Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MUFICE píše:
My dnes dojedli boloňské špagety a ted jsem uvařila zelňačku
Tak o zelnacce se u nas basni uz asi 14 dnu,ale ta musi byt aspon s tremi druhy klobas a se zakysanou smetankou.Jenze nejlepsi zelicko je v Lidlu a tam se nikomu nechce ![]()
@lusis píše:
dneska bude pizza,kuřecí vývar a asi zase rýžové noky na sladko
jak děláš noky?
rýžové noky:
suroviny:2 hrnky rýže,2 hrnky mléka,100ml šlehačky,2 lžíce cukru,1 kokos pudink,4 kapky aroma vanilka,tmavá čokoládová poleva na ozdobu,cukr moučka na posypání,ovoce na ozdobu(maliny,jahody,pomeranče)
rýži zalijeme mlékem,neproplachujeme.pomalu uvaříme,zalijeme smetanou,ve které rozmícháme pudinkový prášek,aroma a cukr.Za stálého míchání vaříme do zhoustnutí.Hotová rýže by měla být hustá a lepkavá.Necháme ji zchladnout a poté tvarujeme navlhčenýma rukama noky.Dáme alespoň na 1 h ztuhnout do lednice.Podáváme polité horkou polevou.jemně posypané moučkovým c.ozdobíme čerstvým nebo kompotovaným ovocem.
@lusis píše:
ano
Tak děkuji,chlap mě zítra pošle do patřičných míst,ale mám na to chuť ![]()
A já dnes nevařila - rodinka je na výletě v Praze a zítra asi budou buchtičky se šodo - jen nevím co na to manžel ![]()
u nás dnes pečené vepřové maso na cibuli a rajčatech, sypané sýrem, zalité smetanou, rýže, malé šmakovalo:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat