinky, sůl, pepř, ocitrónuju a strčím do trouby, mezitím umyju salát, rajčata, učistím a nastrouhám mrkev, hodím do mísy, přihodím artyčoky, olivy, sýr, zakápnu olejem, ukrojím bagetu, namažu ji máslem, vyndám pstruha z trouby a je hotovo. Trvá to tak 30 minut. ![]()
@Klementýnka píše:ňam Ňam
To je mnohem rychlejší než guláš nebo rajská s kneldíkem. Opláchnu pstruhu, nasypu na něj bylinky, sůl, pepř, ocitrónuju a strčím do trouby, mezitím umyju salát, rajčata, učistím a nastrouhám mrkev, hodím do mísy, přihodím artyčoky, olivy, sýr, zakápnu olejem, ukrojím bagetu, namažu ji máslem, vyndám pstruha z trouby a je hotovo. Trvá to tak 30 minut.
Dnes se teda musím pochválit, udělala jsem lososa, šťouchané brambory se smetanovými fazolkami, nakyselo s koprem… No dlouho se mi něco tak nepovedlo:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jak pro koho - dítě mi jí opět odmítlo, takže já mám kaši a malá má brambor s mrkví narychlo udělaný.